Julklappar till andebarn

Ha ha… ja man hittar en del när man bläddrar runt på nätet. Jane Lyzell, som hade en fin förklaring om ectoplasman i förra inlägget, verkar vara en stor källa för att hitta stolliga grejer.

Här ska dom, hon och blufftrumpetaren Anders Åkesson (detta gäller 2008, så det är innan han blev avslöjad) och hans fru ge julklappar till andebarnen genom en fysisk seans. Julklapparna ska skänkas av andra men seansen är inte ”öppen” för några andra. Efter seansen så ska dom skänka vidare julklapparna.

Efter att andebarnen tagit del av julklapparna – skänks de till sjuka barn på våra sjukhus!

Länk här!

Mer info om det från Jane:
Vi har efter andakten en fysisk seans som våra andebarn kan ta del av dessa julklappar – de kan då under ett par timmars tid öppna dessa julklappar leka med dem och ta med den eteriska delen av julklappen till andevärlden!

Så, andebarnen får använda dom riktiga julklapparna några timmar, men sen tas dom tillbaka och barnen får en sorts ”förandligad kopia” med sig tillbaka till andevärlden..! Kunde inte andebarnen bara fått/tagit dom eteriska julklapparna direkt, så hade ju inte mediumen behövt sitta i ”ett par timmar” i seansen?

Mer förklaringar om det från Jane:
En christmas tree seans – är just till för andebarnen – alltså tillängnat bara våra andebarn på andra sidan! Det är därför vi gör den – för att de ska få sin changs att lära sig att ta sig igenom tillbaks till vår fysiska värld och kunna öppnna dessa presenter och i de fysiska seanserna ordnar vi de rätta förutsättningarna för dem att kunna göra detta!

För mig finns ingen bättre kärlekshandling när en mor/far kan få kontakt med sin avlidne barn och kanske få en puss på kinden och att barnet säger jag mår bra och lever i allra högsta grad! detta gör dom fysiskt – alla kan känna och höra och känna dessa barn som sitter i denna seans.

Minsann andebarnen öppnar paketen också så att dom får slås in igen… Och, ”alla kan höra och känna dessa barn”, hur går det till, seansen är ju inte ”öppen” för deltagare utan dom ska ju läsa om det sen bara..?

Jag börjar bli mycket sugen på att vara med på en seans, men det verkar vara för vissa utvalda bara och det lär nog inte jag bli.

Oj, höll på att glömma, oavsett vilket, så är det ju en bra grej jallafall, att barnen på sjukhuset mm får lite julklappar.

En reaktion till “Julklappar till andebarn

  1. Ja detta är nog svårt för en skeptiker att ta in – det förstår jag!

    därför ingen ide att skriva något mer allt står i ditt inlägg vad det är:-) kan tillägga det är välldigt kärleksfullt! och vi samlar även pengar till barnen i Tibet och Haiti.

    Vänligen Jane Lyzell

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.