Terry Evans – TerryBingo

Efter att ha kollat lite på hur Terry Evans ”jobbar” skrev jag på skoj ner vad som skulle hända i ett avsnitt av Det okända med honom 2012.

I måndags var det dags för första avsnittet med Terry. Jag var nu tvungen att se på det och jag höll på att ramla av soffan som jag garvade, ganska direkt… Jag pallade inte se på hela då, för det är seriöst dåligt. Så jag laddade ner och körde snabbkoll istället, var ju egentligen bara intresserad av vad Terry hittade på…

Trots att jag inte tycker avsnittet var som jag väntat mig, så har jag över 30 (trettio) ”träffar” på vad han säger och gör bara i ”mitt klipp” nedan! Lägger man till dom andra ”träffarna” från hela programmet kommer jag upp i nästan 40 st!


I klippet/videon (bara mellandelen av programmet) är inte början med, där vilka aktiviteter dom varit med om visas. Men det var det vanliga, skuggor, steg och knackningar med mera.

Redan där har jag ”träffar”, ”dom har sett skuggor”, ”ljud har hörts”, ”elen (spisen)” och ”obehag- och olustkänslor”.

En del av ”träffarna” är ju lite modifierade, men i stort sett som jag sagt. T.ex klapp på kinden, är en klapp på bröstet och en puss på kinden istället… För dom som inte är så uppmärksamma kan jag ju påpeka att jag (i god mediumstil) räknar upp över 10 saker som inte händer också + researchen ;-] Men ändå, galet många ”träffar”, eller hur? Det ska bli sjukt roligt att se hur många träffar nästa avsnitt med Terry ger!

Terry kör som vanligt också några av sina standarduttalande, ”hade problem med alkoholen”, ”you look alike, you and him/her” och ”almost like a mama” (när han fiskar efter om det kan vara mamman), ”he/she wants to tell you this”, ”the reason he/she came back…”, ”anden kunde blivit det och det…”, ”as the spirit left the body” och ”ett klockslag”. + ett vanligt Barnumuttalande, någon fyller år snart.

GesusFunderingar!
1. Terry säger att det manliga spöket säger att, ”han blev besviken när han kom till andra sidan, för det finns inget systembolag där”! För att lite senare säga, ”Att han tagit itu med dom problemen där över”. (05:30)

Hur funkar det, finns det rehab där? Om det inte finns något bolag att handla på så kan han väl inte kröka ändå! Men det kanske finns barer eller andra affärer att handla i på ”andra sidan”.

Och förresten, var det inte detta manliga spöke som skulle ha hjälp över till just andra sidan, där han tydligen redan är? (01:45)

2. Terry säger (alltid), ”får hen säga ett skämt?”, hur funkar det? Säger spöket till Terry att han ska fråga om spöket får dra ett skämt? När Terry får OK, så drar spöket skämtet och Terry repeterar? Går ganska snabbt isåfall.

3. Dom har sett en ”flickgestalt” i huset, denna ande dök aldrig upp. Om det inte skulle vara den döda dottern, men hon dog väl innan hon föddes. Hon kan f.ö ändå sitta i knäet och pussa på kinden och älskar pappa som hon aldrig träffat.

Läser på Länstidningen Östersund att:
Det tog 2–3 dagar för mediet Terry Evans och tv-teamet att spela in detta avsnitt av ”Det okända”!

Ger inte detta en hel massa tid och tillfällen att ta/få reda på saker, hur undviker dom det?

Visst kommer det också fler och fler andar och mer och mer info desto längre programmet pågår..? Medierna ska ju alltid springa runt i huset och ”känna efter” eller rättare sagt kolla på foto/tavlor med mera. I början kan dom t.ex aldrig säga om det är en kvinnlig eller manlig ande ens, men senare flyter det på liksom. Skulle vara sjukt intressant att se dom göra det utan folk i huset och kanske med ögonbindel.

Jag har, förutom början och slutet på programmet, klippt bort/inte tagit med lite på slutet av mellandelen där dom snackar om att dom två i huset också är synska, en ”träff” till förresten. Annars är allt med Terry med. (kolla på TV4play!)

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Annons

19 reaktioner till “Terry Evans – TerryBingo

 1. ”Terry säger att det manliga spöket säger att, ”han blev besviken när han kom till andra sidan, för det finns inget systembolag där”! För att lite senare säga, ”Att han tagit itu med dom problemen där över”.”

  Jag har alltid tänkt mig att allt blir bra, att man får perfekt hälsa och så vidare, när man kommer till himlen. Att problemen från jorden skulle fortsätta (fortsatt alkoholsug som man måste ”ta itu med”, med den plåga som abstinensbesvär innebär…) känns som en stor besvikelse…

  Gilla

 2. Man kan undra hur en sådan som Terry orkar med sig själv. Det förefaller otroligt att han själv tror på sina förmågor när hans tricks är så uppenbara och i princip tagna direkt ur manualen för cold reading. Alltså ser han det som ett yrke, lönande sådant, och så länge det finns efterfrågan så håller han på. Det kanske till och med känns mysigt att se hur alla (nåja…) går i fällan gång efter gång… Fascinerande, eller hur?!

  Gilla

  1. Är folk så insnöade att de går på sånt här skit? Homeopati?!?!
   Är folk så insnöade att de går på sånt här skit? Healing?!?!
   Är folk så insnöade att de går på sånt här skit? Jungfrufödsel?!?!
   Är folk så insnöade att de går på sånt här skit? Astrologi?!?!

   jo det verkar nog så…

   Gilla

 3. Du är så jävla bra. Kan faktiskt ärligt säga att du har räddat mig från en begynnande spöktro. Tycker de skulle ta med ett inslag i programmet där du eller någon annan vettig människa som inte är ”synsk” eller vän till mediumet följer med och lägger en mer kritisk aspekt på det hela. Andarna verkar ju vara sociala så det ska väl inte störa. Vem vet, han kanske tom kan få kontakt med någon av dina anhöriga!

  Gilla

 4. är det så kul att följa upp allt som har med övernaturligt om du ändå inte får ut något utav det? Om du nu får ut något utav det, vad får du ut? :P
  Finns det ingen roligare där du har en riktig glädje till nåt, än tanken av att något är en bluff?

  visst det är väl fint att försöka motbevisa för världen att det du inte tror på verkligen inte finns.. Säg att hälften tror på övernaturliga fenomen och andra hälften på vetenskap. Jag hackar inte ner på vetenskap.

  Jag förstår att du inte vill att om det övernaturliga nu är en bluff, vill att folk ska gå på bluffen. Men kom över det istället…

  .. eller om du genuint är sugen på det övernaturliga, läs runt med en gnutta öppet sinne och förbi se ditt logiska tänkande för en stund.

  Men vem vet, kanske har du fortfarande inte kommit över spökena under sängen än? ;) ta hand om dig!!

  Gilla

  1. Ja det är ganska kul och jo jag får ju ut att allt bara är hittepå och bluff. Och så får jag ju kommentarer och veta vad andra tycker och tänker om det.

   Det är så roligt med alla ”woowoos” oro för mig, för att jag gör detta. Varför är ni så bekymrade över det, jag gör väl det för jag tycker det är intressant. Sen att det visar att det ni tror på bara är hittepå, det är ju era problem… ”Motbevisa” då!

   Nej jag HAR kommit över spökena under sängen, det gjorde jag när jag började kolla lite om det och såg vilken bluff allt är ;-]

   Ja vetenskapen är ju svår att hacka ner på, för den är ju verklig och finns.

   Var rädd om dig du också

   Gilla

 5. Jaa.. jo man ser väl det man vill se, och tror sig komma se det man tror va det än handlar om. Vi har väl olika tros uppfattningar, antagligen för att vi varit med om olika uppväxter och upplevelser.. men ja, motbevisa du :) slutar nog inte tro för det haha.

  haha va bra att du förstod det då ;)

  Gilla

 6. Maria – “Jaa.. jo man ser väl det man vill se” Jag misstänker det är dig själv du menar, om du nu ser spöken åsånnt…

  Jag är inte ute efter att få ngn att sluta tro, jag bara visar upp bluffarna. Men om ngn tänker till då, så är det ju skoj!

  Titta på Pierre Hesselbrandts klipp med inlägg här på bloggen och kommentera gärna vad du tycker om dom. Spöken lr Internet?

  Gilla

 7. Det behövs människor som tänker! Absolut! Det jag undrar över, är hur s.k mediums prensenterar avlida, som senare presenteras med ”de levde si och så” enligt kyrkoböckerna.
  Går allt nu anno 2012 att googla på? Har själv ej testat, men kanske några här vet hur det ligger till?

  Gilla

  1. Mycket går att googla, men är det det gamla namn och årtal man är ute efter får man i regel anstränga sig lite mer. Förslagsvis kan man vända sig till Sveriges dödbok (som finns som virtuell databas).

   Jag vill dock påstå att det ovanligt att medier sysslar men den sortens hot reading. I exempelvis Det okända presenterar medierna bara löst hållna stereotyper som Giertz och co. med stor möda försöker matcha med arkiven. Mediet kan prata om en Karl-Erik Bengtsson som arbetade med händerna och levde i i området under slutet av 1800-talet, men när de inte hittar någon sådan är det mer än nöjda med bonden Karl Eriksson som dog 1855. Att det levt och verkat hundratals människor i området och att man hittat ett dussin med snarlika namn brukar inte vara så intressant att nämna.

   De sysslar med andra ord med kvalificerade gissningar. Ibland lyckas de hjälpligt, men allt som oftast tvingas Giertz moloket konstatera att de tyvärr inte hittade någon som stämde på Terrys beskrivning och att vi nog aldrig får får veta vem mannen i huset var.

   Gilla

 8. Hihi! Jag dör!
  Terry bingo är ju jättekul!
  Gesus är min frälsare!
  Det ända jag hatar är att jag inte såg det själv utan måste hitta Gesusbloggen för att få rätsida på hjärnan och sluta tro på flum flum!
  Skeptiker är jag nu på heltid!

  Gilla

   1. Livet är underbart när underlivet är bart ! Gesus har även omvänt mig ! Från troende till icketroende, till skillnad från den andra Jesus . Man blir bara arg på sig själv att man inte kunde se igenom bluffarna själv , men bättre sent än aldrig .

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.