Tjugetretton

Nytt år, fast samma gamla bedragare antagligen…

2012
Ett helt år utan att ett enda litet minsta ”bevis”/evidens eller något kom fram som ens pekar på att alla dessa påstådda medium och andra bedragare INTE bara ljuger. Men tvärtom massor i vanlig ordning som visar att dom gör det och hur..!

Inte ett enda mord har lösts, eller en enda försvunnen person har hittats med hjälp av något av alla dessa påstådda medium. Trots att dom stolt påstår att dom kan fixa sånt, men utan att sen ens låtsas bry sig… Fortfarande har inte ett enda av alla dessa påhittade spöken klarat att säga sitt eget namn och/eller vem dom är/var, någongång någonstans! Bara en massa annat dravel.

Höjdpunkten är/var väl Terry Evans galet dåliga storseans där han under tre timmars snack från påstådda döda människor, inte sa ett enda smack som han inte själv bara hittade på. + att han inte vågar säga själv om det ska vara ”på riktigt” eller bara är show!

Inga woo-woos är heller så sugna på, kan och/eller vågar ”diskutera” just det utan håller sig bara undan med ynkliga undanflykter, så… Den storseansen om något visar helt klart att det bara är hittepå och bedrägeri!
2013
2013
Ser nog fram emot lite mer ”hardcore” om alla dessa dumheter i år. Ska försöka kolla lite andra saker med dom och vad dom gör. Kanske andra som är inblandade i bedrägerierna lite vid sidan om och som liksom slinker undan utan ”granskning”.

Vi kanske kan kika lite på vad alla dessa bluffare tjänar, och då får det ju vara det dom drar in ”vitt”, på sitt bedrägeri. Hur många som har företag och hur många som bara kör svart…

Storseans med storbedragaren
Ser också fram emot ännu en storseans med Terry Evans och hans team i år. Denna gången hoppas jag på en videoinspelad ”show” och en filmad intervju efter eller före med storbedragaren själv.

Eftersom Terry tyckte att jag kunde fråga om jag fick spela in nästa gång, (-”If you ask for permission to record next time that would be much more honest than the tactics you used in Helsingborg.”) så tänker jag göra det och hoppas på att jag får det. (ELLER HUR!)

Förhoppningsvis vågar den fege bedragaren svara på om det är show eller påstås vara ”på riktigt” till mig innan, så man kan agera efter det… Men det är ju ytterst tveksamt.

Terry Evans och hans gäng kommer till mina trakter i februari igen, och då hoppas jag på en hel del roligheter på alla sätt ;-]

Dom andra bedragarna
Hoppas också kunna kika lite mer på dramaqueenen Jörgen Gustafsson och den obehagliga Lena Ranehag med flera i år. Lena har jag inte mycket hopp om, hon tjatar bara sitt skit och hittar på en massa nonsens hela tiden. Men Jörgen kan ofta inte låta bli att stajla lite har jag sett, och ska ”förklara” hur det hela ligger till. Misstänker att han biter sig i rumpan där, det får vi kolla ;-]

Googlaren Pierre Hesselbrandt har ju dragit sig lite undan (eller blev han för uppenbar för programmet?) och försöker tydligen sig på en internationell karriär, och det kan vi ju kika på.

Sociala medier (inte påstådda)
Trots den totalt verklighetsfrämmande Börje Spenat och pinsamma påstådda astralresenären Sassersson, dvs woo-woosens egenutnämnda Kling och Klang, + några av dom andra tokstollarna i Dumanism och Dårskap, försökt stoppa Gesus alla olika ”kanaler” genom utpressning och hot under året. Så lever Gesus och följs av fler och fler varje dag på nätet :-]

Jag tar gärna emot tips på stolligheter som vi/jag kan kolla på om ni har eller ser någonstans. Så tipsa och följ gärna, eller ännu hellre lägg till Gesus som vän på Facebook, Twitter, Youtube och/eller Google+.

Vi har ju också – avslöjade medium på Facebook, för dom som vill vara med där.

Avslöjade medium – Facebook

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

23 reaktioner till “Tjugetretton

 1. Tyvärr har jag inte tid att hjälpa dig i ditt renhållningsarbete, Gesus. Men du ska veta att jag stöttar dig ”moraliskt” så mycket det nånsin går. Och håller tummarna för dig.

  BTW: Jag har tillgång till en vattenpistol utifall att du anser dig vara i behov av vapenskydd mot Spenaten och astralkroppsflygaren. Bara säg till så kommer jag till undsättning (jag har ett avtal med våra utomjordiska aliens om fria resor med deras ufo-farkoster inom Sverige).

  Apropå det du skriver i ditt blogginlägg här ovan: Kan man bita sig i rumpan?

  Jag testade nyss. Inte fan kunde jag göra det. Hur jag än försökte.

  Fast å andra sidan är jag ju inget andemedium. Kan det vara där skon klämmer? Att andemedium så att säga är andemeningen för eventuella rumpbitare och rumpnissar?

  Gilla

  1. Alla ni som skriver här hjälper och stöttar genom att bara skriva här och dela era tankar med mera… Det räcker mer än väl och uppskattas. Sprid gärna grejerna också så fler får upp ögonen för det

   Gilla

 2. ”woo-woos egna Kling och Klang” Hah! Jag skrattade rejält på det. Ser fram emot (fast endå inte) ett nytt år med dessa bådar tokstollar. De är verkligen helstolliga.

  Keep up the good work! :D

  Gilla

  1. Ja skönt att slippa dom knastarna. trodde absolut att dom skulle ”hoppa på mig” efter Terrys seans. Är ju 99.9% säker på att det är Sassersson som skrivit Terrys svar till mig där…

   Men det kanske blir mer efter nästa seans ;-]

   Gilla

   1. Om du har tid kanske det är värt att slänga ett getöga på mannen som gav hockeyfrillan en renässans i Sverige , Anders Åkesson , vad har han haft för sig sedan han ertappades med att ha självlysande fimolera vid en fysisk seans ..Är han igång igen ? Ses han smygandes på hobbyaffären Panduro bland fimolera paketen ?

    Gilla

 3. Panduro,näe.Här krävs det ju lite glamour och finess i jakten på högre sinnliga fysiska upptäckter.

  Buttericks :

  ”Vi har det du söker för en lyckad fest”

  Gilla

 4. Vilket fantastiskt arbete du gör!

  Jag är frilansjournalist och intresserad av precis samma område som du. Kanske kan vi slå våra kloka huvuden ihop? Jag är intresserad av information om svenska medium, verksamma som tillbakadragna – som bidrar med milstolpar eller roliga anekdoter till spiritismens makalöst, märkliga historia.

  Släng gärna iväg ett mail!
  God fortsättning

  Gilla

 5. Som jag förstår så kan man få önska lite här för 2013.
  Så min önskan till dig Gesus blir:
  En liten rapport så småningom om hur läget ser ut vad det gäller förbudet som kommer att införas mot påstådda mediums verksamhet.

  Gilla

  1. Tja, jag vill inte förbjuda något, men jag hade gärna sett att det var tvunget att tala om att det inte är på riktigt..!

   Mer typ som på cigarettpaketen, en ”varningstext”, kanske..?

   Jag jobbar på det ;-]

   Gilla

    1. Tja det står väl typ att det är farligt att röka Men jag tänker mer åt att det ska informeras om att det inte är bekräftat att det verkligen går att prata med döda och att det ska has i åtanke. Eller nått…

     Gilla

 6. Hoppas du börjar jaga religonerna oxå. För de pratar ju även om saker som inte går att bevisa. Börja med Islam vettja.

  Gilla

  1. Tjenare ”Rune” det var ett tag sen. Har du haft fullt upp med att anmäla mig till WordPress, hur gick det förresten..?

   Tja vad ska jag säga, jag har svårt att hinna med alla tokiga religionsgrejer för alla tokiga påstådda medium och liknande stollar som dyker upp hela tiden…

   Vad är det du tycker jag ska ”jaga” om islam som inte redan är visat och/eller går att läsa på så många andra ställen?

   Men jag förstår nog hur du tänker här. Att om religion som också är hittepå ”får finnas”, så kan minsann alla dessa påstådda medium m.fl också få hålla på med sitt bedrägeri utan att bli ifrågasatta. Dvs du kör med det gamla ”två fel = ett rätt”, eller..?

   Gilla

 7. Att det inte är dom avlidna själva som berättar och ger budskap är det ju som ska informeras om och ha i åtanke i sånt fall.Kul det skulle se ut på deras hemsidor,seanser o dyl.

  Gilla

 8. Nu är det väl bara Terry Evans som säger att han kör med psychic i sverige,hans specialitet.Resterande påstådda medium i sverige sitter fortfarande och tragglar och flummar om att att avlidna snackar med dom personligen.

  Gilla

   1. Han beskrev sig själv,att psychic var hans starka sida.Nu är det en del år sedan,så han kan ju ha ändrat sig.

    Gilla

  1. Angelica,

   Har du någon källa som bekräftar det du skriver? Text eller video, där TE säger att han kör med psychic…
   Säger han, att han – uteslutande – kör med psychic?

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.