Terry Evans – Storseans II

Fy f-n vad dåligt, helt j-a otroligt
”I denna typ av demonstration visar mediet sin förmåga att ge bevis på en andekontakt och ge de budskap kontakten önskar förmedla…”

Ja om det är det Terry påstår sig göra, så är han inget annat än ett stort fiasko. Inte en enda grej han sa under tre timmar var något som helst ”märkvärdig”, tvärtom.

Om jag var säker på att han var en bedragare innan, kan jag ta gift på det nu..!

Storseans
Fick äntligen tummarna loss och tog mig till en storseans med Terry Evans för att kolla hur det är i verkligheten. Jag kan säga att jag var på väg att gå därifrån efter bara tio minuter, när han startade som en repris från Det okända och bara rabblade upp sitt skitsnack.


Jag visste väl och anade att det skulle vara dåligt, men hs vad det var uselt. Kom på mig själv med att skratta rakt ut ett par gånger, och folk runtom tittade surt på mig.

Tänker dom inte det minsta?
Jag undrar hur någon kan se/höra detta och vara helt okritisk. Som jag uppfattar det är det liksom inte heller en engångspublik han har, dom flesta här hade varit på storseans med Terry förut. Ser och hör dom verkligen inte att det bara är samma, samma gamla floskler han använder HELA TIDEN?

Men jag såg att det fanns en del besvikna tanter härochdär som skakade på huvudet åt honom också. Glädjande!

Stand up + buskis
Det är typ en blandning av underbältetbuskis a´la Stefan o Krister och ett dåligt försök till stand up för klimakteriekärringar. Det haglar ”skämt” med svordomar och sexantydningar hela seansen och Terry är uppenbart riktigt gubbsjuk. Det har man ju iofs sett, när han alltid ska på och kladda på damerna i Det okända…

Det är trams och oseriöst från början till slut. Jag trodde det skulle vara lite ”allvarligt”, det är väl ändå mest sörjande människor som vill få kontakt med sina avlidna nära…

Terry frågar t.o.m publiken innan han går igång, om det är OK att spökena skojar med dom..? Alltså, han VET redan att det kommer komma spöken och dom som kommer, kommer att skoja. Trots att han säger att han aldrig kan bestämma vilka spöken som ska komma och vad dom ska säga..!

Gesusdiagnos
Det är ganska ”tryckt” stämning i början och dom flesta verkar nervösa för att bli ”utvalda” att få snacka med Terry och spökena, trots att det väl är därför dom är där. Han gör mycket för att ”lätta upp” stämningen med sina ”skämt” och berätta att det inte är ”farligt” osv… Det ser man nog hos alla dessa påstådda medium, att dom försöker skoja till det för att få ”offret” lite avslappnat.

Men som sagt, det borde väl vara ganska allvarligt, det påstås ju att man snackar med sina döda nära och kära!

Seansen
Innan Terry kommer upp på scen så promotas det såklart för deras verksamhet och produkter (som såklart säljs ute i entren också) av Viktoria Kerttu, som förutom att vara inblandad i tre företag med Terry Evans, också är Terrys tolk(!) under föreställningen.

Terry börjar med att skoja lite om att spökena sagt till honom att det sitter några ”troublemakers” på första raden och dom, ”must behave”. Detta helt utan att någon ens velat få kontakt med spökena eller något. Det är tydligen inte så särskilt svårt att få spöken att snacka med en ändå..?

Jag trodde att han skulle vara annorlunda live, eftersom så många tycker att han är såååå bra. Men tvärtom, han var sämre, mycket mycket sämre, nu när hans skitsnack inte är klippt och redigerat.

Han startar sen med att i vanlig ordning täcka upp/helgardera för sina misslyckande, att det är spökena som bestämmer om dom vill höra av sig eller inte. Han har under hela hans tid som medium (30 år?) inte en enda gång, som han säger – ”in all the years I´ve been working. I´ve never been able to decide who is coming thru and what they are going to say”. Men ändå är det som vanligt sen, just ALLA dom ”rätta” spöken som ”ska vara här” som dyker upp här.

Sen tar det inte många sekunder förrän han ”får kontakt” med sitt första spöke för kvällen och det är direkt – ”kan du känna igen en papa on the other side?”. Får svar ja, och då är det – ”för han sa precis att han var din pappa”..! Detta blir/är sen fel, och då är det direkt, – ”I´m not shure if this is your mama, do you have a mama on the other side to?”. Det blir ett ja på det, och då är det – ”I´ve got both of them here now”.

Terry lyckas inte särskilt med det första spöket, och så fortsätter det + med allt hans vanliga skitsnack och floskler i tre timmar nästan. Som sagt sjukt dåligt, lyssna själv!

”Förbjudet” att spela in
Jag förstår lätt varför dom inte vill att detta ska spelas in och kunna lyssnas på..! Om dom som är på hans seanser hör det, kommer dom höra att det antagligen bara är samma som på alla hans andra seanser.

Där är hur mycket som helst att skriva och kommentera om ”detta lilla” som Terry presterar här, men jag misstänker att dom flesta av er bara vill höra på seansen… Så jag skriver mer i nästa inlägg istället, så har ni lyssnat och vet vad jag snackar om…

Inspelningen
Jag är sorry för den dåliga kvaliteten på ljudet och ”prasslandet” som hörs, men det har sina orsaker så det får ni ta. Ljudklippet är ungefär en timme och en kvart av seansen.

Så, här kommer en tidig julklapp från Gesus till er alla, enjoy. Eller rättare sagt, försök stå ut :-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

14 reaktioner till “Terry Evans – Storseans II

 1. Vill bara säga en gång att du är helt suverän Gesus som sätter fingret på dessa bedragare ..och att folk går på detta gång efter gång . Och att Terry har mage att ta betalt för sån dynga ..Sjukt ..

  Gilla

 2. Hej
  Skulle vara roligt om han kom fram till dig och gav dig besked om något du inte har sagt till någon, någonsin, då kanske du inte är lika kaxig sedan när du inte kan bortförklara det han säger till dig…

  Gilla

  1. Ja, det skulle ha varit kul!

   Andarna hade ju möjlighet att skicka fram honom till Gesus, och göra just det du skriver. Men det gjorde dom inte…

   Gilla

  2. Ja det hade varit galet kul och jag har inga problem med om han gjort det det, tvärtom. MEN, det är just det HAN INTE KAN!

   Det är PRECIS det det handlar om, han påstår sig kunna gör det, men han kan inte. Alltså är han en medveten bedragare.

   Under hela denna seansen säger Terry INTE EN ENDA SAK som inte han själv bara hittar på. Lite skillnad mot i Det okända när dom kan klippa och klistra med mera för att få det att låta bra.

   Men, du kan väl säga bara en sak som han säger på ljudklippet som skulle visa att det är spöket som säger det..!

   Redan första spöket han hittar på blir helt fel, kan du inte ens höra det?

   Sen om du är uttråkad av mitt gafflande, varför i h-e läser du då det? Kan det vara så att du inte riktigt tror på hittepået ändå ;-]

   Gilla

 3. Ja , varför gjorde inte andarna det och bevisade att dom finns ,
  nu hade dom ju världens chans när ultraskeptikern Gesus ”was in da house ”..Hur ofta får dom en sån chans ? Varför tog man inte kontakt med Gesus , talade om vad man hette, vilka man var , då tror jag t o m Gesus blivit imponerad .Man vad hände ..Nada .. ..Så Gesus kan vara kaxig med all rätt !

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.