Galet förvånad!

Här är över en timmes spöksnack med Sveriges ”mest kända” och ”bästa” påstådda medium, när hans spöken säger saker hela, hela tiden I ÖVER EN TIMME!

Var är dom?
Borde det inte vara hur många woo-woos som helst här och kommentera typ, där ser ni, vad var det vi sa och här är bevisen osv?

Dom säger ju alltid att det sägs saker hela tiden alltid av dessa påstådda medium som dom ”absolut inte kunnat veta”. Och att DET är klara bevis på att det både finns spöken och att dom snackar med vissa utvalda människor, som då tar betalt för det.

Varför, varför är det inte en invasion av woo-woos här nu då, som visar att HÄR, här har du/ni bevis på att det är på riktigt?

Det kan ju också bero på att inga woo-woos läser bloggen ;-]

Tja..!
Är det inte bara så j-a enkelt, att här är ”beviset” på att det bara är skitsnack och hittepå som bl.a Terry Evans står och säger på sina storseanser, där också!

Gesus

Jobbigt för dom – och bortförklaringar
Jag har också lagt ut frågan på ett par forum, men INGEN woo-woo uttalar sig där heller. Dom är precis som alltid ”bevisen” på att detta hittepå skulle vara på riktigt, puts väck!

Tja, om man bortser från några korkade undanflykter som t.ex; jag är inte intresserad av storseanser, det ska vara privat sittning inte storseans och jag kan inte höra vad som sägs. Och konstigt att dom inte hör, för annars både ser och hör dom saker hela tiden som ingen annan ser eller hör…

Tre timmars hittepå och skitsnack
Men här är tydligen över en timmes spöksnack från/med Terry Evans, som av någon mycket underlig anledning INTE innehåller något som helst av alla dessa saker som medium ALLTID säger som dom inte kunnat veta. Utan av en händelse BARA saker som Terry själv kan hitta på och säga, och som han säger alltid annars också. Dvs, över en timme (medvetet tjat) där ett påstått medium enligt honom själv ska/gör:

”I denna typ av demonstration visar mediet sin förmåga att ge bevis på en andekontakt och ge de budskap kontakten önskar förmedla…”

Hela showen var nästan tre timmar, och jag kan säga att INGET, INGET som sades var något som helt ”märkvärdigare” än det som hörs här. Bara samma lama Barnum-uttalanden, Terry Evans vanliga floskler och dåliga försök till skämt.

Visst är det konstigt att just det som ska vara ”beviset” på att det finns spöken, och att medium har kontakt med dom, och det som dom alltid gör, och tar betalt för. Det ”finns” alltså inte här, i över en timmes spöksnack..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

3 reaktioner till “Galet förvånad!

  1. Ja, den nakna sanningen är väl inte lika rolig att kommentera.
    Till deras försvar förstår jag visserligen att man inte är supermotiverad att avsätta en timme på bildlös spökseans med dålig ljudkvalitet.

    Kan du inte göra en textad kavalkad av det hans värsta nonsens? Säg, 5-10 minuter av missar och upprepningar? ”Missvisande!”, kommer många troende fräsa, men nedklippta versioner borde de ha vant sig vid efter alla år med TV4+.

    Gilla

  2. När Terry har rätt så är det anden som säger det. när han har fel så är det antingen anden som är ”otydlig” eller så är det en annan ande där….? Ser folk verkligen inte igenom sånt här? att han bara gissar sig fram.

    Gilla

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.