Torbjörn Sassersson astralresor – pilotutbildning

Passa på, få en aha-upplevelse i olika nyanser. Tobbeflygare lär bl.a ut sina allra bästa astralresetips..!

För endast 1 300:- kan ni gå på en workshhop om remote viewing, drömyoga, hälsa och skepsis med självaste Sveriges självutnämnde astralreseexpert, med mera, med mera Torbjörn Sassersson.

AstralreseWorkshop

Undrar här vad som menas med ”skepsis” och vad han ska lära ut om det?

Torbjörn Sasserssons astralflyg

Ett träningsläger där Torbjörn Sassersson bl.a lär ut sina hemligaste tekniker (använda av CIA, KGB m.fl, enligt honom) för utanförkroppen-upplevelser, fjärrsyn, remote viewing, själ- och astralresor.

Efter det kan ni flyga runt i världen vart ni vill helt gratis, utan att behöva checka in, säkerhetskontroller eller ta med bagage och sånt…

Mytoman?
Torbjörn Sassersson, denne underlige lille man, han brukar inte skämmas för att ljuga, undanhålla fakta och förvränga det mesta så det ska passa hans/deras agenda, och här ljuger han också rakt ut, utan hämningar, svart på vitt.

Torbjörn Sassersson är den enda svensk som under vetenskapliga förhållanden i TV lyckats bevisa Remote Viewing (fjärrsyn). Han har genomfört tre experiment på TV4 varav två gick mycket bra.

Vad jag vet så har han gjort tre ”experiment” varav ett var kontrollerat, det som misslyckades totalt såklart. Dom andra två var ingen som helst kontroll på, och det tredje var knappast lyckat, om man inte har en väldigt, vääldigt, väääldigt breeeeed tolkning av det…


Jag har skrivit om hans hittepåresor här, Torbjörn Sassersson – Misslyckad astralresa! här, Torbjörn Sassersson – Remote viewing och här, Torbjörn Sassersson – Rykteshanteraren strikes back förut!

Alla hans ”experiment” ligger även på Gesus Youtubekanal + klippet med hans ursäkter och undanflykter, videon här nedan. Gå annars till Youtube och sök på Torbjörn Sassersson bara, så hittar ni dom.

Jag kan inte låta bli att tycka det är stor komik i att ”mina” klipp fortfarande kommer upp överst när man söker på Torbjörn Sassersson på Youtube. TROTS att han tydligen jobbar som och kallar sig rykteshanterarkonsult. TROTS att han nu lagt upp flera klipp med andra rubriker för att ändra på det :-]

Sorry Torbjörn, men jag gör ju reklam för din workshop här nu, du vet att jag gärna hjälper dig dra in lite deg.

En av alla de saker jag funderar över med Torbjörn Sasserssons själaresor, är den 1:a han gjorde. Han flög ju då hem till sin flickvän och pussade henne i pannan när hon låg på sängen. Där SER hon honom!? Hur funkar det, då är alltså kroppen med på något vis ändå, eller?

Testflygning
Tänkte såhär! På kursen (om det nu kommer några andra tokstollar som tror på detta trams) kan ni väl ta och kika in hemma hos mig, som ett träningsexempel, ni måste väl ha någonstans att sväva till. Eller börjar man lite försiktigt till rummet bredvid och sen ökar liksom? Fast det hade varit fränt och ni är välkomna, ska jag sätta upp lappen igen Torbjörn? Läs här, Välkommen hit Torbjörn!

Gateway Experience wave
Torbjörn skriver också där att han gått, Gateway Experience wave steg 1-6, låter seriöst, eller hur! Fantastiskt och intressant, för hela den ”kursen” ser jag ligger ute på Youtube, (seriöst?) så den ska jag minsann också gå nu. Sen kan JAG också använda den i min CV, för den/det måste ju vara fjäder i hatten när vår egen svenske remote-viewingexpert har gått den, eller..?

Och vem vet, kanske JAG efter kursen flyger ut och tittar in i det Sasserssonska hemmet/kontoret och hälsar på istället för tvärtom. (hela kursen här: youtube.com/watch?v=59upIcaWSWE)

PS Glöm inte vad Torbjörn Sassersson skriver på sin webbplats.
”Den bästa journalistiken hittas i den oberoende bloggosfären” he, he…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion
About these ads

7 reaktioner på ”Torbjörn Sassersson astralresor – pilotutbildning

  1. Om man inte kan astralflyga efter kursen, får man pengarna tillbaka då? Kanske ngt för konsumentombudsmannen?

  2. Jag kan redan flyga. Jag och Torbjörn Sassersson har bara lite olika definitioner på vad det är vi gör. Jag behövde heller inte gå någon kurs. Fjanteri! Bättre han tar fram tiggarmössan. Känns mer ärligt.

  3. Undra hur det skulle vara att kunna astralresa till någon fin man som ligger på sin säg.Och bara klä av den mannen plagg efter plagg och den skulle bara njuta,och be om mer.Och då skulle astalkontakten plötsligt brytas och man var hemma i sin egen säng.Hur skulle den mannen känna sig då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s