Terry Evans – storseans

Tänkte jag skulle kika lite mer på storseanser, hur det går till, vad dom gör och vad som händer med mera…
Storseans med Terry Evans
Jag börjar med ”den störste” direkt, Terry Evans. För det räknas han väl ändå som i Sverige?

Biljett inhandlad för 190:-, inte så särskilt dyrt tycker jag, jag menar döda människor snackar ju faktiskt med honom…

Får han typ kontakt med 10 spöken är det ju bara 19:-/spöke.

Man kan notera att biljetterna säljs över nätet och för att köpa dom så måste man ange sitt namn och adress med mera.

Tur det inte är Pierre Hesselbrandts storseans, då hade det väl varit tre timmar med andranamn och stjärntecken bara :-]

Storseans
Det dyker ju upp en hel del frågor om det.

Den första är ju det med att medierna alltid tjatar om att det är spökena som bestämmer om dom vill ta kontakt och vad dom säger bla, bla, bla… (men ändå dyker alltid rätt morfar och mormor upp). Tänk om INGET/INGA spöke vill ta kontakt?

Terry kör upp till 5 storseanser i månaden om man tittar på hans schema här!. Och det med mellan 200 till över 400 personer i publiken varje gång. Är det inte ganska ”modigt” att sälja så många biljetter till/för något man inte ens vet om det blir något av?

Lite annat. Kommer alla spöken dit till där Terry är? Annars är dom ju alltid i huset som Det okända är i t.ex. Om det är en ”platsbunden ande”, kan han/hon flyga till storseansen och ta kontakt då? Och om dom är på andra sidan, redan har gått över ”till ljuset”, kan dom spökena ändå knalla fram och tillbaka därifrån hursomhelst? Vad är då meningen med att skicka dom till ljuset i varje program?

Ja det finns en hel del funderingar kring hur dom får ihop detta, får ta mer/fler sen…

För att få reda på vad en storseans egentligen innebär och om det verkligen är (påstås vara) på riktigt mailade jag Creative Experiences Terry Evans AB för att få svar på det. Vi börjar där ;-]

Hej

Jag ska gå på en storseans med Terry Evans, men jag undrar vad det egentligen innebär. Det står bara, ”Storseans – demonstrations” på er webbsida.(http://www.creativexperiences.com/svenska/oss/storseanser/)

Vad är en storseans, vad händer under seansen, är det show och underhållning typ ett uppträde av Terry? Eller är det verkligen att döda människor talar med/”genom” honom till publiken på riktigt, och finns det några garantier för att det inte är något fusk?

Jag undrar alltså vad det är jag köper för evenemang när jag köper en biljett till en storseans med Terry Evans, är det show eller verklighet?

Hälsningar
G Pettersson

gesus@comhem.se
http://www.gesusbloggen.wordpress.com

Jag gjorde en Hitler rants, bara för skojs skull… Uppskattades INTE av woo-woosen på iFokus bl.a…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

27 reaktioner till “Terry Evans – storseans

 1. Jag kan inte sluta titta på detta Hitler rants SÅ roligt. Jag halkade in på din blogg av misstag (skulle in på genusbloggen) och nu har jag läst det mesta här. Jag garvar ihjäl mig, hade ingen aning om att Terry var så gubbsjuk, jag får bättre skämt på lagret där jag jobbar. Alla måste vi ju få in deg och Terry har hittat ett sätt. Kan EG inte klandra honom, utan frågan är varför betalar folk (kvinnor) för detta. Amatörpsykologen i mig vaknar till liv på en gång. Då får man inte glömma att jag själv är kvinna 50+, men har en hjärna som fungerar tack o lov. Kul blogg!

  Gilla

  1. Visst är denna blogg kul. Jag kanske ser den från ett annorlunda perspektiv då jag är intresserad av ”arketyper” typ…:)
   Jung har kanske en poäng i extrovert-introvert, vad vet jag?
   Finns forskning som visar på fenomen/orsaker kring människors medvetande som styrker detta.
   Sen finns det forskning som visar att medvetandet är vad vi upplever.
   När du skriver fungerande hjärna undrar jag(vilket Gesus oxå borde gjort) grundat på vilka vetenskapliga belägg?

   Gilla

   1. Det var enbart ett slarvigt uttryck, något jag inte skulle ha petat ner i skrift utan uttryckt mig annorlunda. Det är så svårt att förstå att man tror på detta bara, det skriker scharlatan lång väg.

    Gilla

   2. Du klarar alltså fortfarande inte att visa upp några ”belägg” för dina diagnoser och hittepå om mig!

    Tycker du inte själv det är genant att inte klara detta – och ändå fortsätta skriva annat här..?

    Gilla

  2. He he kul att höra. Ja Hitler rants, skulle jag kunna göra hur många som helst. Ääääääälskar dom/det, kul fler greppar det roliga med dom/det inte alla gör det liksom :-]

   Gilla

   1. Och riktigt roligt är det att ”Det är kört” är helt rätt översatt på rätt ställe – underbart!

    Gilla

 2. Jag ser ju bara humorn här … Terrybingo tycker jag är jättekul och också den där roliga mailkonversationen där Terry plötsligt lärt sig svenska på 2 dgr och det sista långa mailet med din diagnos … alltså FÖR kul. Jag måste läsa det igen … Jag har knappt sett Det Okända (intresset var ju 0 från början) men nu ska jag börja kolla. Hitler rantsen måste fram i ljuset! Wunderbar!

  Gilla

 3. Jag läser i Gesus’ länktips här ovanför om vilket rabalder det blev bland woowoos för att Gesus ibland har för vana att skoja till det med så kallade Hitler rants.

  Det förvånar mig inte alls. För att kunna förstå den sortens humor behöver man vara en van användare av IBS 2, dvs det logiska och rationella informationsbearbetningssystem som möjliggör abstrakt tänkande och som kräver en ganska hög verbal intelligens, något som woowoos som regel saknar (dyslexi och dylikt är mycket vanligare bland woowoos än hos resten av befolkningen).

  Woowoos har alltså överlag fastnat i IBS 1-tänkande. Dvs en sorts känslomässigt/emotionellt och, inte minst, konkret sätt att se på tillvaron. Så typiskt för människor – inte minst barn – vilka ännu inte tillägnat sig den verbala intelligensen.

  Därför blir för den här sortens individer lite som dualismen mellan den konkreta Helan & Halvan-humorn och den abstrakta Bröderna Marx-humorn. Precis som små barn missar woowoos ordvitsarna och ordlekarna (= den abstrakta humorn) hos Bröderna Marx. Men kan, precis som små barn, ta till sig den mer handfasta och handgripliga humorn hos Helan & Halvan.

  Varför har så många woowoos fastnat i IBS 1-tänkande (= barnets sätt att se på tillvaron)? Jag tror att det i hög grad har att göra med generna, dvs att det är en genetisk ”defekt”/avvikelse som försvårar sådana personers övergång till IBS 2. De fastnar så att säga i IBS 1-tänkandet och IBS 1-sättet att se på tillvaron.

  Bland woowoos är jag helt övertygad om att diagnoser som GAD (= generaliserat ångestsyndrom), nedstämdhet/deppighet, fibromyalgi och autoimmuna sjukdomar är vanligare än i riksgenomsnittet för befolkningen. Den här sortens diagnoser är positivt korrelerade till just IBS 1-tänkande. Och alltså till woowoos. (För den som är intresserad av ämnet kan jag lämna länkar till referensartiklar.)

  Här och nu nöjer jag mig med att referera till Gesus’ egen woowoo-profilanalys, vilken kan nås via följande länk: https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/10/15/woo-wooprofilering/ .

  Gesus är definitivt inne på rätt spår i den analysen. Hans analys valideras av andra, mer vetenskapliga undersökningar.

  Gilla

 4. Denna blogg består ju enbart av dynga!!!
  Gesus har skrapat ihop en samling med trogna anhängare liksom Terry Evans har gjort.
  Vilken väg väljer jag? Själv väljer jag ljusets och kärlekens väg😊 Terry Evans😊 Kärlek
  till er alla❤

  Gilla

  1. Jaja, tror man på Terry Evans och andra fega bedragare är det inte konstigt att man vill kalla detta dynga – där det visas att dom är just bara fega bedragare.

   Men fantastiskt med alla dessa sakliga kommentarer och diskussioner om sakfrågan, och med så mycket argument och belägg med mera från alla woo-woos – eller vänta nu, dom BARA bekräftar allt som sägs om dom ALLTID!

   Och menar du sådan här ”kärlek” från t.ex Terry Evans – eller vänta nu, det är ju hot och påståenden att jag är psykiskt sjuk och att min familj kommer drabbas från denna kärlekens man Terry Evans..!

   Socialt och känslomässigt inkompetent + narcissistisk och paranoid!

   Gilla

 5. Hej Gesus och C/O

  Jag läser din blogg då och då. Tycker du är en kul kille!
  Jag fastnade på denna text i ditt inlägg:

  ”Man kan notera att biljetterna säljs över nätet och för att köpa dom så måste man ange sitt namn och adress med mera”.

  Jag skulle gärna vilja veta vad du mer fick uppge…..
  Om du fick uppge namn, adress och med mera….då borde Terry Evans göra en HOT READING på 200-400 personer.

  Hot reading – att man gör en bakgrundsundersökning innan showen börjar!!!

  Gilla

  1. Hej Notera att jag säger inte att han gör det, hot-readar – bara att han enkelt kan det om han vill.

   Förutom att du ger ditt namn och telenummer så all info går att kolla upp, och med dagens Facebook och bloggar med mera vimlar det av info att ta av. Och det behövs inte mycket, bara två tre grejer

   Men förutom var det ja, skulle säga att innan storseansen sitter Terry och alla hans medarbetare och säljer böcker och CD med mera ute i ”vestibulen” där besökarna minglar och pratar med varandra om varför dom är där och vilka dom vill få kontakt med tex – lätt att höra om man vill…

   Som sagt, jag tror inte Terry eller hans medarbetare gör det – för han kör bara med samma samma floskler alltid, samma som i Det okända bl.a. Han behöver inte hot-reada, varför då anstränga sig..?

   Och om han skulle vilja hot-reada, så behöver han inte göra det på alla – det räcker med tre fyra stycken för att imponera väldigt. Jag menar fast dom aldrig gör det, hör man hela tiden ändå att dom ”sa saker som dom absolut inte kunde veta”. Men med 400 i publiken är det bara att köra med Barnum, alltid någon träff…

   Här Penn & Teller som visar lite hur det går till – av dom som gör det

   Gilla

   1. Hej Gesus!

    Jag menade INTE att du sa att Terry gjorde en HOT READING!
    Jag menade att om Terry vore SMART så skulle han kunna använda HOT READING på sina gäster…men terry är inte smart!!!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.