Jane Lyzell – Ectoplasma

Ectoplasma – Ektoplasma
Läste något om något som heter/kallas ectoplasma, eller ektoplasma, och när jag kollade lite vad det skulle vara hittade jag bl.a detta av/med Jane Lyzell på Facebook och iFokus.

Påstådda mediet med mera Jane Lyzell på Ramsbergsgården
(Jane Lyzell är ett självpåstått medium, som verkar mer än lagom förvirrad, som man hittar lite överallt på olika forum mm om man kollar runt lite om seanser och liknande.)

Jane Lyzell skriver på iFokus bl.a:

Ectoplassma = Livsenergi blandat med Andlig energi!

Alltså en levande massa som få medium kan bilda / det krävs en kemisk förening!

Massan kan ses i olika former och konsistenser och färger! Den kan gå ifrån osynlig till synlig – när den är onsynlig kallas den för teleplassma/eterisk plassma. tele(eterisk plassman är inte lika ljuskänslig som ectoplassman. därför används den vid t ex telekinesi. och spök fenomen som pollterguist.

Ectoplassman är mera ljuskänslig och då en djupare förening kemiskt en teleplassman alltså mera del av mediumets livsenergi involverad – därför så kan det vara så farligt för ett medium om någon är dumdristig i dessa seanser.Det skadar alltså mediumets Livs energi. Om alla sköter sig finns ingen fara med processen.

Och på mindre en en minut kan en full man/kvinna materialiseras i full vuxen form – vilket normalt sett tar 9 månader för ett barn att växa till sig i mammans mage! och sedan x antal år till vuxen , få medium kommer dit – så ovanligt är det – många har försökt eller försöker men det tar allt ifrån 10-40 år i dedikerad utveckling, minst 1 dag varige vecka.

Ectoplassam är en levande massa i fin, fina tunna trådar – likt en väv eller spindelnät – som välver /rör sig konstant i seansrummet och utifrån mediumet och lite i från sittarna med. så de bilder som blivit fotograferade har liknats vid sk ost tyg/väv. om man har då tagit det för fusk i ovetskap om vad ectoplassma är!

Hade desa bilder varigt rörliga/film hade de kunnats sett hur massan lever och flyter fram o tillbaka konstant.Jag hoppas vi kommer dit en dag! – #JaneLyzell”

***

ektoplasma

Ektobonus
Bilden till höger visar Eva Carrière med ett framkallat andeansikte i materialiserad andesubstans, d.v.s ectoplasma.

Att ectoplasman var tidningsurklipp som hon ritat t.ex skägg på och hostade upp under seansen, efter att ha svalt dom för att dölja dom, var ju ganska fränt…

Lite mer om ektoplasma på Paranormalt-se finns här!

F.ö är det bara gamla svartvita bilder man hittar om man söker efter bilder på/med ectoplasma, konstigt ingen lyckats få det på bild nu i lite modernare tider när det finns så bra kameror.

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

3 reaktioner till “Jane Lyzell – Ectoplasma

 1. Från wiki

  Ektoplasma påstås vara ett vanligen vitt eller grått gelatinliknande material som utsöndras från ett spiritistiskt mediums kropp under djup trans.

  Ektoplasmas existens har aldrig kunnat bevisas.

  Gilla

 2. Denna bild gör inte ectoplassman rättvis och mediumet känd som Eva C. blev tyvärr hårt testad för vetenskapen av Baron von schreck Notzing – som tvingade detta stackars barn till alldeles för täta tester för att vara hälsosamt – vist kan det vara hennes mentala bilder som visat sig i ectoplassman – då det blev hennes livsenergi som tog skadan av alla dessa tester – hon såg ut som en 80 årig kvinna vid 20 års ålder när denna forkare hadde forskat färdigt på henne – och då slände ut henne på gatan igen i princip:((

  Vänligen Jane Lyzell

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.