Besviken på Terry Evans

Vilket lamt avsnitt med Terry Evans nu senast. ett standardspöke utifrån, en by på L, ett mentalsjukhus (som är fel), lite pinsamma Barnumuttalande, en tvättmaskin som krånglar, ett farfarspöke och såklart ett mormorspöke, that´s it.

Terry missade öppet mål i sitt senaste avsnittet av Det okända. Jag är grymt besviken på honom ;-]

Christinas pappa dog av hjärtproblem för ett par år sen, och det fanns ett smörgåsbord av Terrys “standardträffar”, bara att plocka. “Han hade humor, “ont i bröstet”, “hann inte säga adjö”, “gick fort”, “en tid innan han gick bort…” och “ingen kunde gjort något” med mera, allt hade suttit som en fläskläpp. Terry hade knappt behövt åka dit ens, dom kunde skickat ett av hans gamla program bara :-]


Han missar t.o.m att ”slå till” på någon av alla gitarrer som finns där. Han brukar annars gå och knacka/banka på grejer i huset för att få ”träff” att spökena gjort ljud där. Här är det ju solklart att gitarrerna hörts, men nej.

Men han är fantastisk, direkt när han kommer in i huset vet han att det inte är något ”fel på huset” (vaddå för fel?). Han känner till husets och områdets historia(?) och känner att det kommit spöken från ett mentalsjukhus 3 km bort. MEN, namnet på byn, noop, DET kan han inte få fram, bara en bokstav..!

Allt var uppdukat och klart, men istället valde Terry att gå på Tommy(?). Börjar där också med en jättemiss, är din papa på andra sidan? Nej! Ok, din farfar, är han på andra sidan? Ja! Jepp då är det han…

Farfarspöket kan sen utan några som helst problem, klart och tydligt berätta massor om Tommys och hans pappas liv. Men att tala om att han var just farfar, nej DET går/gick INTE!

Kan det vara så att Terry tyckte att Tommy, på grund av te.x tatueringarna med mera, såg ”enklare” ut att ”läsa av”? Typ att han haft det tungt/svårt i början av livet och sen med trafikolyckan (Barnum iofs). D.v.s, han ser ut att varit med om en del?

Eller var det för att Christina är kändis(?) och han ville ta bort möjligheten att han skulle hot-readat henne liksom?

No success
Han är i ett hus fullt med drömfångare och annat som visar att dom är woo, ändå failar han och får inte till det. Hade han valt Christina och hennes pappa istället hade det blivit great success, som Borat säger!

Man ser också på Christina hur ”besviken/avundsjuk” hon är på att det är Tommys spöken, och inte hennes och pappan… Hon är annars en öppen bok med bekräftelser när Terry säger någto, nickar med hela kroppen. Hon står nästan hela programmet en halv meter framför Terry med knäppta händer och bara väntar på att han ska få kontakt med pappa.

Det bästa, eller sämsta, är att Terry INTE får kontakt med deras pappa som ÄR i huset och spökar och som dom desperat vill ha kontakt med, och att han ska vara där.

Måste varit riktigt taskigt med material, om dom inte fick ihop det mer och bättre efter en hel dags filmande i huset med Terry och spökena. Det hade nästan räckt med en timme i källaren.

Trots mycket aktivitet och massor av spöken i huset enligt Terry, så bara ett farfarspöke och ett förvirrat damspöke, sen ner i källaren där Christina Tommy och Jenny själv fick leta upp/hitta på egna spöken och plocka fram pappa…

Lite Barnumuttalande på det, trafikolycka, tvättmaskin som krånglar (pinsamt) happy birthday (ännu mer pinsamt och som verkar vara fel f.ö) och en klassiker, blommorna på begravningen. Suck!

Terry hittar inte deras pappa, det får Christina sköta helt själv, det visar väl att spökena finns i deras egna huvud bara! Men när hon ”får kontakt” då snackar pappan såklart genast med Terry också, och då haglar standardfraserna direkt. Hann inte säga farväl, har kommit för att dom bett honom och han har det bra o.s.v…

Obehaglig – gubbsjuk
Som någon påpekade i kommentarerna om avsnittet så är Terry väldigt kelsjuk och ska ta på (läs tafsa på) tjejerna och kramas mer och mer. Börjar han bli gubbsjuk på gamla da´r? Han omges väl av massor med klimakteriekossor varje dag på jobbet annars.

Nä, du får allt gaska upp dig till nästa avsnitt Terry..! Jag blir besviken om du inte hittar jallafall ett spöke som har humor och hade problem med andningen.

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på Youtube

28 reaktioner till “Besviken på Terry Evans

 1. Hahaha! Jag skrattar så jag gråter..du skriver väldigt underhållande..:) En fråga, du skrev att du och Caroline Giertz har kontakt. Vad har hom att säga om det hela?

  Gilla

  1. Tackar Sofia Gott snack att du tycker det…

   Nja jag har inte hunnit ”utveckla” min ”kontakt” med Caroline. Det ligger på bordet och jag hoppas kunna fä lite svar från henne på mina funderingar snart

   Gilla

 2. Hub Det är skoj att du är här och läser MEN detta är inget forum där du kan starta egna trådar om andra ämnen… Sorry, men allt sånt åker väck bara. Igen, kommentera gärna inläggen, men håll dig till det.

  Gilla

 3. Alltid fascinerande när den fria debatten ska kvävas med diverse argument. Du har motstånd mot att länka till andra bloggar och du har ett motstånd mot allmän konversation. Kan du inte skriva en bloggpost om reinkarnation så att vi kan ha en öppen debatt i ämnet? Jag är nyfiken på skeptikers argument i ämnet eftersom jag alltid ger efter för sanningen. Kan skeptiker komma med tillräckligt bra argument inom vilket ämne som helst kommer jag givetvis att ge efter. Min prestige i dessa sammanhang är noll då jag i sann vetenskaplig anda endast är ute efter sanningen. Sanningen står över allt annat.

  Gilla

 4. Hub Igen, detta är INGET DEBATTFORUM för ”den fria debatten” lr ”allmän konversation”, där du ska starta trådar för diskussion.

  Jag har informerat dig fler gånger tidigare, att sånt ryker. Det finns massor av forum på nätet, sköt det där. Om du nu är ”nyfiken på skeptikers argument i ämnet” rekommenderar jag ett skeptikerforum t.e.x. Du får nog också betydligt fler svar där än av mig här…

  Jag har inget motstånd att länka till ngt, bara det har med inlägget att göra, och inte bara är ngn Youtubevideo om ngt helt annat.

  Jag vet inte om jag kommer skriva ngt om reinkarnation, men man vet aldrig… Faller andan på, ska jag kontakta dig.

  Gilla

 5. Det jag reagerade på i gårdagens avsnitt med Terry Evans var att han innan han klev in kunde säga namnet på en kvinna som bott där, att hon hade 3 st systrar samt rätt årtal , då måste han ju ha tagit reda på det innan han åkte dit ..Annars tror jag generellt att dom som tror på övernaturligt tror oavsett , och dom som inte tro kommer alldrig att tro vad som än bevisas ..Moment 22..

  Gilla

 6. Hallå, andar kanske kan tänkas gå utanför huset och kommunicera alternativt att Terry kan känna av utanför huset? Strötittade själv spontant i går och blev hyfsat imponerad, borde se en gång till och hårdgranska.

  Borde inte skeptiker kunna göra om det lika lätt tycker man? Har inte sett någon, förutom Derren Brown i kortklippta scener.

  Här ett klipp om en person som berättar om en UKU (spola fram till 3.04 om ni vill höra om just det):

  vilket förmodligen underlättar förståelsen av s.k. fria andar som Terry och andra försöker kontakta. Man lämnar tid och rum men kan fortfarande ta en synvinkel i det fysiska universumet. Det finns väldigt många sådana här berättelser från både troende och ateister. Bla säger pratar mannen, som så många andra, om ”complete abscence of time in the spiritual universe”.

  Ovanstående underlättar förhoppningsvis förståelsen av dessa s.k. fria andar som medium, ofta med stora svårigheter, försöker kontakta.

  Gilla

 7. Jag menade att det var bra gjort av Terry att få fram den informationen, men jag antar att dom som är skeptiska menar att Terry hade googlat eller letat i bloggar eller grottat i stadsarkiv eller sökt igenom alla landsarkiv för att få fram just den infon,alltså fuskat med andra ord , det är ju bra gjort om man inte ens vet vart man skall ska i förväg. Om han gjort det då kan man ju inte beskylla Terry för att inte lägga ned sin själ i sitt arbete .

  Gilla

 8. Nu har jag visserligen inte sett Terrys senaste och ska därför inte säga för mycket, men varenda gång han visat sitt tryne i rutan har det varit någon som står redo att tala om hur förträfflig han var. Regelmässigt brukar det dock visa sig att Terry inte alls var så konkret eller korrekt som hans flock av får gav sken av, utan att det snare handlat om påståenden som kan tolkas på många sätt eller rent av varit re-caps av direkta frågor från herr Evans håll.

  Men för all del, vi säger att Terry den här gången sade någon alldeles fantastiskt som omöjligt kan förklaras med cold reading. Ni menar i så fall att det är troligare att ett spöke kom och viskade det i örat på Terry än att han använde sig av exempelvis google eller ett släktförklningsverktyg? Eller att DO hör och häpna ljuger? ”Nähä, det var ett spöke!” Hur gamla är ni egentligen?

  Skulle det faktum att han i så fall måste ”lägga ned sin själ” för att ta reda på den typen av information vara ett argument för att gastar varit i farten? Terry Evans företag omsätter över 6 miljoner kronor per år och Det Okända är ren reklam på bästa sändingstid för honom. Skulle produktionens policy om att inte berätta något i förväg (vilket ni för övrigt inte har en aning om ifall det efterlevs) stoppa honom då? För en bråkdel av pengarna Evans tjänar skulle jag personligen anlita en moraliskt förfallen datornörd som kan bereda mig tillgång till DO:s mailkorrenspondens, men det tycker ni förstås är mer långsökt än kontakt med människor som inte ens lever.

  Med det sagt tror jag inte att Terry gör något av ovanstående (i så fall hade han presterat mycket bättre än han gör), utan att han är en medelmåttig cold reader som gynnas av att han får vara på plats betydligt fler timmar än vi får se. Jag ville bara belysa hur hämmade ni är av ert sätt att se världen. Varför tro på något som är så lätt att verifiera, men aldrig lyckats? Varför inte basera sin tro på det som observeras, istället för att förkasta det som observeras till förmån för sin tro?

  Gilla

  1. Brasklapp: Jag vet att spökkramare står redo att tala om deras ”observationer” av spöken och medium med anledning av min sista mening, men med observation avses såndant som kan återupprepas under förhållanden där alternativa föklaringar kan uteslutas. Mediers förmågor upphör ju lustigt nog att fungera då.

   Gilla

 9. Bääää..Skämt åsido ..Jag tror att det finns ngt mer än det vi kan uppfatta med våra fem sinnen men samtidigt är sväljer jag inte allt med hull och hår utan tycker snarare att det är bra om bluffmakare avslöjas ..Terrys klassiska ”Är din papa på andra sidan ? ”- ”Nä ” – ”Då är det din farfar !” lämnar väl ganska mycket i övrigt att önska ….Man vill ju gärna tro att ”Det Okända” är seriöst i den meningen att man inte fuskar fram uppgifter , och naturligtvis skall det ju vara bra TV underhållning,
  så vem vet ? Var och en får nog bli salig på sin tro ..

  Gilla

 10. Personligen har jag ingen som helst agenda utan nöjer mig med sanningen eftersom det är den som är intressant. Tryggheten i alla dessa diskussioner är att det finns en sanning, oavsett vad paranormala eller skeptiker hävdar, precis som att det finns en sanning vad gäller jordens form, oavsett vad jorden-är-platt-klubben påstår eller jorden-är-rund-klubben påstår. Nu återstår alltså bara att utreda vad som är sanningen.

  Anomalierna vad gäller en ortodox skeptisk tro är vid det här laget helt gigantiska för att man renodlat skall kunna nöja sig med det, å andra sidan finns det även anomalier för de paranormala. Varför fås exempelvis inga viktiga detaljer fram när det gäller mordutredningar och medium? Spöken som har blivit av med kroppen borde kunna stanna kvar och berätta detaljer tycker man. Det är lite märkligt. Nåväl, debatten fortsätter.

  En intressant filosofi jag har funderat kring är om vi alla är del av någon form av spirituell ”supderdator” som har tråkigt och uppfinner små själar som kan reinkarneras, leva små egna liv och uppleva saker och ting med små egna medvetanden, ungefär som en superdator som spelar schack mot sig själv. Detta är givetvis endast utsvävande spekulationer utan empirisk grund men en filosofisk tanke. Eller så är vi just individuella själar och framtiden är inte bestämd. Just det här med den fria viljans varande eller icke-varande förefaller vara under konstant diskussion.

  Gilla

  1. Giganstiska anomalier? Grundar du det på Youtubeklipp och godtyckliga vittnesmål? Det ”paranormala”, som i väldigt många avseenden vore lätt att verifiera, har haft tusentals år på sig att påvisa sin validitet utan att lyckas. Någon gång måste man erkänna sig besegrad och släppa långsökta världsbilder (även om de verkar väldigt mysiga).

   Gilla

 11. Du som skriver och driver Gesusbloggen….varför tittar du öht på Det Okända…är det enbart för att håna och trakassera..?…blev du mobbad i skolan eller tillhörde du dem som mobbade..?…eller vad är det för fel på dig…varför mår du så illa över att det finns människor som tror på ett liv även efter döden? Låt var och en ha sin egen tro och sluta att nedvärdera, mobba, trakassera och förlöjliga dina medmänniskor….för du vet ingenting om deras upplevelser d ä r f ö r att du inte fått den gåvan…jag har heller inte den gåvan…men för den skull tror jag inte att folk som har fått budskap från ”andra sidan”, eller upplevt ”övernaturliga saker” bara hittar på och ljuger…själv lever jag ihop med en medial kvinna…och hon har gett mig bevis på att det finns en annan dimension än den vi lever i…och vad det gäller Terry Evans så är han ingen bluff, som du vill påskina…

  En NDU – upplevelse av Pam Reynolds :

  Gilla

  1. ”Kalle” (lr TheTwilightReaper?) Jag vet inte om jag orkar bry mig om att svara på din intelligenta kommentar, men ska försöka.

   För det första, jag säger inte att ngn inte får tro på vad dom vill, och jag säger inte att dom som upplevt saker ljuger!

   Däremot påstår jag att dom som tar betalt för att snacka med döda och att dom snackar tillbaka, är bedragare.

   För det andra, du har inte 1 susning om vad jag varit med om.

   Vad det är för fel på mig vet jag inte riktigt, men det är INTE att jag mår illa av att ngn annan tror på 1 liv efter döden, varför skulle jag göra det.

   Sen vet jag inte vem jag ”mobbar och trakasserar”, kan du nämna ngn? Tror det är helt frivilligt att vara här och läsa!

   Med tanke på nivån i din kommentar, så är väl kvinnan du lever med din mamma. Kan hon inte ge bevis för den ”andra” dimensionen för resten av oss, det borde väl vara en ”världssensation” inom fysiken tex.

   Och jo, Terry Evans är 1 stor bluff, 1 dålig sådan också.

   Vad har videon med ngt här att göra?

   Gilla

 12. ”Vad har videon med ngt här att göra?”

  …förstår du inte det ens..?…du måste tillhöra sekten VoF !

  Gilla

  1. Vad har 1 video om näradödenupplevelse med 1 inlägg om bluffaren Terry Evans när han misslyckas med att hitta spöken som redan finns i huset att göra?

   Gilla

 13. Hej,
  Skulle behöva Carolines e-mail adress – kan du förmedla den till mig?? Vore mycket tacksamt.

  Gilla

  1. Hej Sorry men jag vill inte lämna ut den eftersom den inte är ”offentlig” vad jag vet. Du kan kontakta henne på hennes blogg eller genom Nordisk film, det var så jag fick tag i henne.

   Gilla

 14. Hej Gesus!! Jag förstår att du inte vill ha något annat än ämnet Terry här, handlar det om honom eller är det möjligt att diskutera andar överlag ? jag förstår inte riktigt vart du vill komma annars.
  Varför sätta så mycket tid till något som inte existerar för dig och endast verkar göra dig fustrerad.
  Kanske söker du något som bevisar motsatsen för dig.
  själv kan jag bara säga att känner du inte av den andliga sidan av livet är det svårt att tro.
  Antingen vet du eller så finns det inte för dig .tro räcker inte..
  Själv struntar jag i vad <Terry är för någon,
  vare sig han är bluff eller inte så finns den andra sidan.
  Jag gissar att han får in fragment av händelser men har svårt att hålla isär det som pågår i honom själv och som inte har med readingen att göra.
  Är det så att du vill träffa någon som kan tala om för dig
  och övertyga dig så ska du få namn och telefon nummer till en
  person i stockholm som jag har träffat och det var så tydligt det bara kan vara. svar bara här under min kommentar så hör jag av mig till dig.
  personen nämnde åtskilligt om framtiden för mig med datum t.o.m.
  och allt stämde. Allt.
  Vissa saker vägrade jag tro på men där fick jag tji efter en tid.
  Terry är inte ens i närheten av det.

  Gilla

  1. Hej – Tja, om du läser på bloggen så ser du att det INTE bara handlar om Terry Evans och du kanske t.o.m förstår ”vart jag vill komma”…

   Typ, att det inte finns ett endaste något, någonstans någongång av någon som visar på att detta med påstådda medium med mera inte är annat än bara bluff och bedrägeri – men som sagt prova att läsa på bloggen

   Sen, att du blivit lurad, gör inget till sanning eller verklighet – bara att du blivit lurad..!

   Gilla

   1. Ja… gesus du talar på samma sätt som du beskriver Terry (Rätt komiskt tycker jag.)
    om det var allt du fick ut ur mitt tidigare inlägg så
    förstår jag att du inte ser så mkt.
    Att du hakar upp dig på <Terry är tråkigt för bättre är väl att lämna honom och ge dig in i något du tror på istället.
    Själv gissar jag att du inte har hittat din plats i tillvaron än
    och vistas på ett tryggt område där inget behöver förändras.
    Bara att förneka och stå kvar i det som är fake för dig.
    trygg plats, du behöver inte ens blunda..

    med hopp om en intressant dialog svarade jag med min
    reaktion på det du skrivit här.
    du behöver inte svara mig , ty jag kommer inte igen här.

    Gilla

 15. Hej på er!! ett tips till er som vill läsa
  nåt klokt och intressant : kolla in the christs way
  det finns på svenska oxå när ni kommer in på sidan
  jätte intressant läsning oavsett källan………..

  Gilla

 16. Man kan ifrågasätta dessa medium men man borde ställa sig frågan om alla dessa människor som medverkat under alla dessa år i Det Okända också hittar på? Det skulle i så fall betyda att hundratals eller t o m tusentals människor är inblandade i en omfattande konspiration. Konstigt att inte en enda av dem kommit fram efter ett tag för att erkänna att allt bara äre en bluff. Bara för att man själv inte upplevt något onaturligt betyder det inte att det inte finns. Känner ingen som har Corona, kanske det också är ett påhitt?

  Gilla

  1. Nej det är inte någon konspiration – dom som medverkar tror såklart det är spöken. Det påstådda mediet sen gör är att komma dit och ”bekräfta” det dom tror.

   Det handlar om att dom som tror på dessa bedragare vägrar ta in fakta. Det krävs inte så stora ansträngningar och bara lite sunt förnuft för att se att det bara är bedrägeri.

   Det finns INGET någonstans någongång som visat att dessa påstådda medium är annat än bedragare – däremot massor av bevis med mera som visar att dom är det!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.