Gesus revealed NOT!

WTF? – ”John Houdi – Gesusbloggen – moraliskt förfall”

Börje Peratt, Torbjörn Sasserssons egen lilla nickedocka, har fått för sig att jag skulle vara John Houdi och kastar skit på honom, med vad jag skriver, på sin blogg.

***

Börje Peratt skriver

Man kan sedan undra över denna John Houdis moral som på sin anonyma Gesusblogg utan grund skriver: ”Börje har (mest sannolikt, borttagen nu) också startat en blogg, anonymt (och så gnäller han över att jag är det) där han bar sig riktigt sinnessjukt åt.” Vidare skriver John Houdi: ”I Börjes fall är det tydligen så att hans fru har något ihop med Terry Evans. Sen av någon anledning har dom hittat varann…”

Houdis fabulering är här gränslös om människor som aldrig har träffats.

Utifrån Houdis antagande om ”mest sannolikt”, det vill säga hörsägen, kastar Houdi ur sig allvarliga beskyllningar. Vilket i och för sig inte förvånar. Det ligger i linje med att: Meningsmotståndare bör förtalas med lögn och ryktesspridning.

***

Utöver den paranoida vanföreställningen att det inte skulle vara jag utan John Houdi som skrivet detta, så…


”allvarliga beskyllningar”?
Jag vet inte vad den ”gränslösa fabuleringen” och dom ”allvarliga beskyllningarna” skulle vara. Att Börje hade en anonym blogg? Vilket han INTE förnekar! Det är inte heller ”utan grund”, se här!

Mina ”grunder” för att det var Börje som drev ”Harvarbloggen”, (där det smädades folk helt sjukt) är att den IP-adress som ”med stor sannolikhet” bloggen skrevs från är samma som Börje använder öppet! Jag har också skapliga källor på att Börje vet att detta är känt med mera.

Mer om ”harvarbloggen” finns här

Här är ett gratistips till, vad som måste vara den mest inkompetente ”undersökande journalisten” i historien om man inte har koll på detta. Titta på IP-adresserna! För är någon så korkad att dom inte ens begriper att deras IP-nummer syns även om dom är ”anonyma” så är det illa, illa…

Det finns t.ex ett exempel på Torbjörn Sasserssons egen webbplats, där han/dom utan tvivel har tillgång till IP-adresserna på dom som skriver där. Där både jag och John Houdi kommenterar t.o.m precis efter varandra, det borde inte vara så svårt att se att det är två olika IP där!

Och sen, jag har jallafall ”hörsägen” (vilket jag också skriver att det är + länkar till) att peka på. Medans Börje Peratt absolut inte kan ha något som helst belägg (för det kan inte finnas några) för att jag skulle vara John Houdi, eller rättare sagt John Houdi skulle vara Gesus!

Vem gör vad
Det är sjukt att se hur han/dom biter sig själv i röven gångpågång, och gör EXAKT det som dom anklagar andra för. Hur kan dom, och alla medmjäkande woo-woos, INTE se det?

Som t.ex Börje Peratt skriver ovan och sen gör, precis det!
”Det ligger i linje med att: Meningsmotståndare bör förtalas med lögn och ryktesspridning.”

Helt enligt Torbjörn Sasserssons ”skeptikerskola”, där han lär ut hur man ska ”bemöta” t.ex skeptiker. Med rubriken, ”Med ”rätt” argument kan vem som helst lära sig att förkasta vad som helst.”. Typ det handlar inte om att HA rätt, utan att FÅ ”rätt”..!

Inget är heligt (trots att, jag tror, dom tror på Jahve bägge två)
Börje hoppar t.o.m på John Houdis familj och drar in dom, det är helt rubbat. Särskilt när det görs av just honom/dom som anklagar humanisterna med flera för kränkningar och förföljelse…

***

”Humanisten” Börje Peratt skriver vidare

John Houdi – En familjefar som tappat besinningen?
John Houdi, själv gift och pappa till två barn saknar all respekt för andras äktenskap. Är hans egen fru på det klara med vad John Houdi har för nivå i debatten? Som producent borde hon ju ha koll på det han gör. Eller är John Houdis uttryck för en familjfader i moraliskt förfall?”

***

Sjukt osmakligt och obehagligt, lite typ, ”jag vet var du bor” fast inlindat. Och visar väl att alla medel är tillåtna för dom. Snacka om att ha ”nivå i debatten”

Fan läser bibeln
Tror att Börje, troligen medvetet för att använda som smutskastning, (eller det kanske var känsligt?) får det till att jag menar att hans fru ”haft en butik” med Terry. Men om man inte tar det ur sitt sammanhang och inte har problem med läsförståelse, så begriper man att jag med det menar inom Terrys spöksnackarföretag, inget annat.

DubbelTrubbel
Nog för att John Hoidi är magiker och en jävel på att trolla till det. Men att ha dubbla ”konton” på Facebook, Twitter, Google+ och Youtube t.ex. + dubbla bloggar och två ”nick” på flertalet forum. Det tror jag varken han ellerr ens Siegfried och Roy skulle fixa!

Inte nog med att han skulle hinna och orka uppdatera alla dessa platser, utöver sköta allt annat i sitt liv. Han skulle även vara en så sjuk människa, så att för att dölja dubbelspelet har han flertalet diskussioner ”med sig själv” på många av dessa siter och forum… `

Och framförallt, vad i helahelvete skulle meningen med det vara?

Men, vad säger man, som man känner sig själv känner man andra!
(med tanke på den anonyma ”Harvarbloggen” och att ha flera ”nick”/konton och kommentera/hylla sina egna inlägg + att tänka att någon skulle påstå att någons fru varit otrogen utan anledning)

Alla dessa hittepåtitlar
Börje Peratt kallar sig bl.a TV-journalist, undersökande journalist, skeptiker, humanist och forskare(?) med mera. HURIHELVETE kan en ”undersökande journalist” påstå att jag skulle vara någon annan, utan att ens kontrollera det?

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur och var han fått detta ifrån. Men så är det väl med konspirationsteoretiker och rättshaverister, det behövs INGET belägg, bara det passar deras agenda.

I inlägget som Börje tar min text ifrån, länkar jag t.o.m till en forumtråd där jag frågar just John Houdi om Börje Peratt och Torbjörn Sassersson. Vad deras story med Terry, VoF och Humanisterna är. Men kolla upp, nääää..!

Börje och Torbjörn är bundis med påstådda mediala, synska vänner och Torbjörn gör ju astralresor flera gånger i veckan och är erkänd (enligt honom själv) remote viewer. Det borde vara busenkelt för dom att kolla upp detta!

För mig är det ett mysterium hur man kan få det till en och samma person, VAD, VAR pekar på det..? Det är inte friskt att få det för sig, det måste finnas hur mycket som helst på nätet som talar emot det.

Kunde bara frågat
Jag är f.ö inte så j-a hemlig, jag bara använder ett ”smeknamn” istället för mitt egentliga förnamn. Mitt telefonnummer med mera står t.ex på nätet om man bara kollar lite. Inte heller har jag någonsin sagt att jag måste vara anonym och inte velat säga vem jag är. Ingen har frågat bara, endast gnällt på att jag är det, och försökt ta billiga poäng.

Trots alla titlar dessa två herrar tillskriver sig, så är det ändå INTE deras grej liksom, att kolla upp saker. Är det inte steg ett, att kontakta mig och FRÅGA?
En enkel fråga på mailen eller en signal på luren och dom hade vetat!

Men det är klart, då hade dom/han inte kunnat ljuga och kasta skit, så då får det väl vara.

Jag har också tidigare kontaktat både Börje Peratt och Torbjörn Sassersson, men det har inte funnits något intresse av någon dialog eller att svara, inget alls från Börje och mycket, mycket sparsamt från Torbjörn. (har även kontaktat Terry och ICA-handlaren, inga svar därheller)

Jag vet att Börje Peratt är och läser, men för feg/falsk för att skriva här. Det är ju inget för dom, att debattera på sidor som dom inte själv styr över och kan censurera och plocka bort inlägg som dom vill. Men det hade väl annars också varit ett sätt att bemöta vad jag skrivit, istället för att förvanska det och använda det till att belacka någon annan. Igen, det visar att det bara handlar om, det som dom beskyller andra för, ”Meningsmotståndare bör förtalas med lögn och ryktesspridning”.

Att inte ens bemöda sig med att svara, skriva här eller ens fråga först innan man gör en sånnhär grej, det visar klart att syftet endast är att smutskasta.

Hur kommer detta se ut för ”humanisten” och den ”undersökande journalisten” Börje Peratt när han nu kommer stå där med brallorna vid anklarna, avslöjad med sina lögner och metoder!

Smutsig agenda
Jag tror inte Torbjörn Sassersson är så paranoid att han tror att jag skulle vara John Hoidi. Men han låter Börje hållas utan att säga till, det passar ju hans ändamål.

Vet inte om Börje Peratt innerst inne verkligen tror det heller, eller om han fult bara använder det för att svärta ner John Hoidi och skeptikersidan. Helt enligt hans och Sasserssons agenda.

Eller om det är ett försök att ”röka ut” mig, och få reda på min identitet. Vilken dom som sagt fått om dom bara frågat, men dom är väl så j-a konspiratoriska själv så det slog dom aldrig.

Börje Peratt verkar helt verklighetsfrånvarande och ”går över lik” i sin klappjakt på VoF och Humanisterna. Letar reda på var folk arbetar och mailar deras arbetsgivare, snackar om kränkningar av mänskliga rättigheter, mobbing, förföljelser och EU-medlemskap(?). Jag förstår inte varför, och vad han ”har att vinna på det”. Eller är det bara så enkelt att Torbjörn Sassersson duperat och styr honom, för han ska få sin så galet efterlängtade Wikipediasida där det ska stå att han varit med på TV ;-]

Jag förstår inte heller hur dom fått med Terry Evans och ICA-handlaren på detta crazy-train, och låter dom använda Terrys Facebooksida till sitt konspirationsdravel. Och att INGEN av alla woo-woosen på TE:s vänner ser detta och reagerar. Men dom har väl iofs näsan så långt upp i Terrys arsle att dom ser ingenting!

Jag tar det nog som en komplimang att bli ”jämförd” med John Hoidi. Men vill att mina ”alster” tillskrivs mig och ingen annan. Och FRAMFÖRALLT ska ingen falskt och fult bespottas genom att felaktigt använda det jag skriver.

John Doe
Nu kommer jag definitivt vara ”hemlig” framöver, om inte annat så för att reta dessa pajasar. Så dom får jobba lite med att försöka lura ut vem jag är, jag vet att dom redan lagt energi på det. Det verkar störa dom att inte kunna ”attackera” och hänga ut mig offentligt :-]

Dom är ju utöver allt annat trams dom håller på med, glada för att ”outa” folks ”nick” på olika forum med mera. Så att dom kan hänga ut dom och t.ex maila deras arbetsgivare. Som sagt, sjukt, inga skrupler…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

4 reaktioner till “Gesus revealed NOT!

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.