Kan spöken säga telefonnummer?

Jag tänkte på att alla spöken alltid har sådana problem att säga just sitt eget namn och oftast bara klarar klämma fram en bokstav eller två, men väldigt ofta klarar att säga årtal, alltså sammansatta siffror.
Spöksiffror
Det är ju iofs samma med årtalen som med bokstäverna och namnen, det är alltid två olika för att gardera och öka chanserna till träff. Oftast med ett stor spann år emellan så att det täcker in mer tid liksom. Och dom/det har iofs aldrig heller gett något resultat och hjälpt till att identifiera någon eller stämt eller så vad jag sett…

Det är väl en paradox (?) att spöken aldrig kan säga just sitt namn eller vem dom är, när ett mediums viktigaste uppgift enligt dom själv är just att kunna identifiera spöket och BEVISA att andevärlden finns!

Spökena kan babbla på hur mycket som helst om allt möjligt från nya gardiner och problem med alkohol till att dom har det bra nu med mera. T.o.m prata utrikiska fast dom inte kunde det när dom levde, men just sitt namn, noop då är det tvärnit!

Kanske dom kunde komma med sitt gamla telefonnummer istället?

Man har haft telefoni i Sverige sedan sent 1800-tal, så det bör väl vara möjligt för många många spöken att göra det..?

Eller något annat som hade underlättat gigantiskt för Carolines ”research” t.ex, hade ju varit om dom bara enkelt talat om sitt personnummer. Det har vi haft i Sverige sedan 1947, så alla spöken efter det skulle väl kunna ”förmedla det istället?

Då hade hon/dom sluppit alla dessa fåniga och långsökta kopplingar mellan dom påhittade spökena och personer dom hittar i ”arkiven”..!

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på Youtube

7 reaktioner till “Kan spöken säga telefonnummer?

 1. I senaste avsnittet med Terry Evans fick han kontakt med en kvinna som INTE ville tala om vem hon var enligt Terry. På slutet av programmet kunde man enas om att det måste vara systrarnas mormor. Och varför skulle inte mormor vilja tala om vem hon var när hon ville be om ursäkt ( som vanligt ) . Då är det väl jättebra att tala om vem man är om man vill be om ursäkt , eller ?! Om jag var ande och äntligen fått kontakt med mina nära då skulle jag väl vilja tala om vem jag är och inte med mellannamn utan tilltalsnamnet , har man ett släktnamn som ex ”Erik” då är det väl bättre att klämma ur sig tilltalsnamnet ..Där skulle ju personnummret vara klockrent .

  Gilla

 2. Fast har du tittat på de senaste avsnitten av det okända så har ju faktiskt spökena sagt sina namn. Fast det är väl klart att du inte vill ha med det för då skulle du väl vara en dålig skeptiker ?

  Gilla

  1. Jag har haft en massa annat att syssla med så jag har inte hunnit med att ”fördjupa mig” i dom senaste avsnitten.

   Men jag kikade lite snabbt på Vendelas senaste. Där fullkomligt öser hon ut information från spökena, men namn, nix! (kommer inlägg)

   Vilka namn menar du, och är det något som dom kunnat ”bekräfta” sen? Tala gärna om så kollar jag på det ;-]

   Gilla

  2. Iom att avlidna inte själva kan tala så blir det aldrig så.Det kan aldrig bli så .Dom avlidna talar inte själva av förståelig orsak.
   Men människor kan uppfatta saker via intuitionen.Stor skillnad.Men några riktiga identiteter kanske sällsynt.Ett namn är inte en fullständig identitet.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.