Terry Evans – katastrofsittning

Det har ju varit lite snack om Terry Evans någon vecka nu, t.o.m Aftonbladet skrev en kritisk artikel, x i taket, om honom. länk här!

Jag har haft en video liggande med Terry Evans som jag gjorde för ett tag sen men inte hunnit skriva om. Med kommentarer om vad som händer på sittningen i avsnittet, för att se vad som verkligen säga o.s.v.

Terry Evans

Jag har brottats en del med mitt samvete för jag vet inte om det känns riktigt rätt att lägga ut detta klipp och skriva inlägget med tanke på mamman och resten av familjen. Jag tycker vad Terry Evans och Caroline Giertz gör här är över gränsen och riktigt obehagligt.

Jag har t.o.m skrivit ett meddelande till mamman, men inte fått något svar. Fast å andra sidan så har hon ju själv gått ut i TV så… Och detta handlar om hur människor luras och utnyttjas för att tjäna pengar.

Videon
Det är från Det okända 2006, Terry har en sittning med en mamma som mist tre av sina barn i tsunamin i Thailand.


Man kan väl inte få ett ”bättre” fall/läge för andarna att konfirmera/bevisa vem dom är. Det sägs alltid av dom påstådda medierna att det är andarna som ska bevisa vem dom är, vilket dom ALDRIG kan.

I detta läge har ju andarna världens läge att bara ”säga” t.ex tsunami, Thailand eller bara mamma helt enkelt. Eller kanske förmedla som det heter, för andar kan ju inte prata enligt medierna, dom kommunicerar med känslor(?). Som Birkan Tore förklarar här!

Jag har inte klippt bort något från sittningen, bara lite allmänt snack med mamman före och efter, annars är allt med.

Men man kan ju undra hur det klippts och redigerats i programmet först, för att få det till att se så ”bra” ut som möjligt. Själv förstår jag inte varför/hur dom kunnat sända det, det visar ju solklart hur Terry Evans gör och att han bara bluffar.

Mitt tips är att se det mer än en gång, om ni giter och står ut.

Avsnittet
Det börjar med att Caroline Giertz säger ”aldrig tidigare har väl jag hoppats så hårt att en inspelning vi gör ska gå bra” Där bevisar hon att hon inte har någon förmåga att se saker jallafall, för det kunde knappast gått mer fel.

Terry Evans börjar det hela med att gardera sig, som alltid, det är andarna som bestämmer om dom vill komma och vad dom vill säga, inte han!

Han kör sen igång direkt med en klassiker, ”jag har kontakt med två andar, en man och en kvinna”. Har man hört det förr, eller?

På det, en helgardering på kvinnoanden, ”jag vet inte om det är en mamma ELLER mormor”. Men hon är stark, glad och har glasögon, en 100%:ig beskrivning, går inte att ta fel på vem det är…

Denna andevariant är alltid där och ”tittar till” och har ofta gjort det ett tag, ni vet anden som alltid är gammal, vithårig med glasögon och är med i alla dom andra programmen.

Sen garderas det på den manlige anden, ”han är INTE en gammal man” istället för, det ÄR en ung man. En inte gammal man, det kan väl vara allt under typ 70 – 80 år när det handlar om att dö.

Lite smicker på det, sånt man vill höra och så är han igång. I vanlig ordning följer en hel drös Barnum-uttalande, svårt andas, det gick fort, han visste inte vad som hände, han kvävs, du måste släppa taget.

Det börjar sådär, anden är jätteglad, uppspelt och ivrig och pratar med Terry direkt, inga problem. Anden är där för han har känt mammans sorg, fast anden säger att det INTE är hans mamma.

Men det blir fel nästan direkt. Anden börjar prata om gardiner(?) Ett Barnum-uttalande som inte gick hem!

Det blir riktigt pinsamt när Terry sen försöker vända på det med gardinerna till att anden skojar. Samma sen med öldrickandet och hur Terry försöker vända på det och det blir bara ännu mer fel. Varför skulle anden prata om/”förmedla” detta?

Då får han köra en andepaus direkt, varför det, anden var ju så skojfrisk precis. Det är lite konstigt att andarna måste ta paus så fort Terry inte träffar rätt, många pauser blir det här.

Terry säger, ”när han kommer till mig idag, så minns han under vilka förhållande han gick bort, orsaken till att han gick bort” (05:45) Men det kommer inte mer om det! Why?

Han prövar med blomtricket istället. Smart, om det är hans mamma blir det reaktion på det, annars ska hon ge det till hans mamma! Men Terry får inte det gensvar han vill och misstolkar det.

Trots att mamman är så ”lättläst”, nickar och säger ja hela tiden så missar Terry stort när han fiskar efter reaktioner, på t.ex ”vet inte om det är vatten inblandat” (05:30) och då med blomman till mamma.

Alltså, Terry Evans missar på dom enda två grejer han var på rätt spår med, vatten och mamma!

Jag gillar när Terry hela tiden liksom stoppar mamman att berätta något för honom med att fäkta med händerna, precis lagom tajmat så att han hör vad hon säger innan hon blir tyst. Och sen säger att anden måste få berätta på sitt sätt. Särskilt när han kör med energisk dubbelfattning efter hon till slut fått berätta ALLT för honom ;-]

Typ när Terry säger att anden talar om att anden lånat pengar som ett sätt för anden att bevisa vem han är. Kanske skulle anden tagit upp något om sina systrar eller mamman istället – eller varför inte bara säga vem han är/var? Men nej, så fungerar det ju inte, anden ska vara så ”vag” som möjligt, trots att den kan prata väldigt tydligt om, som här, lånat pengar.

Om en ande kan säga/förmedla att den den inte gillar gardiner, skojar, slutat dricka öl eller lånat pengar (fast han nu inte heller hade gjort det direkt), VARFÖR kan den INTE förmedla något vettigt istället?

Terry skäms inte direkt heller för att fråga rakt ut under sittningen, här är några exempel:
Var ni känslomässigt bundna?
Var du i ”partnerskap” med honom?
Varför vill du inte dricka öl?
Lånade han pengar av dig?
Är det samma person¨på bilderna?
Var dom tillsammans när dom omkom?
Är dom släkt (connected)?
Är deras mamma fortfarande i livet?
Dom har inte varit döda så länge?
Har detta något att göra med vatten?
Har det något att göra med tsunamin?
Var det ngn där som överlevde?
Har du haft en känsla av ngn som rört ditt hår?
Gick hon fortfarande i skolan?

Ändå får han inte till det
Jag tror Terry här missar eftersom det är en ganska ovanlig situation, en så ung mamma som mist tre av sina barn på det viset. Han har fiskat efter ung man och mamma men inte fått det gensvar han behöver för att våga köra vidare på det. Då chansar han på att det kanske kan ha varit en bror, tvilling som f.ö översätts med ”tvillinglik” här, vilket visar att översättaren m.fl är med på fusket.

Man märker att Terry inte är van vid att inte få några träffar, han kommer av sig och vet inte riktigt vad/hur han ska göra. Särskilt när dom till slut får lägga fram fotona.

För han kan inte ens då räkna ut att det är tre personer på tre foto. (Varför lägga fram tre foto på en person?) Sen håller han på att greja med fotona (vad håller han på med, nervös eller?) så att det ska se ut som om det inte är han som väljer foto. Kanske lite pinsamt att han var tvungen att använda bilderna?

Och inte ens med fotona kan han lura ut vad det handlar om, att det är hennes barn, väldigt underligt eftersom han har direktkontakt med hennes sons ande hela tiden. Som sagt, anden kunde väl enkelt ”förmedlat” systrar bara!

Men han lyckas gissa rätt på att det inte var så länge sedan dom dog, kanske inte så svårt med så pass ”nya” foto iofs.

Aha – eller nej, vänta förresten…
Man ser när Terry går igång som han brukar köra, efter att han fått info om tsunamin, (18:15) och börjar prata om att ”tsunamin kom från höger”! Men han hejdar sig för han vill kolla vad mamman vet först. Tur för honom det för han vet otroligt nog fortfarande inte att det är hon som är mamman och var med där.

Men här vet han plötsligt att tsunamin kom från höger (wow hur gör han) men inte att mamman och två systrar var med.

Jag förstår inte dom här ”andepauserna” heller, vad gör anden då? Ibland snackar den på hela tiden men ibland måste Terry vänta på information.

Det är även i början som man får vänta lite för andarna att komma dit, var är dom innan? Terry säger ju också i slutet att dom blir kallade tillbaka. Av vem och vart då?

Lite godbitar
Antingen träffades han av något eller så var det något som gick fort”! Det ger ju en del utrymme för tolkningar, träffas av något täcker väl in alla sorters olyckor, och det gick fort, allt annat + inte så många som dör sakta heller väl?

Terry är inte riktigt uppmärksam på vad han själv sagt, han har ”fått reda på” att det handlar om en ”little boy” och sen snackar han om att han har slutat dricka öl och inte har problem med det längre!

Och så en riktig James Van Praaghare, ”Har det något att göra med tsunamin?” Svar, ja! ”För det är vad dom talar om för mig, att dom omkom i tsunamin”. Underbart!

Anden har också sagt att mamman INTE är hans mamma utan något sorts förmyndare, sen säger han att det var tragiskt och SOM OM en stor del av familjen försvann.

”Träffar”
Här är en kort video med några klipp där man ser när Terry får ”napp”/gensvar och hur han då fortsätter på det spåret… Youtube!

Till slut
Efter att inte haft ett enda rätt, men däremot massor av fel, så får han fotona och allt berättat för sig. Då blir det, ”ahhh det var därför, nuuu förstår jag” och så en lång andepaus på det, men VAD var det han förstod?

Han bekräftar att det var sonen han hade kontakt med, tittar på fotot och säger ”thats the man”. Sen går han igång som han brukar, och börjar prata om den ena dotterns hår – var får han den infon ifrån? Är det hennes ande som säger det?

Varför skulle hon prata om det, har hon inget viktigare att säga till sin mamma än att prata om sitt hår och som mamman redan vet om?

Sen har tydligen Terry fler ”gåvor” han kan se in i framtiden. Fast först måste han ju fråga om den andra dottern gick i skolan, DET kan han INTE se!

Man sen ser han att hon skulle gått vidare till universitetet och att hon skulle ha blivit väldigt framgångsrik inom medicin en dag, fast han är lite fel på det med att det var inom vetenskap och matematik, för det var ju veterinär hon ville bli.

Det blir ju också lite krångligt här när Terry säger vad hon SKULLE blivit, för om han hade ”läst” hennes framtid innan Thailand så hade den väl varit tsunamin! Men här kan Terry Evans alltså läsa hennes framtid som aldrig var hennes framtid!

Terry säger, och här är han ärlig på riktigt ;-] enligt honom själv, att han hade problem med intensiteten i deras känslor, det var nästan omöjligt för dom att tala. Men inte en enda gång under hela sittningen nämner han något om svårigheter att få kontakt eller något, och jag tycker att anden pratar utan några problem alls hela tiden.

Inte heller när han avslutar, vilket han tydligen måste för att ”andarna blir tillbakakallade”, (ehhh vart då och av VEM?) har Terry några problem att ”höra” alla tre tydligen.

Andarna har såklart också nu fått frid när dom fått träffa (?) mamman osv. Dom mår också bra alla tre och led inte. (trots att sonen, dog dramatiskt, var i chock, blev ”krossad/mosad”, kunde inte andas, behövde kräkas och kvävdes med mera enligt vad Terry berättade innan, hur funkar det?)

Bortförklaringarna
Terry förklarar fiaskot med att det var förvirring och att starka känslor kan blockera mediet. Han var blockerad, hade inte sin vanliga förmåga och skulle tagit en paus och gjort en kontroll, vadå för kontroll?

Vad hade det hjälpt? En paus och sen pratat vidare med anden, som ju var rätt ande hela tiden, jag ser inte vad det hade ändrat.

Sammanfattat
Terry hade kontakt med ”rätt” (enligt honom själv) ande hela tiden. Anden har talat om väldigt specifika saker för honom, gardinerna, ölen, blomman och att han lånat pengar, bl.a. Varav INGET var rätt!

Terry säger att han hade problem för det var så intensivt med deras känslor att det var nästan omöjligt för dom att prata, men ända pratar sonen om ölen och mycket mycket mer och dottern om sitt hår utan problem.

Terry en jättebluff
Jag tycker denna videon solklart visar att Terry Evans bluffar! Han har som sagt enligt honom själv kontakt med ”rätt” andar och dom pratar med honom, vad var felet.

Mamman var redan inställd på att dom skulle få kontakt och även efter en sådan fiaskosittning utan några som helst rätt så verkar hon övertygad om att Terry hade kontakt med hennes barn.

Man kan se hur det tolkas, med mormorn t.e.x, vems mormor, och/eller en massa andra, skulle inte den beskrivningen passa in på? Men, nej, det var mormor, det var hon alldeles säker på..!

***

Vad Terry fick fram under sittningen:
Sonen, inte var en gammal man, såg bra ut.
Dotter, var rädd om håret, efter Terry sett foto på henne.
Dotter, efter fråga om hon gick i skola, så skulle hon blivit duktig på matematik och vetenskap.

That´s it, trots alla frågor och svar + nickningar och foto…

***

Han får ju iofs fram om sonen också:
Inte var ”nära” till mamman.
Skojar om gardiner och pengar + vill dricka öl.
Att han nu slutat kröka/dricka öl, trots att han ju bara är en ”little boy”.
Att mamman INTE var hans mamma.

Bra jobbat MR Evans

***

Det kan inte finnas någon nykter människa som inte ser att detta är bluff efter denna video. Gör ni inte det – VILL ni inte set det!

Och sen, varför snackar Terry Evans inte svenska, han bor väl och har bott i Sverige länge nu? Det borde väl också vara ett problem för dom äldre spökena och den generationen, min farmor, farfar, mormor och morfar pratade INTE engelska t.e.x!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion