Pierre Hesselbrandt – PierreBingo

Jag har lagt märke till att Pierre Hesselbrandt har en lite annorlunda ”gåva” än dom andra medierna. Han kan oftast ”få till sig” bl.a mellannamn(?), hur nu spökena vet och kan säga just det men INTE en massa annat.

Han är också vass på årtal och djurnamn, precis sånt som står på nätet, konstigt. Det kan väl inte vara så jävligt att Facebook, Ratsit och te.x personliga bloggar kan ha med det att göra.

Har f.ö också sett att han kan snacka med (och dom snackar tillbaka) döda och levande djur, hästar och hundar t.ex.

Tog en snabb kik, och hittade lite om honom på olika forum. Såg att fler hade precis mina funderingar om honom, att han var duktig på bl.a just mellannamn.

Nästa avsnitt med honom ska handla om Henricc ”Spiderman” Söderström på Kungsholmen i Stockholm. Jag trodde jag skulle hinna med att göra en ”prediction” på honom också… Det gick ju skapligt med Terry Evans ;-]

Detta sket sig tyvärr, jag hann inte. Men som tur är har jag ”kontakter i branschen” ;-] som gjort en enkel research. Så jag kan väl lägga ut det som hittas om ”Spiderman” efter en snabb kik på nätet och så ser vi vad Pierre tar upp av det helt enkelt…

Ringarna har kikat lite snabbt på Spideys blogg, ett axplock.
– Han har känt smärta i bröstet som han uppsökte sjukhus för.
– Han varit i perioder varit nedstämd och haft problem med kärleken (Barnum-statement, förvisso).
– Hans mormor gick bort 2009, på begravningen spelade han tears in heaven.
– Han tycks ha anknytning till Haparanda på sin mors sida.
– Han har nickelallergi.
– Han har semestrat i bl.a New York (där systern bor) och Riga.
– Han varit på ett palestinskt bröllop.
– Han var/är säljare inom matbranschen.
– Mer än en person som stod honom nära dog under 2008.
– Namnen Olof Veronica Jenny Jennie Bibbi.
– Fiskarnas tecken.
– Något om musikbranschen.

Man kan också tillägga, som Ringarna säger:
Någonstans känner jag dock att Pierre kommer tona ned googlandet ett tag. Med sin internetvana vet han nog med sig att han även innan programmen spelades in i somras var ifrågasatt i det avseendet, så jag skulle faktiskt inte bli förvånad om han nu körde en session med lite hederlig cold reading.

Vi får se, hoppas kunna greja ihop något bättre + mer till nästa..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

25 reaktioner till “Pierre Hesselbrandt – PierreBingo

 1. Ibland tycker jag att du skriver bra.Men du sjunker när du är på
  ifokus bland dessa människor.
  Bloggen räcker väl? Det ger mer.

  Gilla

 2. ”Ringarna har kikat lite snabbt på Spideys blogg…”

  Ursäkta okunskapen, men vad är ”Ringarna” för något?

  Gilla

 3. Tänkte bara att du skulle vara rädd om dig.Då du skriver om bra och viktiga saker.Och ifokus är ökänt för att sänka människor i deras instängda värld,där.

  Forsätt skriv din blogg,den är bra.

  Gilla

  1. Jag tackar

   Ja det kan bli lite ”hjärntrångt” där ;-] Har precis haft/har en frustrerande debatt ett par dagar där… (men frivilligt)

   Men jag lär mig mycket där och på andra forum, och så är det faktiskt ganska skoj

   Gilla

  1. Jag förstår dig inte riktigt, vad menar du? Tror du jag skulle göra det om jag inte tyckte det var skoj också?

   Vad menar du med ”mitt syfte”?

   Gilla

   1. Du får ingen riktig tyngd i ditt viktiga budskap du en då anstränger dig för att få fram och ge när du är på Ifokus bland ”öknen” där.Ifokus är helt på utgående som forum.
    Och du har ju betydligt större ambitioner att nå ut med din ambition.

    Gilla

 4. GooglePierre har även spått mig. Allt han fick fram kunde man klicka fram på 5 minuter, en stor bluff. Dessutom ser han seriöst LÄSKIG ut.

  Gilla

  1. Ja samma här.. först var det imponerande, men när jag efteråt tänkte på det hela, var det för mycket konstigheter och jag är i dagsläget 95% säker på att uppgifterna är googlade och då har jag en hel del belägg för att veta det.

   Gilla

 5. Perioder varit nedstämd – check
  Namnet Olof – check
  Fiskarnas tecken – check

  Uppenbarligen var han för slapp för att googla reda på resten så han fyllde ut programtiden med dålig cold reading istället. Vem hade kunnat tro att att en kille täckt av tatueringar och som har ett rum fyllt av morbida leksaker och splatterfilmer gillar hårdrock och i sin ungdom ibland ritat sjuka saker? Måste vara pinsamt att se även för woowoos.

  Gilla

  1. Ja till och med Caroline Giertz blir misstänksam och frågar ”ursäkta med hur kan du se det bara genom att titta i någons händer”… Jo det har med ett trasigt fiskespö att göra !?

   Gilla

 6. Hej Gesus! En annan sida som man som medium kan använda sig av om man vill ”få kontakt” med de döda är tillminneav.se. Där kan man hitta alla möjliga fakta om personen…Igår var jag ett hängivet fan till det okända. Idag är jag mer skeptisk än någonsin. Inte till det övernaturliga men till medierna i det okända..Det är pinsamt och sorgligt att man kan spela på människors känslor på det här viset…

  Gilla

  1. Bra tips!
   Du säger att du fram till igår var ett hängivet fan, men har du inte sett Pierre tidigare? Han gör ju samma fjantiga läsningar av mellannamn och stjärntecken i alla avsnitt (utom när de är på arbetsplatser, vilket förstås beror på att det då är svarare att hålla koll på vem som är vem).

   Gilla

  2. Hej Sofia Skitskoj att höra att ett hängivet fan, ändå kan c att det här är bluff.

   Mycket skoj att du delar med dig det här också tycker jag :-]

   Har du kikat på ”mina” andra videor, med Det okända?

   Gilla

   1. Tyvärr tog det ett par år att fatta det..Men som sagt, jag tror ju fortfarande att det finns något mer men jag är absolut säker på att Pierre INTE har förmågan att prata med några av mina döda släktingar eller någon annans för den delen. Ja jag såg det tragiska Terry Evens klippet (som jag måste ha missat när det gick på tv) och kände avsmak samt att jag hade väldigt svårt att se hela klippet utan att vrida mig av pinsamhet.Till mitt försvar vill jag också säga att jag inte trodde man kunde sjunka så lågt så att man utnyttjar människor i sorg som sväljer allt man säger med hull och hår. Jag förstår inte hur man kan sova gott på natten med den vetskapen…

    Gilla

 7. Jo såhär i efterhand så kan man se det från en annan vinkel. Jag har väl alltid varit en stark förespråkare till att dom absolut inte har fått någon info innan eller att dom inte kan googla det på något sätt. Droppen för mig var när jag själv igår började googla runt lite. En bekant till mig berättade att denne hade varit hos Pierre då en släkting till henne hade gått bort. När vi pratade om det tyckte jag att hon sa så klockrena saker som P hade fått fram under sessionen. Saker som vi båda var överens om att han inte kunde ha vetat innan. Tills jag såg att släktingen fanns med på tillminneav.se och precis allt som fanns att läsa där tog P upp på den sessionen. Vi pratar citat, minnen, beskrivning av hur släktingen gick bort, när släktingen gick bort osv….måste varit som en smörgåsbord för P….

  Gilla

  1. Har liknande erfarenheter ! Ja vad vet man.. Lite väl konstiga sammanträffanden… Har hört inte alltför smickrande stories från säkra källor.. Så impad ? Svar: nej

   Gilla

 8. Men allt detta ni påstår om Pierre står och faller med om han hade förhandsinformation om sina ”klienter”. I varje avsnitt av ”det okända” så försäkrar man att deras medier inte har fått någon som helst förhandsinformation om vilka människor dom kommer att besöka! Så enligt era teorier så måste TV4 ljuga för sina tittare.

  Gilla

  1. Nej dom säger att medierna inte FÅTT ngn info före. Men INTE att dom inte själv tagit reda på…

   Kolla avsnittet med Spiderman tex, allt Pierre använder där, hittar du med smartphonen på 30 sek på Ratsit.

   Tycker du inte det är underligt att Pierre alltid ”får kontakt” med bara just dom spöken som det står om på nätet?

   Själv tycker jag det är sjukt pinsamt, det han gör…

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.