Terry Evans 2012

Jag sticker ut hakan så här direkt på det nya året och påstår att jag vet vad som kommer att hända i ett program med Terry Evans i Det okända under 2012!

Först
Dom som dom besöker har haft aktiviteter i huset som steg i trappan, sett skugga/or (i sovrummet = sovit dåligt), elen har nog krånglat typ lampor TV skrivare, ljud har hörts och ev har ngt ramlat ner/omkull. Det kan vara så att en dörr har öppnats eller stängts. Framförallt så är det mycket obehag- och olustkänslor hos dom.

Andebesöken
Det börjar med att Terry ev redan innan han går in ser/känner något spöke stå någnstans. Väl inne kommer han märka att det är ”mycket aktivitet” där och han får antagligen kontakt med en manlig ande som är arg, försöker gömma sig och inte vill att Terry ska vara där.
Terry Evans
Då behöver nog Terry gå upp på andra våningen (alternativt ner i källaren (eller runt i huset))…

Där uppe/nere får han troligtvis kontakt med en kvinnlig ande, denne kommer, efter lite frågor, visa sig vara en mormor till kvinnan, och är där och bara ”tittar till”.

Mest troligt är att hon gått bort snabbt, hade problem med lungorna och svårt att andas. Och såklart hann hon inte säga adjö innan hon dog heller.


Mormor hade glasögon, var stark, envis och hade humor, och jag blir inte förvånad om hon skojar till det lite med dom.

En av dom i huset är öppen och det är den som är anledningen till aktiviteterna där. Kan vara typ som en dammsugare eller magnet för andarna. Mycket sannolikt så är mannen i huset lite skeptisk, men det ska han inte vara längre för nu har han sett att det verkligen spökar osv…

Den ”öppne”, antagligen kvinnan då, har talat med/till andarna och frågat saker. Andarna har hört henne och allt kommer bli bra. Det kan hända att anden/mormor vill klappa henne på kinden också.

Nu behöver Terry nog gå ner/upp igen, Där får han kontakt med den 1:a anden igen, mycket troligt har denna man dött i en eldsvåda, kanske i en fabrik eller liknande i närheten, och såklart haft problem med andningen… Han kan vara lite förvirrad och inte veta att han dött än.

Terry berättar sen att dom sett och/eller hört ditt o datt och haft svårt att sova och om Terry bott där hade han jallafall haft det.

Efter det kommer Terry få två namn som liknar varandra och kanske ett årtal eller två också. Han säger att dom kan kolla i arkiven efter detta.

Mest troligt dyker det upp fler andar sen, kan då vara ngn som dött i huset ev självmord, detta kan kollas upp i arkiven eller med t.ex mamma.

Ännu fler andar kan ev komma fram, dessa är då släkt med den ”andre” i huset, inte helt omöjligt morfar då t.ex. Kan vara så att dom kommit för att säga förlåt.

Mormor vet att hon är på andra sidan, men mannen behöver hjälp att gå till ljuset Han är dock lite motsträvig och Terry får ta i lite för att han ska gå dit, men såklart lyder han och gör det…

En liten brasklapp, det kan vara vice versa, mormor kan vara en morfar om det är den manlige i huset som är den ”öppna” men definitivt inte farmor eller farfar.

(Tillägg: Kan vara så att kvinnan tänker för lite på sig själv och ska börja med det. Någon av andarna säger att ingen kunde gjort något när h*n dog. Troligt också att anden kommer med råd hur dom ska göra med ngot. Möjligen har någon ande haft det ”jobbigt” en viss tid innan h*n gick bort. (och/eller dom sista dagarna innan) Någon ande vill säga något till någon där, kanske, ”hälsa mamma att”. Ev ogillar spökena att det byggts om där och kanske kluddar vattnet eller elen. Någon kan ha haft problem med tänderna.)

Researchen
När dom kollar upp detta med namn och årtal så kommer dom hitta något liknande fast på fel ställe eller fel årtal men det KAN ju vara rätt ;-]

Det okända 2012
Nu vet jag inte när nästa program kommer eller om Terry medverkar i fler program, eller om det ens kommer fler program… Men jag hoppas det och det ska bli sjukt kul att kolla då!

Gott nytt år alla!

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på Youtube

5 reaktioner till “Terry Evans 2012

  1. Ser att det kommer 1 avsnitt med Terry den 16 januari redan. Ska bli sjukt skoj att c hur många av hans vanliga trick som kommer då och stämmer med vad jag skrivit!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.