Snabbt och enkelt

Varför kommer inte gud ner och visar sig och styr upp det här på jorden? Han har ju varit här och snackat med en hel del folk förr i tiden, och då var det inga problem.

Tänk så enkelt han hade kunnat göra så mycket för människan!

Han kunde ju enkelt t.ex tala inför FN och klargöra hur det ligger till, att han är den ende riktige guden o.s.v. Kanske satt ett ungefärligt datum för Jesus återkomst och uppryckandet med mera.

Detta hade ju inneburit att alla religioner som är ”fel” kunde läggas ner och/eller ändras till den ”rätta” vilken det nu är. Sen hade det varit upp till dom andra gudarna, om det finns fler, att bemöta detta isåfall…

Följden hade väl sen varit att bl.a en j-a massa konflikter och krig kunde avslutats, t.ex Israel/Palestinagrejjen. Vi kanske kunde få en del tips på hur vi ska göra med klimathot och kanske en hint om världsekonomin. (han är ju trots allt allvetande) Lite föklaringar varför han låter miljoner människor svälta ihjäl i Afrika, hur är det med djävulen egentligen och varför han gjorde Universum så stort, med massor mera.

Men det är väl förmycket att hoppas på, han klarade ju inte ens av att skicka sin son (sig själv egentligen) och övertyga mer än ett par stycken, som t.o.m var troende, förra gången..!

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.