Ännu en miljon ligger och väntar

En miljon bagis, snabbt och enkelt. Medium som påstår att dom kan hitta försvunna personer, nu har Pierre Nilsson försvunnit, och det är en miljon kronor i ”hittelön”. Varför inte säga var han är och kamma hem miljonen. Vill ni inte ha pengarna, så går det nog bra att skänka dom till något bra ändamål.

Det är ju ett sorgligt fall med en försvunnen person, men här har det blivit lite fel på något sätt. Det har kontaktats påstådda medium, startats grupper på Facebook och trådar på Flashback, där tusentals har engagerat sig + varit ute och sökt i Göteborg.

Mycket tjejer i gruppen, och många ”styrkekramar” delas ut till anhöriga på ansiktsboken. Känns inte som det för fallet framåt precis, mer bara är i vägen. En och annan är också inne och ”trollar” + en massa olika påståenden om var Pierre är. Det snackas om otrohet, kriminella MC-gäng, nazister, SD, somalier, misshandlar och gamla flickvänner med mera.

Missing Allvar

Allt detta blir ju en j-a mess, att försöka få någon koll på, ett virrvarr av uppgifter och påståenden. Försök själv…

Som Polisen säger ”Tips som florerar på sociala medier ses däremot som ett utredningstekniskt problem”.

Kan också tänka mig att tusentals personer som irrar runt på platser där det kan finnas spår efter Pierre, kan ”radera” dom spåren.

Polisen och påstådda medium
Någon förvirrad polis säger tydligen, ”Detta är alls inget polisen skrattar åt. Visst kan det finnas personer som är bättre på att uppfatta sånt vi andra inte ser”, säger Lars Tunefjord. Tja, jag undrar vad Leif GW tycker om det?

”Det finns kända fall där polisens utredare upplysningsvis hört sierskor som kommit med intressanta uppgifter. Till exempel i samband med mordet på Pernilla Hellgren i Falun.”

Nej – INTE sant!
”Pernillafallet” är det enda fallet som blivit löst av alla ”fall” som var med i Förnimmelse av mord, där påstådda medium ”tog sin an” olösta mordfall och försvunna personer. Och det visar sig att Lena Ranehag där hade exakt samma förnimmelser som det stod i tidningarna, och som visade sig vara helt fel när fallet löstes.

Påstådda medium hjälper alltså till och i vanlig ordning är dom klockrena i sina uttalande om var han är.

Lena Ranehag
Pierre finns i närheten, max två kilometer från Slakthusgatan där han försvann. Han kan ha tappat sin ryggsäck och mobil. Känslan säger att han drabbats av sjukdom eller skada.

Liselotte Örnberg (Camillas mamma)
Gick med familjen i området där Pierre försvann. Fick en förnimmelse när de passerade över en järnvägsbro i Gamlestan, men det slutade tvärt där.

Någon i Facebookgruppen skriver
Janeth har idag pratat med Lena Ranehag medium i det Okända. Vi har i nu läget inget annat att gå efter än det här! Så snälla LYSTRA!! Pierre finns i livet, men är i dålig kondition!

”Han ska finnas i ett källlar utrymme som han tagit sig ner i, I ett mörkbrunt trähus, kan vara tegelhus, med valv och gård! Hög skorsten ska finnas nära eller i närheten! Någonting med Tony, kan va grafitti eller något annat! Grönt,vitt, rött skylt etc. behöver inte vara 7-11. Gammal bil grå,blå under ett öppet garage eller liknande. En liten,smal gångväg med dålig belysning”.

Otroligt att dom kan vara så exakta i sina förnimmelser – och ändå hittas han INTE. Men vi vet ju att medium kan detta. Vi har ju det gamla Jane Lyzell-fallet, där hon hittade en försvunnen get, så vi vet det går. ;-]

MediumInfo
Tydligen har dom här fått någon info av något medium om att Pierre ska vara inlåst någonstans. Så folk är ute med kofot helt galna och ska bryta sig in i företagslokaler och kolla där… Facebook gone wild!

Tackar Veronica för tipset..!

Tillagt 2014-04-10
Pierres kropp hittades i älven vid Lindholmskajen den 18 april . Så Lena Ranehags ovan bl.a ”Han ska finnas i ett källlarutrymme …” – var fel, fel, FEL..! Men det förvånar väl ingen.

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

2 reaktioner till “Ännu en miljon ligger och väntar

  1. Haha, då är det bara att plocka in ett dussin medium till så har man täckt alla tänkbara scenararier. Den som har råkar ha rätt kommer förstås hyllas som en gud, men ingen woowoo orkar bry sig om att alla andra hade fel.

    Kan slänga in en förnimmelse jag också: Pierre var ordentligt berusad och ramlade ner i vatten nära lokalen han vistades i under kvällen. Om det stämmer räknar jag med att bli uppmärksammad som hjälten som löste fallet.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.