Benny Rosenqvist – Palmemordet fortfarande olöst

Jaha, jag tänkte vi skulle lösa palmemordet igår, jag och Benny.

Benny Rosenqvist, denna osmakliga, tragikomiska, föredetta frisören (eller som Benny kallar det, hårkonstnär) numera ”livscoach” och påstått psychic medium. Kan man tänka att han fått sin ”förmåga” (lura tanter) genom alla åren med en massa damer i frisörstolen kanske?

Unikt påstått medium
Han är det enda medium jag sett som kan ”ringa upp” som han förklarar det, vilket spöke han själv vill. Tillochmed ringa upp i förväg och tala om att han ska ringa upp, och kolla så dom svarar sen. Alla andra kör ju med undanflykten att det är spökena som bestämmer (behändigt) om dom vill komma och snacka med oss. – men ändå kommer alltid rätt mormor och talar om att tvättmaskinen krånglar, strange.

Många att fråga
Så jag tänkte, om han kan ”ringa upp” Ted Gärdestad, så kan han väl slå en pling till Olof Palme och så kan vi lösa det mordet och få slut på allt snack. Svarar inte Olof, kan han ju prova med Christer Pettersson eller Sigge Cedergren, fast dom kanske inte är på samma våning iofs. Kanske Ebbe Carlsson har tid för ett snack, jag menar dom har ju haft ett tag på sig nu på ”andra sidan” allihop att snacka igenom och reda upp hur det var.

Gesusfundering
Det dyker då upp ännu en fundering här. Är t.ex mördare och ”offer” vänner och sams med mera i ”efterlivet”? Eller får gärningsmannen något sorts straff och offret något sorts upprättelse där/då? Hmmm…

Chatten
Benny är Hemmets Journals påstådda medium och livsguide, och igår var det chatt med honom där. Strålande tänkte jag, då kan vi ju lösa det på det viset, hur enkelt som helst. Men, det sket sig tyvärr :-[

Av någon anledning så blev mina frågor bortmodererade på chatten, och Benny svarade istortsett bara på frågor om en massa äldre damers problem med kärleken i framtiden och några bortsprungna djur..! Tja, det är tydligen viktigare än att använda sina ”gåvor” till något nyttigt.

Fortfarande olöst
Så det mordet och alla andra miljoner fall som kunde lösts av påstådda medium om dom kunnat göra vad dom säger sig kunna, får vara olöst tillsvidare.

Fick sen höra att det fanns en belöning på 50 miljoner till den som kom med uppgifter att det löstes. Shit, ännu fler miljoner som bara ligger och väntar på påstådda medium, att enkelt plocka hem.

Lägger med en gammal favoritvideo från inlägget, äntligen en kändis här, där exhårkonstnären ringer upp Ted Gärdestad… Varning för upprepat facepalmande!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Om videon nedan inte visas – se den här!

7 reaktioner till “Benny Rosenqvist – Palmemordet fortfarande olöst

 1. Usch, jag blir illa till mods av att se pajasen sitta där och vanhedrar minnet av en människa. Det är synd att de inte pressade honom genom att ställa frågor som faktiskt var falsifierbara.

  Gilla

 2. Jag skumläste chatten på HJ. Fy fan vilka floskler. Sådana skulle tom jag kunna slänga ur mig. Det krävs inga mediala förmågor för sitta och säga att ”det kommer att ordna sig” eller ”ta det som en lärdom”. Säkerligen kul att få höra för en person som blivit bedragen och blåst. Jag tror ju många av de som chattade där skulle behövt prata med ett profs, inte en fd hårfrisör (all heder åt det yrket, inget om om dem) som bara ljuger.
  Trams

  Gilla

 3. ”så kan han väl slå 1 pling till Olof Palme och så kan vi lösa det mordet”

  Du glömmer att Olof blev skjuten bakifrån, och att han aldrig såg sin mördare. Men rätt tänkt i alla fall.

  ”Är t.ex mördare och “offer” vänner och sams med mera i “efterlivet”?”

  Detta har framförts av ett medium som sa att offret och mördaren nu var de bästa vänner och överrens om det som blev offrets död. Jobbigt för de efterlevande att få höra…

  Gilla

  1. Jag vet att han blev skjuten bakifrån. Men när han blev skjuten så måste hans ”ande” kunnat c vem det var med mera.

   Olof kan ju också ”snacka” med Christer P och andra som var inblandade som nu är på 2:asidan, som jag skriver…

   Gilla

   1. Kul att fundera över om Christer fortsätter att ljuga på andra sidan :)

    Förresten, vart tog ”Gesus revealed NOT!” vägen?

    Gilla

    1. Jag hade nog 1 jordbunden ande lr kanske ett platsminne i datorn som publicerade det innan jag var helt klar. Hoppas det inte betyder att dom ville säga mig ngt ;-]

     Gilla

 4. He, he . . .bra fråga om vilken låt han tyckte bäst om ..Jag sätter en 10 :a på att Benny inte kom på ngn annan låt än ”Jag vill ha en egen måne ” . . . Jag som ändå tror på ”andra sidan”måste säga att den här kontakten med Ted …eller vad man skall kalla det, var under all kritik …

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.