Hänt i veckan

Är det någon mer än jag som ibland tycker att försöka leva idag känns som att sitta i en bil med bara riktigt onyktra människor men ingen låter dig köra? (snott)

Inget annat..?

Jan Pilotti – Terry Evans
En legitimerad läkare och ungdomspsykiater, Jan Pilotti (medlem i Humanism och Kunskap f.ö), tar en patient/sjuk tjej till ett påstått medium, Terry Evans f.ö, så hon ska få prata med sin döda storasyster!

Rånare
En kille ramlar hjälplöst ner på tunnelbanespåret och blir medvetslös. En annan rånar honom istället för att hjälpa honom från att bli överkörd av ETT TÅG! (han kunde väl jallafall minst flyttat honom från spåret i vilket fall)

Lagbrytare
Två journalister som frivilligt åkt till ett annat land, medvetet brutit mot lagarna där och åkt fast. Hyllas som någon sorts hjältar och det direktsänds med mera när dom har blivit benådade och kommer hem..?

Mitt Romney
En av världens ”största och mest inflytelserika” land USA, har en mormon som tror på magiska kallingar med mera tokigheter som vill bli president och verkar ha chans (läs risk) att bli det.

Fredlig religion
Muslimer, dessa religiösa i en ”religion of peace”, flera tusentals från och i flera länder mördar människor, stormar och bränner ambassader på grund av en film på Youtube…

Trevlig helg..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

6 reaktioner till “Hänt i veckan

 1. Att råna någon som ligger medvetslös på ett tunnelbanespår ..Hur tänker man då ? Vart gick det fel ? den gamla klyshan ”Asfalt i sandlådan”, ”trasiga leksaker” gäller den ? Tanken att man kanske skall hjälpa honom därifrån existerar inte …Är det verkligen ” Sköt dig själv och skit i andra ” som gäller numera ?

  Gilla

 2. Hemskt egentligen hur någon kan robba någon liggandes på spåret.Och sen bara dra. Men nu är han väl fast tror jag.
  Ibland har jag själv funderat hur man skulle göra för att få upp någon som ramlat ner på spåret,det är nog inte alldeles enkelt,det är en ju bit upp till plattformen och man behöver nog vara flera.Även om det beror lite på vem som ramlar ner och vem som kan hjälpa upp personen.

  Gilla

  1. Ja men han kunde ringt efter hjälp, han snodde ju hans telefon..!

   Annars sprungit upp till spärrvakten, eller vafan som helst, inte bara lämna någon till 1 ”säker” död, och glatt gå därifrån vinkande!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.