Veckans brott

Kollade lite på Veckans brott på Svt-play igår, höll på att tappa hakan, helt plötsligt dök det upp en knast med en plastpinne (slagruta) och påstod att han kunde hitta försvunna döda kroppar med den.

Det handlade om att anhöriga ibland kontaktade medium och liknande för att få hjälp att hitta försvunna personer med mera. (program 1 höstsäsongen 2011)

Först tänkte jag, wtf, detta är väl ett seriöst program, med Leif GW och allting? Har hört honom uttala sig om medium i utredningar innan och det har inte varit nådiga ord mot hittepåarna direkt.

Men det visar sig att GW inte vetat om detta innan, att det skulle vara med ens. Han blir lindrigt sagt ganska upprörd och berättar sen vad han tänker och tycker om att använda medium och så i polisarbetet, ett par väl valda och sanna ord.

Fjärrskådaren Kjell
Han har på något sätt ”kommit fram till” att kroppen ska ligga ungefär 400 meter ut i ett sankt område. Hur i h-e har han ”kommit fram” till det?

Man ser att det är samma stuk på honom som t.ex i Förnimmelse av mord där bl.a Lena Ranehag yrar rundor och hittar på en massa bara.

Gillar när han står och rycker i plastgalgen och säger ”nu får jag att det är tillbaka här drygt 11 meter”, ingen dålig gammal galge han hittat.

Hur vet plastbiten vad den letar efter?

Pellejönsen är lite besviken på att polisen inte ”litar” på honom och lyssnar. Men va f-n om han är så säker på att han hittat kroppen, gräv då upp den själv, vad hindrar dig?

Leif GW
Om sånna som han, nånn gång hade kunnat prestera nånnting av substantiellt värde…”

Genom åren har det förekommit hundratals sånnahär insatser i mordutredningar och dom har faktiskt ALDRIG gett något, punkt å slut!” Go GW..!

Gesus
OM detta trams skulle fungera, så skulle det ju inte finnas några försvunna personer/kroppar, eller hur!

Man blir lite mörkrädd när man märker att det är ganska lik signaturmusik som Det okända…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

3 reaktioner till “Veckans brott

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.