Torbjörn Sassersson – ”rykteshanteraren”

Jag hjälper dig med rykteshantering
Jag arbetar som skribent, webbproducent, PR-konsult, föredragshållare och med rykteshantering.

Jag har förmodligen en relativ unik kompetens och erfarenhet av ämnet rykteshantering av flera orsaker. Jag har varit engagerad i:

-kundsidans perspektiv,
-den drabbade partens perspektiv genom egna erfarenheter,
-forumsdrift och sociala medier och
-olika metoder att förebygga och förbättra situationen för kunden.

Torbjörn Sassersson” (citat)

***

Tja, jag kan inte låta bli… för detta är väl ändå komiskt!

Torbjörn Sassersson – Sasser Media Lab
Mannen med de galet många titlarna är ju också PR-konsult och arbetar med rykteshantering sedan 2004 och har en webbplats där han erbjuder hjälp till folk som av någon anledning behöver det. Finns här, om någon vill anlita honom ;-]

Nu vet jag inte om jag hade anlitat just honom för det jobbet om jag haft problem med mitt rykte. För om man söker på ”Torbjörn Sassersson” på Youtube så får man upp videoklippen där Sassersson misslyckas med sina utanförkroppen-experiment, som jag lagt upp med honom, överst. Och dom är väl inte direkt smickrande för honom.

Man kan ju tycka att en som ligger i så innih-e med att skapa olika webbplatser och bloggar med mera för att synas skulle vara lite vassare här. Särskilt när man kallar sig ryktesspridningsprkonsult.

Kör en skärmdump här, för han lär väl göra något åt det när han läst detta..!

Du behöver inte tacka för tipset Torbjörn ;-]

Torbjörn Sassersson - Ryktershanterare

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

16 reaktioner till “Torbjörn Sassersson – ”rykteshanteraren”

 1. Min pappa Ingemar dog för 3 dagar sedan efter en vaccinspruta. Så jag har egentligen annat att tänka på än ditt raljerande och dina försök att sprida rykten. Men nu såg jag det här inlägget och kände avsmak. Din stil ligger helt i linje med föreningen Vetenskap och Folkbildning och associerade som har mobbning som livsstil.

  Gilla

 2. Beklagar din pappa.

  Vilka rykten sprider jag?

  Jag förstår att DU inte ser humorn i att vara skribent och journalist och allt vad du kallar dig, och sen skriva ”förmodligen en relativ unik kompetens”

  Du kanske inte heller ser det roliga i att vara PR-konsult inom och med insyn i ryktesspridning sedan 2004 och ha 1 sådant resultat på 1 Youtubesökning.

  Men, mobbing och försök till ryktesspridning, nej, det är bara fakta och uppgifter hämtade från offentliga sidor som du och Börje kallar det..!

  Gilla

 3. Gesus, vem du du än är som gömmer sig bakom ditt alias. Det du gör är att försöka sabotera mitt rykte genom att lägga upp ett antal videoklipp på You Tube och driva en blogg där du skriver om mig i artikel efter artikel. Det är uppenbart och kräver ingen närmare förklaring.

  Du gör förmodligen mer reklam för mig än vad du tror eftersom du demonstrerar vad rykteshanteringskunder kan råka ut för. Det är förmodligen viktigare att mina kunder är nöjda än att jag bemödar mig med att rensa bland dina sökträffar om mig. Vi får se.

  Du skriver svepande: ”fakta och uppgifter hämtade från offentliga sidor som du och Börje kallar det..!”.

  Ok, du syftar på journalisten Börje Peratt, som arbetat mycket med filmproduktion för bland annat SVT och du syftar på artiklar som vi skrivit om humanism och hur oliktänkande i Sverige förföljs av skeptiker från föreningen Vetenskap och Folkbildning och associerade från bla Skeptikerpodden.

  Är det några särskilda artiklar om humanism/skeptiker som du syftar på?

  (Tack f.ö. Michael för din kommentar)

  Gilla

 4. Sorgen gick visst över snabbt och nu har du gott om tid att vara här och kommentera, i förrgår var det inte så. Är det inte trevligt att kunna skriva kommentarer som inte plockas bort utan anledning förresten?

  Ja, jobbigt med min hemliga identitet va, retligt att du/ni inte kan sladdra på mig för ngn… (men om du vill, så bara fråga så kan du få telefonnr eller epost som du kan kontakta)

  Tycker du jag saboterar ditt rykte för att jag lägger upp två (2) videor med program precis som dom visats i TV? Då tycker du själv också att du skämmer ut dig på dom då alltså. Man kan nog lugnt påstå att du INTE behöver hjälp med att ”sabotera ditt rykte”, det kirrar du alldeles galant själv.

  Jag har svarat dig innan om att jag inte har det 1:a testet som var så vetenskapligt och lyckat enligt dig, Jag har också bett dig ge mig det så ska jag lägga ut det också, igen, inga problem,

  Sen kanske du inte ska överdriva din person, ”ett antal videoklipp” och ”artikel efter artikel” vad jag vet så är det 2 videoklipp. Men du är ju annars så kåt på att synas och höras, så det är väl bara skoj för dig. Tror f.ö att det inte finns så mycket mer att säga om dig, om du inte hittar på fler roliga stolligheter dvs.

  Om jag gör reklam för dig och ger dig tips om vad du kan jobba med så bjuder jag gärna på det, för jag ser på Alla bolag att du behöver det..!

  Men du kan inte förneka att det är komiskt att en som kallar sig ryktesspridningsprkonsult inte har täckt upp för sig själv först. Ska bli skoj att c hur snabbt du nu får ut egna videor för att försöka ändra på det :-]

  En fråga Torbjörn, VARFÖR är det så viktigt för dig med titlar osv, vad har det t.ex med saken att göra vad pajasen Börje Peratt jobbat med?

  Och att han ska vara journalist, då måste han varit sjuk den dagen dom hade ämnet särskrivning på journalistskolan.

  Intressant att du tycker ”uppgifter hämtade från offentliga sidor” är svepande, för det är nämligen era/Börjes egna ord!

  Kan du utan en massa trams bara svara på, vilka rykten som jag sprider om dig som inte är sant och på vilket sätt jag mobbar dig?

  Sist, jag HAR INGET med varken VoF, Skeptikerpodden eller ngn annan att göra, jag är bara en liten bloggare som skriver om mina funderingar! Så du behöver inte ta upp dom varenda gång du skriver ngt.

  Gilla

 5. Torbjörn Sassersson dyker upp överallt! Jag har svårt att förstå vad det är som driver honom. Jag har två frågor som ni kanske vet mera om.

  1. Kan han leva på sitt ”engagemang”. Jag ser att han tigger sina läsare om 50 öre om dagen. Tyder lite på att han har brist på pengar? Kan pengar vara drivkraften.

  2. Har han många anhängare? Är folk så dumma att de går på det han skriver.

  Gilla

 6. Sorgligt att din pappa gick bort, Torbjörn.
  Men var det verkligen på grund av en vaccinspruta, som du skrev?
  Även om det låter jobbigt i den sorg du har antar jag att du låter honom bli obducerad för att ta reda på dödsorsaken. Det kanske inte var vaccinsprutan?

  Gilla

   1. Prova en Occam på detta istället. Just Sveriges ”största” och värsta antivaxxare, konspirationstok, lögnare och alternativmedicinsstolle Torbjörn Sasserssons pappa avlider av just vaccinet…

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.