Pierre Hesselbrandt – GooglePierre

Det är ju lite nyare tider för medierna numera, dom har kommit en bit (väldigt liten iofs) sen systrarna Fox låg och drog i snören under sängen.

En som tagit till sig ”det nya” är Pierre Hesselbrandt, han jobbar lite ”modernare” (alltså typ Google och Ratsit med mera) det är namn och födelsedagar hit och dit t.ex.

Såg honom första gången i ett program för länge sedan, Akademin för det okända (ett par år gammalt), där han gled upp bakom en av tjejerna i produktionen och kastade ur sig ett namn.

Kommer ihåg jag blev väldigt förvånad över att han körde en så billig variant där, ett andranamn och stjärntecken på en känd person i TV-teamet, men tjejerna blev imponerade. Fantastiskt att dom är så lättlurade och okritiska när dom trots allt håller på med ett sådant program. Alltså, att någon kan ditt andranamn och stjärntecken MÅSTE ju bara vara att spöken talat om det för honom, INGET ANNAT!


Har bara sett lite av Pierre Hesselbrandt i Det okända nu, men det ligger på bordet med att klippa ihop något med/av honom så fort jag hinner.

Men vad jag sett så kör han mycket med andranamn, namn på djur (som stått på familjens hemsida) och födelseuppgifter + arbete bl.a. Han liksom börjar säga något, gärna lite felaktigt, så får dom andra fylla i och rätta till själv medans han ser undrande ut.

Jag har också sett att Pierre gärna tar en paus under inspelningen, för att t.ex ”det är så mycket folk runtom honom”. En enkel googling med smartphonen på t.ex toaletten – han vet var han är nu och vem som bor där med mera, inga svårigheter alls… (man kan också undra hur många pauser det tas som inte visas i programmen)

Och det är väl så att Caroline Giertz säger: Det medverkande mediet har inte fått reda på något om fallet FÖRE programmet, men hon/dom säger inget om att mediet inte uppdaterar sig UNDER programmet så hon behöver inte ljuga ju ;-]

Här är klippet där Pierre imponerar med Saras 2:anamn. (alltså, kom ihåg, han har vetat om att just Sara är där och vem hon är innan han kommer dit)

Jag kan minsann också, jag får en känsla av att Pierre är… hmmm jag ser en get… hmmm, där är horn… han måste vara stenbock. Och så får jag till mig en, nej vänta två bokstäver… A… och R..? Tror det är Albin och Rolf… eller vänta, det är Albert och Rudolf! Känns det igen?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion
Annons

5 reaktioner till “Pierre Hesselbrandt – GooglePierre

 1. Han verkar ju kunna ljuga om diverse saker, bland annat påstår han att han är webbdesigner…. har någon kollat in hans hemsida? Den talar starkt emot detta påstående, för att vara diplomatisk.

  Gilla

 2. Man kan inte lita på att det medverkande mediet inte har fått reda på något om fallet före programmet. Det är så genomskinligt, först berättar de som bor i huset om vad de har varit med om, sen säger mediet i princip exakt de sakerna när han kommer dit. Jag kommer ihåg Anders Åkesson, som nämnde en leksak som hade börjat att röra på sig, men han gissade fel leksak. Klart som fan att han har fått veta innan vad de har sagt och sedan så tar han fel på en liten detalj.

  Och mediet igår… Paret som bodde där berättade att de hade sett/känt av en liten pojke. Och naturligtvis är det första mediet känner en liten pojke… 5-6 år gammal sa han. Sedan grävde produktionsteamet i det hela, och fick fram att en 12-årig pojke hade dött i granngården, och det räknades som en träff…

  Gilla

  1. Hej Mikael,
   Nej jag tror faktiskt det är som Caroline säger, att dom inte får information FÖRE. Men om man bara kollar på ett avsnitt en gång till så ser och hör man hur dom gör. Dom frågar, och läser av folk och omgivningar. Man måste tänka på att programmet är klippt och redigerat för att ”se bra ut” också.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.