Terry Evans och barnen

Jag stör mig ju på påstådda medium med flera som alltid säger att deras gåva/förmåga INTE handlar om att tjäna pengar, utan om att hjälpa människor, men sen INTE hjälper människor! Eller inte ens låtsas försöka, utan bara kommer med undanflykter och bortförklaringar.(jag greppar såklart hur det ligger till, att dom inte har någon förmåga o.s.v, men, ja ni greppar va…)

OM det inte var bara bluff
Tänk om det varit på riktigt och inte bara hittepå, så mycket dom kunde gjort istället för att bara blåsa folk på pengar. Jag har skrivit lite om det innan…

Terrys katastrofsittning med ”tsunamimamman” dyker upp lite härådär och dåådå. Den där, där Terry har kontakt med ”barnens” andar, men ändå inte på något sätt..!

Han har kontakt med sonens ande hela tiden, och döttrarna på slutet enligt Terry.

Fast jag har inte fått det riktigt klarlagt, hur det var med det egentligen.

Spöken

Medvetet fusk
Vissa (även Elisabeth Lannge som själv är ett medium som medverkat i Det okända) säger t.o.m att Terry Evans INTE har någon kontakt, vilket då måste innebära att han fubbar medvetet. För Terry säger själv att han har det och snackar med andarna!

Dom allra flesta woo-woos som uttalat sig om sittningen tycker bara Terry har ”en dålig dag”, inget konstigt alls med det enligt dom.

Har han kontakt, då har han alltså kontaktat tre andar, EXAKT dom som han ska, spedcifikt för det tillfället. Det som dom säger dom inte kan göra. (gardering för deras missar) Men ändå dyker ju ALLTID ”rätt” spöke upp.

Jag har också sett Terry få påstådd kontakt med EXAKT dom andar som han SKA få, i flera avsnitt av Det okända. Eller som här, där han han blir förnärmad när man inte tror på honom och då direkt får kontakt med ”rätt” morfar..!

Då tänker jag såhär, eftersom han alltid kan kontakta ”rätt” andar, och kunde kontakta den mammans barn. Varför inte göra samma sak med t.ex barnen som blev mördade i Arboga. Då kan han/alla ta/få reda på så att det verkligen är Christine Schürrer som är skyldig, och ingen annan.

Emma Jangestigs barn Max och Saga mördades brutalt 2008.

Det, hade väl varit en tjänst för mänskligheten som dom säger sig jobba för. Det finns ju folk som inte tror det var Christine Schürrer som gjorde det. Ingen ev oskyldig skulle behöva sitta fängslad flera år av sitt liv + all annan skada det innebär att vara felaktigt anklagad och dömd.

Om JAG haft den förmågan dom påstår sig ha, hade jag alldeles säkert hjälpt människor istället för att bara hålla kurser för en massa kärringar och åka runt och snacka med döda mormödrar som berättar om trasiga tvättmaskiner… Men det är klart, då hade det ju fått vara på riktigt och inte bara hittepå.

Det vimlar, som sagt innan, såklart av andra fall som också kunde klaras upp om dom verkligen kunnat göra vad dom påstår sig kunna. Palmemordet, Madeleine McCann och JFK med massor andra…

MEN, det är ALLTID JUST DÅ (och vid ”tester”) som det strular med kontaktandet, och dom inte kan få kontakt med rätt spöke. Bara alltid annars…

DET, är enligt mig ett av många solklara bevis på att det bara är skitsnack och fusk alltihopa.

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

11 reaktioner till “Terry Evans och barnen

 1. Varför finns sjukvår om healing verkligen fungerar?
  Behövs det kriminalpoliser som utreder brott om vi kan snacka med döda?
  Testamente är en grej som känns rätt onödig.
  Varför är inte alla som kan se in i framtiden miljonärer?

  Listan kan göras mycket längre.

  Det vidriga är när de ska ha betalt för att göra detta. Bluffa medvetet och ta pengarna.

  Gilla

   1. Jag undrar när du ska börja skriva och nedvärdera de olika religonernas religösa ledare ? För de tror ju oxå på andar och pratar med Gud på ett eller annat sätt..

    Mediumen du förlöjligar pratar ju bara med vanliga ”svensson andar” , Medans prästerna har ju kontakt med mr big i andervärlden.

    Ser fram emot ett par inlägg där du kritiserar islam , buddismen och kristendomen..

    Gilla

    1. Öhm, Gesus kan förstås svara för sig själv, men har du missat fliken ”religion” uppe i högerspalten? I min mening är det dock förståeligt att inläggsfördelningen ser ut som den gör:

     Kuckelgummor är mer tacksamma att göra narr av eftersom det finns så många öppna dörrar att sparka in i deras verksamhet. De har alla högst bevisbara krafter som bara funkar när ingen testar dem, medan mainstream-religiösa bara hänvisar till en osynlig, otestbar trollkarl i himlen.

     Religiösa tillskriver sig därtill sällan egna krafter utan ser sig själva som trälar i den heliga faders tjänst. Medier vill å sin sida vill dyrkas av sina får och profiterar rent ekonomiskt på andras lidande.

     Gilla

     1. Fortfarande inte ett inlägg där Gesus ( Jesus ) kritiserar präster personligen. Men Medium säger att de kan prata med döda svensson andar. Prästerna säger att de pratar med Gud.

      Medium lär man betala själv för att få ett budskap.
      En präst från pengar genom att vi blir beskattade.

      Sen finns ju den där fria viljan om du känner till den. Vill folk tro på saker och ting så bör de ju få betala för det.
      Vissa går till psykologer i flera år och blir ju inte ens hjälpta.

      Gilla

     2. Jag vet inte vad det är för suspekta kyrkor du brukar gå till, men jag har i alla fall aldrig stött på en präst som säger sig konversera med Gud. Präster citerar sin dammiga bok och förlitar sig på tro, medan medier påstår sig ha egna övernaturliga krafter. Men visst, namnge du en prälle som säger annat.
      __
      Nej, präster avlönas inte av skattemedel utan av kyrkoavgiften som medlemmar i Svenska kyrkan betalar. Det är bara att lämna den om det inte passar.
      __
      Vem har ifrågasatt den fria viljan? Folk får gärna tro på nonsens och vill de bränna pengar på bedragare är det upp till dem. Deras fria vilja ursäktar emellertid inte det förkastliga beteendet från mediers håll och betyder knappast att de senare har rätt att gå fria från kritik. För tro det eller ej; Gesus har också fri vilja! Så länge han håller sig inom lagens ramar kan han skriva hur mycket skit han vill om vilka han vill.

      Gilla

     3. Snippis: Visst får gesus skriva skit om han vill. Men han verkar ju inte våga stå för det då han gömmer sig bakom ett alias.

      Sedan verkar du aldrig har varit i kyrkan, De få gångerna jag har varit där så har prästen sagt meningar som börjar på ” Gud säger” eller gud tycker osv . Men de läser från bibeln. Men nån måste ju ha pratat med gud eftersom de kan läsa det gud har sagt till nån eller hur ?

      Gilla

 2. Din liknelse med psykologerna faller dock platt eftersom de bygger sina behandlingstekniker på vetenskapligt framtagna metoder, vilket de påstådda medierna inte gör. Psykologerna kan alltså presentera evidens som stöder att det de pysslar med fungerar på riktigt.

  De påstådda medierna är däremot bedragare som tjänar pengar på andra människors sorg. Tycker du inte att det är en de lägsta formerna av mänskligt beteende?

  Gilla

  1. Det är ingen som tvingar nån att gå till ett medium. Samt kan de trösta en människa så har de väl gjort sin uppgift eller hur ?
   Det är ju som läkare ger patienter placebo ?

   Gilla

 3. Heh, ja exakt, de läser från Bibeln, men jag vet inte hur du utifrån det lyckades dra slutsatsen att ”prästerna säger att de pratar med Gud”. Men visst, vi säger för sakens skull att präster är lika moraliskt förkastliga som medier och som personer bör hängas ut i ett blogginlägg.

  Hur menar du då att ett sådant blogginlägg skulle se ut? Ska Gesus peka ut en slumpmässigt vald präst och säga vad han gör under arbetstid? Att han säger att Gud finns och att man enligt Bibeln inte ska ha begär till sin nästas hus? Att man inte skall dräpa? Vilket läsvärde!
  __
  Än sen om han gömmer sig bakom ett alias? Blir något han skriver mindre sant då? Varför skriver inte du själv ut ditt fulla namn?
  __
  Nej, det är ingen som tvingar någon att gå till ett medium och det är faktiskt fullständigt irrelevant. Hela poängen är att folk luras att betala för tjänster som är rent nonses. Om du lägger pengar i insamlingsbössa som sägs gå till svältande barn och mår bra av den goda gärningen; vore det då fel av någon annan att avslöja att pengarna egentligen används till, säg, vapenframställning?

  Gilla

 4. Sorry alla, jag har det lite körigt just nu med lite av varje. Så jag har svårt att hinna med att vara här på bloggen. Hoppas vara på banan snart igen… Kör på så länge jag ”svarar” sen GePe

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.