Anders Åkesson – påstått medium erkänner fusk

Minsann, ett medium, eller vad dom är/kallar sig, har erkänt att han fuskar (efter att blivit avslöjad iofs). Detta hände tydligen redan i fjor, men jag hade inte hört talas om det förut, very strange.

Det handlar om Anders Åkesson, som tydligen kör fysiska seanser (?) och han har använt någon sorts självlysande lera. Självlysande lera, vad är det för nivå..?

Heder till den som avslöjade honom, Per Ola Thornell, som tydligen också är ett medium, utbildad av just Anders Åkesson(!).

Nu tar en hel del andra medium avstånd från honom, t.o.m dom som har blivit utbildade (hur f-n blir man utbildad i att snacka med döda?) av samma lärare, eller vad dom nu är och/eller av Anders Åkesson själv.

MEN, det finns minsann också dom som tycker att han bara gjorde ett misstag(!) och att man ska ge honom ”ljus och kärlek”, vilka tomtar.

Anders Åkesson har varit utbildare inom det mediala i flera år, och var enormt välrenommerad. Han har också varit med i programmet Det Okända, som går på TV4+, där Caroline Giertz är programledare.

Läs mer här, och eller Googla.
fritankesmedja.se

.

Bonusvideo
Har ingetsomhelst med det andra att göra ;-]

James van Pragh, en av dom ”största” har ingen bra dag på jobbet, misslyckas totalt med sin cold reading.

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

11 reaktioner till “Anders Åkesson – påstått medium erkänner fusk

 1. Ha ha, 1:19 ”blev hon begravd?” Tja det brukar väl dom flesta döda bli..! Vilken j-a knast. Hur många frågor har han, och alla fel… trots att han tydligen har ”kontakt” med den döde.

  Gilla

 2. Ja nog finns det skojare allt. Pressen var jävligt stor på Åkesson, men jobbar man som medium måste man fatta att man aldrig kommer kunna fuska utan att bli upptäckt.

  Gilla

  1. Det tror jag inte de är heller ;) har träffat allt för många människor som jag aldrig sett förut som bevisat för mig att det måste funka. Det var lixom inte vardagliga grejer de påstod direkt..

   Gilla

   1. Ja, det brukar låta så, men att de lyckats lura dig är inte det samma som att de är på riktigt. Finns garanterat individer som på samma sätt skulle gå i god för att Åkesson ”bevisat” sina förmågo för dem.

    Vågar man gissa att ingen av medierna du stött på skulle ställa upp på ett test där man utesluter cold och hot reading? :)

    Gilla

    1. De enda som har sagt något alls om Åkesson (jag träffar inte medium regelbundet) tyckte det var helt bedrövligt gjort. Men visst har du säkert rätt i det. Och säkert har Åkesson också haft rätt många gånger, men uppenbarligen var det ju nånting som slog slint när man går och gör som honom..

     Testerna du pratar om har jag faktiskt ingen aning om hur de skulle ställa sig till, men visst skulle det vara intressant att se hur de skulle reagera ;) Däremot kan jag inte påstå att jag tycker de skulle ha kunna använt sig utav speciellt cold reading.

     Gilla

     1. Ja det är klart dom gör det. När dom inte kan som i vanliga fall, bara låtsas som det regnar och inte prata om det.

      Klart det är bedrövligt, för det bevisar ju att medium bara är bluffare..!

      Gilla

 3. Åkesson är bluff, och Jörgen fejk. Fejk är att han hela tiden får fram män som påminner om honom själv. Introverta ledsna snurriga män. Åkesson en rädd mus som inte vet hur man får fram budskap. Iris Hall var hans förebild och han vågar inte gå vidare efter hennes död då hon stöttade honom fullt ut.

  Gilla

 4. For de som liker tegneserier, kan jeg anbefale Asterix og spåmannen. Her laget René Goscinny og Albert Urderzo en meget bra historie om hvor lett det er å kalle seg synsk og leve godt på det.

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.