Kåt på Konsum

Ja, jag vet att det heter Coop!

Varför är det alltid mannen som är ”clownen” i reklamfilmer? (kan det ha att göra med att det mest/oftast är kvinnor som reklamen riktar sig till)

Ta den senaste Coopreklamen nu t.ex. En nygift (?) kvinna som glider runt och har sexfantasier om yngre ”snygga” män i affären. –Ouchhh vilken snygging! Tänk honom naken. Han och jag, jag rider han… nej, inte tänka snusk…

Hur tänkte dom förresten här när dom kom på det upplägget för en reklamfilm? Är det en ”seriös” reklamfirma som suttit och brainstormat fram detta och Coop betalar dyra pengar för det…?

Jag vet inte om jag blir så sugen på att kvista bort till Coop och handla av det precis. Blir mest konfunderad, och var det ngn som la märke till vilka varor det var och priset på dom?

Det är alltid ok att framhäva männen som dumma/korkade, här ful och osexig, i reklamfilmer tydligen. Har det med att göra att ingen klagar på det, att män inte bryr sig så mycket om att man skojar om dom?

Skulle varit intressant och gjort en ”omvänd” variant där gubben hade gått och kåtat upp sig och haft sexfantasier om yngre snygga tjejer i affären istället, och sett hur det hade mottagits… Eller varför inte en homosexuell kvinna eller man som gjort det.

Kan tänka mig ett ramaskri, men nu när det är kvinnan, så är det väl bara lite ”gulligt”. Prova själv att vända på det bara och c vilka bilder ni får i skallen…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på Youtube

8 reaktioner till “Kåt på Konsum

    1. Jamen det är 1 klipp från en film INTE en reklamfilm för Coop som väl är tänkt att locka folk att komma dit och handla. Annars tror jag nog det även finns en och annan porrfilm därute som också har den ”omvända” varianten..!

     Du greppar inte själva grejen

     Gilla

 1. Men alltså… torrboll! Jag tycker det är rätt skönt med en reklam som inte är så förbannat bajsnödig. Men jag håller med dig i sak om det där med framställningen av män kontra kvinnor.

  Gilla

  1. Ha, ha. Ja jag håller med dig om annorlunda reklam och tror du greppar vad jag menar här… För min del är jag inte särskilt upprörd av själva filmen, men tänk den ”omvänd” hur den varit då…

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.