Lena Ranehag – Fornemmelse for mord

Jag letade efter Förnimmelse för mord-programmen där Lena Ranehag hade en sååå bra ”reading”, som sen visade sig vara exakt som det stod i tidningarna men INTE stämde med verkligheten.

Hittade den norska versionen, (gamla program) och minsann om inte Lena Ranehag var med där också! Plus Jörgen Gustafsson, (inte här dock).

Här finns också en ny stjärna (för mig) Lilli Bendriss, vilken kvinna, lagom woo :-]

Programmet
Det handlar ju för er som inte vet det om att påstådda medierna kollar upp gamla mord/dödsfall och söker efter nya ledtrådar för att lösa fallen. Såklart innebär ju detta att allting om fallen har stått i media med mera. Måste bara länka till detta där Lena Ranehag blir avslöjad med att ”förnimma” exakt det som stod i tidningen, men som var fel. Förnimmelse av bevis

I detta program handlar det om en kille (norsk raggare) som varit på fyllan, snott en bil, dratt ut på en joyride på landsbygden, kraschat och kört ihjäl sig.

Woo-wookomik
Mycket roligt att se dom två påstådda medierna yra rundor och INTE hitta var det har hänt, och snacka om revolvrar, gevär, hus, rep och sen försöka snacka bort det med mera med mera… Då får man också ha i åtanke att dom blir tillrättavisade hela tiden, antagligen en hel del som är bortklippt också. Man måste ju tänka på att programmet är redigerat för att passa så bra som möjligt också – ändå är det så dåligt.

Vilken inledning, först en mycket dramatisk programledare och sen Lilli som (innan hon fått info om fallet) går igång med att ”han” var hos henne inatt(?) och sen med stor inlevelse chansar på att det handlar om ett självmord genom hängning! Efter tillrättavisning fortsätter hon med att det är VINTER, NEJ det hände den 10 maj, och sen fortsätter det på samma stolliga vis.

Det slutar med att bägge charlatanerna ser två HELT OLIKA män som varit med och hotat, bundit med mera Hans-Ingar men nog inte dödat honom. Enligt Lena Ranehag har han burit runt den döde på olika platser och sen till slut placerat liket i bilen/vraket igen – varför då..?

Får INTE känslan?
Konstigt är ju att ingen av dom känner att han var på fyllan, gick ostadigt hemåt, eftersom dom ju säger sig känna ”offrets” känslor.

Det behövs väl inte tilläggas att det INTE kommit fram något om något av fallen från påstådda medierna som hjälpt polisen!

Jag har tagit mig friheten att klippa bort massor av ”bull”, snack om honom och med hans föräldrar o.s.v. Se det här, med i vanlig ordning, störiga kommentarer från mig ;-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Annonser

6 reaktioner på ”Lena Ranehag – Fornemmelse for mord

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.