Jag fick ett mail…

… från ett norskt medium, Ingeborg!

Hon hade sett ”min” video om ”fornimmelse for mord” med den obehagliga Lena Ranehag och galet snurriga Lilli Bendriss där dom helt sanslöst bara irrar rundor ute i skogen och failar.

Det/den handlar om ett fall där en norsk volvoraggare, Hans-Ingar, snott en bil på väg hem på fyllan och kört ihjäl sig. Det var så dåligt och visar klart att dom bara hittar på att jag klippte ihop en video med just mediumens tokigheter.

Fallet
Hans-Ingars föräldrar tror inte att det var en olycka utan att ngn mördade honom och sen mörkade det genom att få det att likna en bilolycka(?). Dom kontaktar ”fornimmelse for mord” och dom ska skapa klarhet i fallet men det blir bara rörigare på nått sätt..!

Mitt inlägg om hela grejjen finns här!

Ingeborg som själv är medium och kommer från trakten där detta hände och kände Hans-Ingar när dom var unga. Hon tycker inte jag vet all fakta om fallet och uppdaterar mig lite + berättar lite om det andliga och att det visst finns. Mitt klipp handlar iofs inte om fallet i sig utan om hur fel på det medierna är.


Folk der oppe snakket om ”kameraderi”. Alle kjenner alle der oppe og noen kan være i slekt med øverigheten (politifolk). Det er i allefall en sak som aldri ble oppklart.
Foreldrene var aldri i tvil etter å ha sett kroppen til gutten, at han var blitt drept. Derfor blir det rimelig dumt, når du legger ut om dette med kommentarer uten å vite inside fakta.

Det är klara konspirationsteorier över det hela. Hon påpekar också att Hans-Ingar såklart aldrig skulle stjäla en bil och göra detta. (Lite precis som när dom alltid intervjuar grannen till ngn som mördat ngn, och grannen har ju alltid tyckt att hen var en så trevlig person och aldrig kunde tro att hen var en mördare) Mördaren är också släkt med polisen och därför utreds det inte..!

Hans Ingar hadde mer enn ett dusin dype stikk i brystregionen. Utført av lang tynn gjenstand, strutrekker el noe slikt. Kan ikke ha skjedd inne i bilen. Altså noen må ha truet og bundet el holdt ham fast. Dette ville ikke politiet ta hensyn til. Vi som er der oppefra mener at det er noen som ikke vil ha sannheten frem. Hans Ingar er ikke personen til å stjele bil og kjøre grasat med den heller. Han var en person med sterk rettferdighetssans. Vi ser det som at han må ha fått vite noe som han bare måtte holde kjeft om.

Han har alltså blivit ”tystad” av ngn/ngra som då snott bilen och kidnappat/lurat med Hans-Ingar. Bundit honom och huggit ihjäl honom med en skruvmejsel, kraschat bilen i diket, lyft upp den på vägen och placerat Hans-Ingar i den för att dölja mordet.

Mange rykter gikk i årevis. Det er en hevn aksjon der det ble faket en bilulykke for å skjule et drap. Familien vet nå hva som skjedde..men har ikke fått justice. Mulig fordi politiet har slektskap i de involverte. Det er intet nytt dette at politiet ikke innser feil..eller holder ting borte fra offentligheten når det passer dem selv.

Ja, jag vet inte men visst finns det enklare sätt att försöka dölja ett mord, eller?

Och så en liten lektion om andlighet som bonus
Om du tror du er død og vekk når du dør.. da får du en big surprise :-)
Kroppen dør men VI er overalt der tanken fører oss. Til våre kjære etc. Noen blir hengende fast fordi de ikke innser de har gått over etc. Men om du er stengt for å innse hvem du er som menneske..så er du stengt. Da er det ment at du skal våkne opp og forstå når du er moden for det. Evt ved at noen el noe gir deg et lite el stort sjokk. At du holder på å dø..skulle vært død.. eller at noen el noe ”vekker”deg. God reise :)

Ofte er det de som er mest negative som en dag snur totalt og blir mer åpne enn andre. Vi lever alle ut fra våre erfaringer. Du og jeg og alle. Og JA.. mye kan bevises. Og det er sabla kult å oppleve ;-))

Så fortsett å mobb mennesker du ikke forstår. Vi skal alle dø en dag..da vi vi alle erf selv hva er hva :-D

Jag fick också spektakulär info av Ingeborg om Madelene-fallet i Portugal, men det kommer i ett eget nytt inlägg…

Här är videon där dom yrar runt. (läs inlägget om det också)

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på Youtube

En reaktion till “Jag fick ett mail…

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.