I see an M- or J-person

Char Margolis, ännu ett pinsamt dåligt, bortgjort och avslöjat självutnämnt medium, dvs bedragare som påstår att döda människor snackar med henne…

Här är det det gamla vanliga skitsnacket och bedragarvisan från dessa påstådda medium. Alla har denna ”gåva” och så har hon såklart skrivit en bok/böcker med mera.

Char är ”duktig på” just bokstäver, jag såg något klipp med henne tillsammans med ”the biggest douche in the Universe” John Edwards där hon rabblar bokstäver allt vad det går. Hon är tydligen ”stor” i USA och det finns en del klipp på Youtube där hon ordbajsar sitt trams.

Här gör hon bort sig totalt i ett amerikanskt morgonprogram – WGN Morning News.

Exakt så här blir det när deras gissningar INTE träffar!

Trots att hon bara säger två bokstäver, var för sig också, som då borde ge ett bra ”spann” för träffar så failar hon totalt här. Gillar hur dom garvar åt henne och hennes megafail och inte bara mjäkar med.

Tänk på alla människor på jorden och i alla tider – döda och levande
Det börjar med en gardering för att få så stor möjlighet till träff som det går. Hon som ska läsas av, Robin Baumgarten, måste vara open minded för ALLA både döda och levande där bara en (1) bokstav behöver passa in!

Inte heller illa av Robin att trots att hon ska vara öppen för att det kan vara ALLA både levande och döda, inte greppar att hennes egen dotter är en ”M-person” utan Char får liksom få henne att fatta det med ”yes you/she do, dah, dah!”…

Yes she do, dah!
Hur är det med det? Visste Char redan innan att Robin hade en person på ”m” i sin familj, eftersom hon säger det så..?

Vet inte om Char kanske hört Robin nämna ”Mary” någon gång tidigare, men missat att det var hennes dotter och trodde det var hennes mamma, och använde det?

Skoj jallafall när hon ändå kör på med dottern och snackar om projekt efter skolan och pojkvän, trots att det ju INTE var dottern utan någon annan i hennes mans släkt enligt Char själv. (visste hon att det fanns också?) Och när ”pojkvännen”, som är en totalmiss, (varför sa spöket det?) sen blir till ”en liten pojke” när det visar sig att dottern bara är sex år gammal.

Också skoj att se när Char försöker klara sig undan och förklara bort allt, trots hon inte har ett enda ”rätt”.

Notera att även om hon är helt fel på det med allt, så VILL Robin tro på henne och försvarar henne mot ”dom elaka männen” som inte tror på det.

Hittar på träff
När dom säger att hon failat totalt, tycker hon ändå att hon har träffat rätt, för hon säger att hon sagt ”en Mary som var hennes dotter”. (Mary som väl f.ö är ett av dom vanligaste namnen och på just M däröver)

NEJ så var det INTE!
Char FRÅGAR efter en person med ett ”j” ELLER ”m” i namnet, om det känns igen och hon FRÅGAR om det är en man eller kvinna. Sen FRÅGAR hon om det var hennes mamma, INTE dotter. Men som vanligt ska det tolkas som en träff, trots det inte var ett enda rätt, utan tvärtom…

Så klart är det sen dom andra om inte är ”opend minded” när det inte blir bra.

GesusNote
Char säger att hon kommunicerar med andevärlden, vilka/vilket spöke är det hon snackar med här då och varför säger spöket bara fel saker hela tiden?

Allt spöket/ena säger under hela hennes kommunikation med dom är alltså en j- eller m-person! Och det säger hon ju f.ö att hon SER, hur funkar denna kommunikation med andevärlden då liksom?

När det kommer fram att dottern bara är sex år, säger Char ”OK I mixed up about it, I didnt know how old she was” – vad menar hon där? Att om hon vetat om åldern på dottern så hade det inte blivit fel, eller? Hur kan det vara, hon ska väl inte veta något om någon innan, vad menar hon..?

VEM bestämmer egentligen?
Intressant också hur Char ”utmanar” Larry att läsa för honom, självsäkert trots att det alltid heter, att det är spökena som bestämmer om dom vill ta kontakt och att ingen kan veta om dom kommer göra det. Men här VET hon alltså att dom gör det?

VAD ser hon
Char säger ”I see an M- or J-person”

Jag vet inte hur man/hon SER m- och j-personer, ser hon bokstäverna eller en människa som ser ut som en j- eller m-person, och hur ser dom ut?

I vilket fall så är det konstigt. Ser hon bokstäverna, så hur kan hon INTE se skillnad på j och m? Ser hon en person, hur kan hon INTE se om det är en man eller kvinna, barn eller vuxen? Och hur i h-e ser en m-person, respektive j-person ut, och jämfört med a, b ,c o.s.v personer ut?

Kul med Larry Potash och den andra killen som garvar hela tiden och inte går på tramset utan sågar henne helt. Jag har frågat Char på hennes Facebooksida om det blev någon ”avläsning” av/på Larry och om det/den isåfall går att se någonstans. Hittar inget om det själv på nätet. Förväntar mig inget svar, mer att det bara plockas bort i sann woo-woostil…

Svart på vitt
Här kan man enkelt se hur det går till och hur det blir när det INTE råkar passa in. Hade hennes gissningar passat in så hade det såklart varit ”bevis” för att hon snackade med spöken, eller hur?

Kan nu någon som påstår att detta skulle vara på riktigt visa hur det skulle kunna vara det..?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

7 reaktioner till “I see an M- or J-person

 1. Fy för Sören vilken otäck kvinna , och dom två herrarna som är skeptiska är helt plötsligt inte trevliga , enligt henne ..Hur mycket har hon tjänat på sin bok kan man undra ?? helt sjukt , hon frågar ju och får svar och DÅ blir det en träff …Och dom två herrarna är closed minded ??

  Gilla

  1. Visst är det lättare att vara negativ / skeptisk till allt ,men i detta fall kan det väl inte råda ngn tvekan om att denna skrämmande människa inte har ngn som helst kontakt med ngt utom kanske sit EGO , eller har ”sparrow” någon annan uppfattning ?

   Gilla

  2. Sparvhjärnan genererar ännu ett skämskuddeögonblick. Menar du på allvar att kvinnan i klippet har någon slags övernaturlig förmåga? Du är ju totalt verklighetsfrånvänd kvinna… Skäms!

   Gilla

 2. Larry skulle ha protesterat när Char sa att han inte var öppensinnlig. Det var ju det han var! Genom att öppna sina sinnen, hörseln i detta fall hör man tydligt att Char ljuger. Tvärtom krävs det svaga sinnen för att gå på sådan där skit.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.