Terry Evans – Apropå apropå

Jaha, här kan man se synen på klippet med Terry Evans sittning från woo-woos. Det är JAG som är en dålig människa, som bara visar ett program som sänts på TV, ABSOLUT INTE på något vis dom som lever på att lura andra med att dom kan prata med döda. ODM har inte gjort/gör inget ”tvivelaktigt” inte!

Här på Terry Evans ovänner på Facebook i en ”diskussion” där klippet kom på tal, låter det såhär. Av en tillfällighet på samma dag jag lagt ut apropå-inlägget nedan.

Ett annat ”känt” påstått medium, Elisabeth Lannge, från Det okända och Akademin för det okända, tycker där att det är jag som är ”skurken” som visar klippet.

Elisabeth Lannge skriver
finns det något uns till hut hos er så skippa att visa denna pinsamma film något mer av hänsyn till vederbörande

Elisabeth Lannge tycker alltså att jag inte ska visa ett klipp som spelats in av Caroline Giertz och Terry Evans m.fl, godkänts av dom, sänts på TV och som dom tjänar/tjänat pengar på! Men det gick bra att visa det på TV tydligen, för det har jag inte hört några åsikter om…

Detta för att det är ”pinsamt”(?). Då kanske det inte skulle sänts till att börja med.

Elisabeth Lannge skriver vidare
Det är rysligt pinsamt och förstår inte varför Terry inte avbröt när han måste ha vetat att han saknade andekontakt. Och självklart är det pinsamt just av den anledningen att den det berörde inte skulle behövt uppleva detta.”

Man kan notera att Elisabeth Lannge säger att Terry Evans INTE har kontakt med några andar i klippet. Och här är liksom hela poängen med mitt klipp, han fortsätter som vanligt, som om han HAR kontakt – d.v.s Terry Evans ljuger och bluffar medvetet, samma som han alltid gör!

Det är rysligt pinsamt och förstår inte varför Terry Evans inte avbröt

Tja, jag kan tala om varför Terry Evans inte avbröt. Han hade lika mycket kontakt med andarna som vanligt, därför körde han på..!

den det berörde inte skulle behövt uppleva detta

Men om Terry Evans ”lyckats” bättre med sina tricks, träffat rätt och lurat mamman, då hade det varit OK alltså?

Mamman tror ju f.ö att Terry Evans haft kontakt med hennes mormor och barn, enligt henne själv. Terry nämner INGET om att han INTE hade KONTAKT! Han tycker t.o.m att det var bra att det visades så att folk fick se att det inte ”fungerar” alltid.

Elisabeth Lannge skriver också
Det är du som har den enormt dåliga smaken att välja just denna otroligt känsliga film och gör ett stort nummer av Terrys oförmåga till kontakt denna gång. Om du nu hittat fler filmer där han visar upp det du anser är bluff varför inte bara låta denna film få hamna i glömskans vrå? Att du inte bara lät det bero av hänsyn till mamman. Jag tycker det är otroligt känslolöst och kallt av dig och även av dina meningsfränder. Ni är inte dom rätta personerna att prata om med- och ansvarskänsla.”

Elisabeth Lannge tycker alltså att det är en otroligt känslig film. På vilket vis är den känslig? För att Terry Evans och Caroline Giertz utnyttjar en mamma i sorg. Eller för att Terry Evans inte lyckas med sina vanliga cold reading- och Barnumtricks och i stället avslöjar sig själv, att han är en bluff?

Hur menar hon att jag skulle ”låta det bero” med hänsyn till mamman? Att inte visa vad dom gör mot/med sörjande människor/mamman? Ja, det är ju den vanliga metoden/reaktionen i den branschen, det som inte är ”bra” det ska det inte talas om, bara gömmas och glömmas!

Hade programmet varit mindre känsligt om Terry hade ”träffat rätt” och ”alla” hade trott att han snackade med andarna på riktigt? Det finns en annan sittning där Terry Evans ”lyckas” lite bättre, men den är OK att lägga ut, vad är skillnaden – mer än att Terry Evans lyckas (nja) bluffa i den ena, men inte i den andra..!

Jag brottades med mitt samvete om att lägga upp den med mera, med hänsyn till just mamman och familjen. Men mamman har ju faktiskt själv valt att vara med i programmet och vad är det egentligen för skillnad på detta och andra avsnitt där dom lurar sörjande människor? Skillnaden är väl att det här handlar om tre ungdomar som omkommit tragiskt i en olycka. Men i stort är det väl samma, folk med avlidna anhöriga som luras att det snackas med deras andar!

Hur man än vänder och vrider på det, så är det Caroline Giertz och Terry Evans m.fl som gör detta vecka efter vecka i Det okända. Jag bara visar VAD dom gör.

Jag kan också tillägga att jag kontaktat Terry Evans, Caroline Giertz och mamman angående programmet Det okända och denna sittning, men inte fått svar!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.