Bevis på intelligent utomjordiskt liv

Sädesfältscirklar

Läste på ngn blogg: crop circles = bevis för högre intelligens! sädesfältscirklarna trotsar vetenskapen!

Allvar, vad i h-e är det för hög intelligens med att åka till en annan planet och göra ett mönster i ett sädesfält som ingen förstår..?

Sen, varför är det alltid(?) cirklar, kan det vara för att det är lättast att göra, med ett enkelt snöre i mitten..?

3 reaktioner till “Bevis på intelligent utomjordiskt liv

 1. Jag har under nådens år 2012 erhållit en förklaring till dessa sädesfältscirklar.

  Dessa lär ska tillverkas av aliens/utomjordingar som ett slags examensarbeten i samband med studier på hemplaneten. Exakt vad för skolämnen de här aliens studerar där hemma är något oklart. Det kan eventuellt handla om arkitekt- eller konststudier.

  Alltnog, den här sortens examensarbeten genomförs inte bara på jordklotet utan också på andra planeter runt om i universum.

  Sannolikt handlar det för crop circle-konstnärerna att förena nytta med nöje. Dvs de besöker vårt jordklot både för att få njuta av lite semesteravkoppling och för att, som sagt, färdigställa sina examensarbeten.

  Fast uppriktigt sagt, jag är lite skeptisk till ovanstående förklaring, även om min sagesperson med emfas hävdade, att han inte hittade på utan hade blivit informerad härom via telepatiska kontakter med utomjordingar.

  Gilla

 2. Jag har nu i nådens år 2014 erhållit en bakgrund till varför det finns aliens här på vår jord.

  Jag låter nu citera signaturen Mytilus på UFO-Sveriges diskussionsforum. Hans extremt trovärdiga förklaring till aliennärvaro här på jorden lyder som följer:

  För att sammanfatta hela härligheten kan man nog påstå att mänskligheten är en serie odlingar ur ap-råvara, som när nutida forskare gör genmanipulerade tomater eller dataprogrammerare gör applikationer i version 1.0 följd av 1.1 beta och så vidare vartefter tidigare versioner antingen arkiverats (i rymden) som fungerande eller skrotats som alltför buggiga. Uppe i version 1000.1 än?

  Odlingarna hade olika användningsområden; vissa skulle bara gräva guld åt rymdisarna, andra skulle bli så rumsrena att de kunde skördas av rymdisarna och göra nytta på annat håll (som plötsligt försvunna sydamerikanska civilisationer).

  Trimningen av utvalda odlingar sköttes av landande rymdisar och deras jordiska underhuggare (som då och då avslutade med egen rymdresa, ibland efter enkelt fejkad död).

  Jorden som öppen marknadsplats för odlingsexperiment kunde förvisso gästas av många olika rymdisraser som vill påverka odlingen i olika riktningar och ibland krigar inbördes med forntida supervapen, som sprängningen av en indisk stad där den blåfärgade rymdisen med många armar påstods ha bott (om läsminnet inte sviker i hastigheten).

  Människoliknande skäggiga (Valhall, Olympen, vissa mellanösterngäng och även amerikabesökare), slätrakade (ibland mixat med skäggiga), jättar och dvärgar (mer eller mindre människoliknande) och så förmodligen en massa helt annorlunda utséende (fågel/ödlehuvade, självflygande ljusformer, mörka föremål, dimensionshoppande gasformer och mycket annat).

  MIN EGEN ÖDMJUKA KOMMENTAR HÄRTILL: Om denne Mytilus inte redan är hedersordförande i UFO-Sverige, borde denna organisation snarast utse honom till det. Så som Mytilus uttalar sig är han ett föredöme för envar alientroende ufolog.

  Själv fastnade jag för denna briljanta formulering av Mytilus: ”För att sammanfatta hela härligheten kan man nog påstå att mänskligheten är en serie odlingar ur ap-råvara,”

  Där fick sig den bibliska skapelsebeättelsen en så kallad pungspark mitt i skrevet. Efter Mytilus’ analys hamnar dessutom hela evolutionsteorin i en helt ny dager.

  Och vem vill väl efter detta klargörande av Mytilus kalla sig för kristen, jude eller muslim i fortsättningen – med risk att bli förklarad flumstollig?

  PS Tyvärr läggs UFO-Sveriges diskussionsforum ned om ett par dagar. Jag hoppas att övriga Woowoo-Sverige nu står redo att ta sitt ansvar och ser till att samla in alla dem som då kommer att stå utan forum och släpper in dem i sina välbevakade debatthägn. Kan inte skitorganisationen Humanism & Kunskap förbarma sig över dem? H&K är som bekant i stort behov av kvalitetshöjande debatter och diskussioner. Inget hindrar väl för övrigt att denne Mytilus blir hedersordförande också i H&K? DS

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.