Sädesfältscirklar

Ja, det finns faktiskt folk som fortfarande tror att dessa inte är gjorda av människor. Utan de ska väl då vara gjorda av utomjordlingar som kommer hit om nätterna utan att vi märker det, trots all bevakning på rymden osv, och gör tecken som vi människor ändå inte förstår. Vad nu meningen med det skulle vara isåfall?

Visst är det lite konstigt att dom bara gör grejer som vi människor OCKSÅ kan göra. Dom borde ju ha ganska avancerad utrustning för att kunna resa hit och smyga in på jorden och göra det utan att upptäckas, så man kan väl begära lite fränare grejer, eller?

Fastän det finns folk som har erkänt att det är dom som gjort väl nästan alla, och t.o.m visar hur dom gör det med mera, så nej nej, det är aliens på riktigt.

Gro-Helen Tørum
Här en av Norges mest kända påstådda medium, Gro-Helen Tørum, som snubblar över en alldeles nygjord cirkel i Wiltshire och blir helt till sig i trasorna. Hon tycker det ”är så starkt, phuuu” och ”får en sånn fysisk reaktion liksom”. Hon har ju längtat efter detta i flera år och saknar ord. Dom t.o.m hittar mitten av cirkeln, OMG! Mitten av cirkeln, alltså själva centrum, fattar ni, helt galet ju!

Med fickorna fulla av stenar och lite grönt från platsen så vet hon att hennes liv fr.o.m dagen efter kommer att förändra sig väldigt, väldigt..!

 

No shit – eller?
Ja då måste det väl vara på riktigt på alla sätt och vis, när ett påstått medium får sådana känslor och allt.

Fast här är förklaringen till sädesfältscirkeln – ganska intressant (greppar ni – quite interesting, QI) tycker jag ;-]

(Jag var inte säker på om videon ovan var ihopklippt och att det verkligen hänt, det är ju ”för bra” liksom, men enligt källorna nedan så…)

TV-kjendis lurt av BBC-kornsirkel

Norsk medium lurt trill rundt av BBC

Norsk klarsynt ble lurt av BBC

Och här dom obligatoriska undanflykterna. BBC lurte meg ikke

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

2 reaktioner till “Sädesfältscirklar

  1. Stor humor. Vårt Land skriver dock kryptiskt: ”det var ingen vanlig sirkel.” (i artikeln ”Norsk klarsynt ble lurt av BBC”)
    Nej, för vanligtvis är de ju gjorda av utomjordingar???

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.