Caroline i glaset

Kikade igenom ett avsnitt av Det okända som handlade om några unga tjejer på en internatskola som kände obehag där. Dom hade sett skuggor och hört ljud, oohhhhhh – ring Det okända snabbt så vi kan vara med i TV..!

Well, några unga tjejer hade ”lekt” anden i glaset och det togs upp i programmet. Caroline Giertz står vid sidan om och frågar om dom fick några svar, när tjejen berättar om det.

Detta är alltså inga konstigheter och en grej som är på riktigt, att prata med döda/andar genom ett glas på en bit papper, i Carolines woo-woovärld?

Nog för jag tycker hon verkar naiv när hon tror på sina medium och det (om hon nu gör det eller bara säger det för att tjäna pengar?), men anden i glaset, är det verkligen någon som tror på det på riktigt?

Ja tydligen..!

Men vänta! Kan dom inte använda det i alla programmen då? Funkar det så funkar det ju. Kanske t.o.m kan dra in på medierna och bara köra med glaset?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.