Jan Helin feg som ett svin

Läser på Aftonbladet att Åsa Wihlbecks (Doktor Åsa) sambo har blivit häktad, misstänkt för att ha eldat ner en villa/hus. Med en sjukt stor jävla bild på Åsa och deras hund på 1:a-sidan och rubriken, ”Doktor Åsa: Min sambo greps för mordbranden”.

muhammed

Kändisläkaren i stor exklusiv intervju
Kändisläkare, stor intervju… Smaskigt! Så j-a stor är väl inte intervjun heller för den delen.

Aftonbladet och bilder
Jag kommer att tänka på när det var snack om rondellhunden av Lars Vilks, då vågade inte Jan Helin och skitblaskan visa/publicera bilden/rna på rondellhunden, trots att det var just den/det det handlade om.

Jan Helin tyckte då att, ”bilden har i sig inget nyhetsvärde”.

Jag har ju svårt att se, att om det handlar om just en speciell bild, är det inte just det man borde visa då?

Men om då t.ex din sambo hittat på något, inte DU, då ska DU exponeras mäktigt… Ser också idag att nu har dom med en bild på Harry Schein, husets förre ägare(?), sa han nyhetsvärde?

Läser också på Twitter nu att Åsa hittat paparazzifotografer ute i buskarna i sin trädgård. Hon har väl INTE gjort något, vad är det för fel på människorna?

Sen, varför håna
Något annat som Jan Helin och Aftonbladet gör nu, är med den Italienska kryssaren som gick på grund, där kaptenen kallas ”Kapten ynkrygg”. Vad finns det för skäl till att döpa om och skriva om just honom med ett sådant ”öknamn”, även om han inte agerat helt 100? Jag vet ingen annan som hånats på det viset, inte ens någon feg mördare.

Bilder på Aftonbladet
Något jag störde mig mycket på var att i 15 års tid, från mordet på Helén Nilsson 1989, (Helénmordet, Ulf Olsson) ända tills det löstes 2004. Var att varje gång det begicks ett mord i typ södra Sverige, så hade Aftonbladet direkt en bild på Helén, på förstasidor och löpsedlar.

Men det är klart, DEN bilden hade väl ett ”nyhetsvärde”, varje gång – för Aftonbladet! För att dom skulle sälja fler tidningar. Men skit i alla Heléns anhöriga som i alla dom 15 åren var/blev tvungna att få dom såren upprivna varje gång. Nyhetsvärde, ju..!

Men, som sagt, att visa en bild på något som en artikel verkligen handlar om, nej DET vågar han/dom INTE! Utan han ger efter för hot och hittar sen på undanflykter för varför han gör så. Jävla hycklare. Ingenstans på Aftonbladets alla artiklar (idag) som handlar om rondellhunden eller dom andra muhammedbilderna visas det några bilder på dom. Trots att dom artiklarna handlar om just BILDERNA. Kaaaaaakaka kakaaa… (hönsljud)

Ahhh – det var skönt att få skriva av sig om detta, det har retat mig länge…

Gesus däremot, är inte rädd för att visa bilder på någon/något – sen får Al-Qaida eller Börje Peratt säga eller försöka hitta på vad dom vill ;-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion
Annons

3 reaktioner till “Jan Helin feg som ett svin

  1. vad ska man säga om AB liksom. Först tar dom uppenbar ställning emot medium, för att senare ge Terry en egen spalt på söndagar när de märkte intresset. Helt galet är det

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.