Gesusgate 500.000:- i belöning

Ha ha, fan va bra. John Houdi erbjuder hundra lakan till den som kan visa belägg för att han skulle vara Gesus, eller jag skulle vara han! Läs här på iFokus!
Jag kan nog själv lägga på hundra till på det, och öka summan till 200.000:-. Avafaan, varför knussla, jag lägger på 400 lax. En halv mille, 500.000, för den som kan visa belägg för att Gesus och John Houdi skulle vara en och samma person, inte illa va!

Inte för jag har dom pengarna att ge bort, men det kan inte finnas säkrare ”bet”.

Det är ju den självutnämnde skeptiske, undersökande ”journalisten” och nyhumanisten med mera, Börje Peratt, (mer känd som ful konspirationsteoretiker och rättshaverist) som har fått för sig att magikern och skeptikern John Houdi skulle vara Gesus/jag, och då anonymt driva denna blogg med mera Gesusgrejer.

Hur – varför?
Detta har Börje Peratt fått för sig för… tja, jag har inte en f-ing aaniiing.

Peratt kunde ju börjat med att kontakta MIG, innan han fick detta för sig. (se mitt andra inlägg för mer om just det) Men det är han för feg för.

Jag har skrivit om det innan, läs inlägg här! och är inte intresserad av att lägga tid på honom och tokstollarna i deras sekt, men det verkar inte gå att undvika.

Tydligen har Houdi mailat Börje, och frågat var han fått det från och vill att han ska lägga ner smutskastningen av honom och hans familj. Tokstollen Börje Peratt svarar:

Dumstruten Börje Peratt

”Hej John
Jag vet. Mina källor är täta. Till skillnad från dina.

Frågan är vad du gör åt det hela?
Rensa, be om ursäkt, lämna åsiktsförtrycket och antihumanismen?

Komma till insikt om vad du faktiskt håller på med. Magi är en sak, oärlighet och lömskhet en annan.

Avvaktar dina åtgärder.
Hälsningar
Börje”

Detta är HELT galet. Ska bli sjukt skoj att se när pajasen avslöjas med vad han/dom håller på med och får sitta där med dumstruten inför sina ”kompisar”. Dom nya ”humanisterna”(?) som dom kallar sig.

Ser också fram emot när Börje Peratt själv ska göra det han uppmanar Houdi att göra, särskilt ”Rensa, be om ursäkt” till både mig och John Houdi.

Shame on you, Börje Peratt!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup
Annonser

4 reaktioner på ”Gesusgate 500.000:- i belöning

    1. Minsann… Ja både Torbjörn och Peratt var på Svd debatt igår och jag ”skrev” till dom där. Kan ha fått igång dom och då kanske sett Houdis belöning och börjar förstå att dom ligger illa till ;-]

      Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s