Kreed Kafer

Mera medium… Kreed Kafer, ett anagram för Derek faker som ”planterades” för att kolla om betet togs, det kan man ju säga att det gjordes ;-]

Denna pajas har man ju sett på TV, Derek Acorah, man kan väl säga att han överdriver en liten, liten aning. Jag är inte 100 insatt i programmet, men här är lite godis om det/honom.

Här är ett klipp som väl visar hur ”äkta” det är. (slutet på videon) Plus att det är hysteriskt roligt också, ”Mary loves dick” den kvinnliga programledaren kan inte hålla sig för skratt, kolla in henne.

Den kvinnliga programledaren, Yvette Fielding, berättar sanningen om Derek i detta klipp kan man ju säga, i slutet. ”The possessions aren´t real, because he´s a fake bastard”.

Och här, ett video om programmet och dess fusk med mera. + ännu ett ”planterat” anagram som svaldes, underbart, Rik Eedles = Derek lies.

Bonusinfo

Det finns massor av länkar om man Googlar lite + videos på t.ex Youtube där man kan se hur dom fuskar i programmet. Hittade även videor med Derek Acorah när han snackar med Michael Jacksons ande!?! Mycket osmakligt.

Läste också på något forum Jane Lyzell (hon är överallt) uttala sig om just Derek Acorah, med sin som vanligt ödmjuka stil.

(jag har fetat det bästa)

Sen håller jag med #82 när hon säger att om vi medium kommer med alla dessa bevis , som namn gata och personnr. så skriks det fusk – och chalataner. Se bara på Derek Accora i ”Most Haountet” Han kommer med både för efternamn och välldigt specefika bevisdå skriker folk att det är fusk!

Vilket jag har inside information om att det inte är (här får ni lita på mina ord) Men alla får ju tro vad dom vill(däremot så tycker jag inte om det producerade TV-programmet spelar på alldeles för mycket rädslor)Men Derrek han är genuin.

länk!

Jag avslutar åt Randihållet, här var lite ”fakta”, nu får DU bedöma…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

En reaktion till “Kreed Kafer

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.