Terry Evans – spöken med fotsvett

Ja vi har ju fått berättat/förklarat att spöken INTE kan prata av Birkan Tore här, och/eller INTE kan röra oss, av Jörgen Gustafsson här, men ofta hör man att dom tydligen kan ”framkalla” lukter. Oftast röklukt, som då ska vara ett ”bevis” på andenärvaro.

Terry Evans – Det okända
Här ett klipp från Det okända där anden visat sin närvaro genom att få det att lukta fotsvett(?). Jag har inte sett hela avsnittet, bara detta klipp av det.

Kul att se hur förvånad Terry Evans blir när han säger, ”du kunde NÄSTAN lukta honom” och får en tydligen oväntad träff på det. Och direkt hänger Terry på där och i vanlig Terryanda så skojar anden..!

Terry Evans får alltid kontakt med skojande andar av någon konstig anledning…

Luktminne
Terry Evans förklarar sen hur det fungerar, och att andarna fixar det med tankar (hmmm, har man hört det förut). Men han säger ju iofs att andarna kan använda rösten också, som Birkan Tore säger att dom INTE kan, ehh, hur ska dom ha det?

Själv kan jag komma ihåg saker när jag känner en viss lukt, men inte KÄNNA en viss lukt när jag tänker på eller kommer ihåg vissa saker!

”Cilla” har ju också en mycket vettig fråga där hon undrar ”vad ville han?”, ”hade han något meddelande egentligen?”. Tydligen inget/inte…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.