Torbjörn Sassersson – Välkommen hit

Don Quijote och Sancho Panza. nej, jag menar Torbjörn Sassersson och Börje Peratt, är ju sjukt kåta på att få reda på min identitet. Till vilken nytta, kan man ju undra. Om det nu inte bara skulle användas ”mot” mig på något sätt. Dom är ju kända för att ”attackera” sina meningsmotståndare med alla fula medel dom kommer åt. Maila arbetsgivare och dra in privatliv och hela familjer med mera.

Som jag skrivit innan har jag inte varit så j-a hemlig, dom hade bara behövt fråga..! Men sunt förnuft är inte deras grej det heller tydligen, så det dök väl aldrig upp i deras skallar.

Börje Peratt är helt rabiat i sin jakt på vem jag är, han hotar och går på. Som han skriver, att jag ska ”erkänna sitt misstag och avslöja sin identitet”. Jag vet inte vad han har för rätt att kräva det. Och igen, varför är det så viktigt för dom att få reda på det. Vad vill och ska dom ha det till ;-]

Jag har ett förslag
Torbjörn Sassersson påstår att han kan göra astralesor och gör det flera gånger i veckan enligt honom själv. Han har gjort ett ”test” som han anser vara lyckat, alltså kan han det enligt honom!

Till Torbjörn Sassersson – (skickat till honom)

Jag har ”kopierat” ditt test som du anser vara lyckat, här! Fast gjort det ännu enklare för dig genom att inte använda ett slutet kuvert utan allt finns helt öppet.

f03eCk

Gesusinformation
Jag har skrivit en stor A3 lapp med mitt namn, adress och telefonnummer på, den sitter här på köksväggen i huset. Koden, som ni också använder i testet, är f03eCk.

Den kommer sitta uppe så länge du behöver för att komma och kika på den. Du kan väl vara hygglo och säga till när du varit här, så jag kan ta ner den, den är inte så snygg.

Du är hjärtligt välkommen att kika in och läsa på den. Du gör två flugor på smällen, får reda på vem jag är så ni kan ”hoppa på” mig. Och sen visar du att du verkligen kan vad du påstår, och inte bara är en patetisk lögnare.

Du får höra av dig om jag ska ändra något med infon, eller något, jag gör allt för att du ska kunna göra det.

Kalla in förstärkning
Alternativt kan ni ju höra med er kompis spöksnackaren Terry Evans. Han och hans andeteam kanske kan ta kontakt med någon av mina döda anhöriga och få information den vägen. För Terry är väl ingen bluff, han kan snacka med döda och dom snackar tillbaka, eller hur?

Välkommen hit!
Vad säger du Torbjörn, kommer du? Jag sätter på kaffe, vill du ha mjölk i eller kör du svart?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

22 reaktioner till “Torbjörn Sassersson – Välkommen hit

 1. Jag tycker det är svårt att förstå varför Torbjörn Sassersson är som han är. Jag har svårt att placera honom. När det gäller konspirationsteorier så verkar det som en del gör detta för att kunna skriva en bok och tjäna pengar. Det finns väl flera exempel där man kan misstänka detta och det finns pengar att tjäna.

  Kan Torbjörns dårpippi-idioti vara en affärsidé? Tjänar han pengar på sin verksamhet. Han har gjort både vaccin.me och dagens homeopati men jag vet inte hur mycket ersättning han fått. Det finns mycket pengar i homeopati och andra former av kvacksalveri. Jag har även en annan gissning som är naturlig men den tänker jag inte skriva ut.

  Gilla

  1. Jag håller med. Han verkar vara en driftig kille som borde kunna lägga den energin på ngt vettigt tycker man.

   Att han tjänar pengar på det, nja, det ser inte ut så på Alla bolag jallafall.

   Jag får nog hålla med dig även i din gissning som du inte skriver ut också ;-]

   Gilla

 2. haha klockren utmaning för Torbjörn. Fast jag vet att han vill att det ska vara mycket känslor i bilden. Och helst så vill han väl besöka stället fysiskt innan han packar astralväskan.

  Gilla

  1. Där ÄR mycket känslor i ”bilden/lappen”, jag var både irriterad, arg och mycket road när jag skrev den ;-]

   Torbjörn har också möjlighet att komma med åsikter med mera på hur vi kan ”öka” hans chanser att klara det. Jag gör allt för att han ska kunna lyckas…

   Gilla

 3. Den potentiella risken med ditt tilltag är väl om Sassersson klurar ut din identitet på annat sätt (du sa ju själv att du inte direkt varit anonym på nätet) och ändå HÄVDAR att han fått det via astralresan. Han skulle göra värsta grejen av det så klart, så du borde nog lägga till någon slags extrainformation på lappen som avgör om det varit hans metod.

  Gilla

  1. Jepp, bra tänkt.

   Men jag har skrivit min adress där jag bor i Asien och inte den i Sverige. Så han får nog tala om vad som står på lappen och inte bara sådant han/dom kan lura ut annars, för att det ska ”gällas”.

   Kan han inte det, så har han INTE sett/läst den..!

   Gilla

 4. Här kan faktiskt förklaringen finnas till Terrygängets fixering vid Gesus’ identitet.

  Jfr vad Anders skriver här ovan den 28 mars 2012 kl 08:37:

  Den potentiella risken med ditt tilltag[, Gesus] är väl om Sassersson klurar ut din identitet på annat sätt (du sa ju själv att du inte direkt varit anonym på nätet) och ändå HÄVDAR att han fått det via astralresan. Han skulle göra värsta grejen av det så klart, så du borde nog lägga till någon slags extrainformation på lappen som avgör om det varit hans metod.

  Detta blogginlägg ( https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/03/27/valkommen-hit-torbjorn/ ) bör därför kopplas samman tydligare än vad som nu är fallet med din bloggartikel https://gesusbloggen.wordpress.com/2013/02/05/x-i-taket-2/#comment-1910 ).

  Jag tycker att detta ökar sannolikheten, att astralkroppsjaktpiloten Sassersson har minst ett finger i syltburken. Nä flåt, jag menar i denna mejlväxling som du har lagt ut till allmänt beskådande, Gesus!

  Gilla

  1. Tror jag skrivit det innan, men adressen på lappen var en av mina adresser i Asien, och den kan han inte leta upp på annat sätt. Så han lär nog få flyga hit och se lappen för att få det rätt ;-]

   PS lappen är nere sen ett bra tag, och det vet Sassersson om, jag har sagt till honom. Tänker så han inte flyger runt i onödan liksom…

   Gilla

 5. Jag undrar naturligtvis. Fick du någonsin någon respons på din inbjudan eller ens ett svar?
  Det här måste vara den mest geniala idén du någonsin kommit på. Jag slår vad om att han testade….. och misslyckades men inte vill låtsas om det :-D

  Gilla

  1. Ja Torbjörn svara de någonstana – kommer inte ihåg var. Ska se om jag kan hitta det.

   Men det var såklart en dålig bortförklaring till varför han inte kunde – vilken överraskning va..!

   Gilla

 6. Jag kanske har drömt det, men jag ”känner” på mig rent intuitivt, att Torbjörn Sassersson fick förhinder, därför att han i samma veva höll på med att lansera sitt charterturismprojekt i syfte att låta hågade turister – mot en rejäl avgift, förstås – få följa med på hans astralkroppsflygturer.

  Jag vill också minnas, att denna lansering skedde i samarbete med Esrange utanför Kiruna.

  Fast, som sagt, jag har kanske bara drömt detta. Eller hallucinerat. Men fan så verklig och äkta denna förklaring känns. För mig.

  Osvuret är alltså bäst, som frikyrkopastorn brukade säga.

  Gilla

  1. Undrar om han nappar på astraldejten jag erbjöd honom på min blogg? Han kanske inte har uppmärksammat det än men hoppas han gör det och svarar ;)
   Jag kanske borde ägna det ett eget inlägg precis som Gesus gjort…… ett litet halvnaket foto kanske kan få honom intresserad ;) Att dejta astralt kan aldrig vara likställt med otrohet. Eller?

   Gilla

   1. Jag får kolla med henne då. Kan tänka mig att göra ett undantag för Sasser. Tänk vad vackert det skulle vara. En true believer möter en skeptiker. Änglarna skulle gråta. Jag skulle nog behöva lite ångestdämpande efteråt dock :-D

    Gilla

   2. Nej nej inga nakenbilder – då klarar Torbjörn inte att fjärrsyna, astralresa eller vad det nu är han påstår sig göra… I ett av hans misslyckade test, så var det en ”pinuppa” som Torbjörn själv kallar det på bild, och det gjorde så att har INTE klarade testet! Jag vet inte varför, om det kanske är för att han blir helt till sig och flyger vilse då eller nått…

    Som han kallar sin version av detta klippet med alla hans bortförklaringar – ”Dan Larhammars Remote Viewing-pinuppa hittades inte”

    Gilla

    1. F-n jag ser att jag inte har denna video i något inlägg här på bloggen.

     Nu MÅSTE jag ju knåpa ihop något om Sasserssons alla fantastiska resor. En sammanfattning och uppdatering liksom…

     Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.