Skelett i garderoben

Ja snacka om det, bildligt talat :-]
d-skalle

– ”Ehhh… youvé seen a skeleton in here, a form of a skeleton? … A skull, here? OK!

”Another really strange thing because sometimes even when somebody has past, they will show themselves as they are in the here and now. So you will see the skull!”

Här (i klippet nedan) säger Terry alltså att – ibland kan dom döda visa sig som dom är/ser ut just i detta nuet.

WTF, som dom är nu..? Som ett skelett, eller som här som en dödskalle..!

Now you see ghost now you don’t
Ja jag har ju filurat lite på hur frekvensvibreringsenergierna kan visa sig och växla mellan att vara synliga/osynliga spöken. Växla mellan att vara materia och inte vara någon materia. Växla mellan olika utseende med olika ”kläder”, och här kommer Terry Evans med mer information om detta.

Jag kom väl mer eller mindre fram till att spökena kunde ”forma” och materialisera/projicera sig som precis vad som helst, vad dom vill…

Detta bekräftar Terry med sitt uttalande. Spöken KAN VÄLJA att visa sig som t.ex skelett (av vilken anledning?) eller dessa olika påklädda energier i människogestalt!

För det första har Terry FEL här, han säger skelett och inte dödskalle, en viss skillnad eller hur. Men här informerar han oss om att döda KAN VÄLJA att visa sig som dom ”är just nu” också, i direktsändning så att säga. I detta fallet som ett skelett eller rättare sagt bara en skalle ifrån ett skelett.

Terry säger att spöket KAN VÄLJA att visa sig som det är i DETTA NU, jag tolkar det som att dom kan välja att visa sig i alla ”utseenden” dom haft bakåt i tiden t.o.m nu/idag.

Mördad?
Vad vi har/får här i avsnittet av Det okända är då en död människa som väl numera är en energigrej, men visar sig som det ser ut just nu, live (fast dead), en dödskalle endast. Är detta då ett spöke som blivit halshugget, och kroppen är borta, eftersom det bara är ett huvud/skalle..? (”as they are in the here and now”)

Detta innebär väl då också att spökena har någon sort ”grundform”, ”as they are in the here and now”, men kan välja att visa sig så eller som annat, eller..?

Kan en vibrerande energi visa sig som skelett även om kroppen blivit kremerad..?

Direktsändning
Om det är som Terry påstår här, så kan alltså döda visa sig som dom ser ut just nu, i förmultningsprocessen, och bakåt liksom (he, he, LIKsom).

Lite ruggigt om ett spöke visar sig ”i sitt här och nu” precis efter t.ex en köttig bilolycka där dom slamsats i sönder rejält, eller efter att ha kanske legat nedgrävd i kistan ett år eller tre. Det kan inte vara någon trevlig syn..!

Mördare
Ganska fränt om t.ex någon som blivit mördad visar sig så läskig som möjligt för sin mördare varje natt, blir ju värre och värre för varje natt också.

Varför gör dom inte det? Onej, jag tänkte inte på det, dom mördade vill ju inte ens ta kontakt med dessa påstådda medium och säga vem som mördade dom, och ev lösa ett ouppklarat mord. Nej så enkelt ska det ju inte fungera nej…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

13 reaktioner till “Skelett i garderoben

 1. Asså: Vad ska vi göra för att ta/vinna tillbaka från New Age-stollarna de till den naturvetenskapliga fysikens domän hemmahörande/tillhöriga termerna ”energi(er)” och ”dimension(er)”.? Jag blir så jävla frustrerad av all denna avsiktligt – ELLER oavsiktliga – felanvändning av den sortens begrepp.

  Det ryser av obehag inom mig och jag får lust att, likt Göring, osäkra min revolver var gång jag hör/ser/läser om stolliga användningar och definitioner av två begrepp, vilka rätteligen hör hemma inom naturvetenskapen.

  FDETDA: Din neologism ”frekvensvibreringsenergierna”, Gesus, är helt suverän i detta sammanhang! Man skulle fanimej kunna tro att du i ett tidigare liv har varit något slags guru i andlighetsfrågor. Kanske rent av en Guds egen speciella emissarie med rätt att gödsla (j)orden med skit – likt en gång James Bonde, salig i åminnelse.

  Det hela påminner hur som helst om George Orwells ”Djurfarmen”. I den berättelsen såg ju nassarna som bekant till att ge ord och begrepp nya definitioner. Vilka många av de boende svalde med hull och hår. Tyvärr.

  Låt oss nu dock ALDRIG glömma detta: Att hjärnan faktiskt är till för att tänka med. Det är, tro’t eller inte, meningen att hjärnan SKALL användas.

  Ett av hjärnans två informationsbearbetningssystem bygger på logiskt grundad mönsterbildning (patternicity). Fast hos New Age-flumstollar ligger det informationsprocessningssystemet uppenbarligen i träda.

  För att dra till med ännu en metafor: En New Age-hjärna skulle kunna säljas på Blocket med varubeskrivningen ”Sällan använd. I skick som ny. Bortskänkes eftersom den enbart upplevs vara till besvär och försvåra tankar om livet i andevärlden.”

  Gilla

 2. Kanske Camilla Elfving kan hjälpa dig med viberationerna Gesus? Hon är ju självutnämnd expert med ett helt institut bakom sig. Hon hade väl till och med sex med spöken?

  Annars verkar spöken allt mer framstå som Dr Manhattan från Watchmen. Fullständig och komplett energi- och materiakontroll.

  Gilla

  1. Nje, tror inte vi ska hoppas på någon ”hjälp” därifrån. Hon precis som alla andra sanna woo-woos kom hit, påstod en massa för att sen i vanlig woo-woostil fegt försvinna och bara hålla sig undan, inte bemöta eller svara på motfrågorna till vad hon påstod!

   Ja hon hade ju nattliga sexbesök som hon skrev om i sin bok, jag har inte hunnit ”recensera” den, det var fööör mycket flum i den liksom…

   Gilla

   1. Jag vet inte, det kan vara dom enda fenomenen av just vibrerande frekvensenergier som fångats på film. Patrick Swayze är ju död (väl) så det är ju ganska starka bevis att dom då fått honom på film åallt…

    Men tex filmen Ghost, det är väl lite sådant som bidrar till att det är ”roligare” OM det skulle finnas spöken…

    Det andra klippet, där kommer jag direkt att tänka på ”BlondinBellan på LSD”, Camilla Persson Elfving och hennes nattliga besök av spöken som sätter på henne. Vilket hon skriver helt allvarligt i sin bok. http://wp.me/pZ3jN-1Sd

    Gilla

 3. @Jonas R: Intressant! Gäller det Kesha, skulle jag också kunna tänka mig att klä ut mig till ett spöke – trots min taskiga andedräkt – och dela säng med henne. Åtminstone för en het kärleksnatt.

  Å andra sidan beskrivs hon i AB-artikeln som ett alkoholiserat luder. Då kanske det kvittar, iaf för hennes del, om jag så kommer i bara mässingen till henne.

  Fast är hon inte mer kinky än så, kan jag visst stå ut med att klä ut mig till ett levande och självlysande skelett i Fantomenlika trikåer. Och presentera mig för henne som Kit Walker, den vandrande vålnaden från de djupa skogarna.

  Fast då måste hon, åtminstone temporärt, placera sin dildo under sänghelvetet. Jag vill inte ha någon otillbörlig och orättvis konkurrens i sängen. I det avseendet och på den punkten är jag stenhård…

  Gilla

  1. Ja kanske inte fel att ha en vibrerande energi som t.o.m kan ändra frekvens, i sängen… Om inget annat så som massagesäng

   Men bbnewsab, som spöke/energi har du ju makt över elektricitet ju, så du har totalkontroll över batterierna i dildon jallafall ;-]

   [edit] Tänkte till, var för snabb innan. Dildo har kanske inga batterier, det heter väl vibrator då..?

   Gilla

 4. Är det ett spöke som syns på väggen bakom honom?

  Eller är det en stickkontakt?

  Kanske kommer spökena in i rummet via detta eluttag (om det nu är ett sådant)?

  Nån som har en uppfattning om en sådan möjlighet har fog för sig?

  Varför skulle inte andar kunna tänkas beblanda sig med den energi som finns i elledningar? Och alltså dra nytta av redan dragna elledningar för att komma in i människors byggnader/bostäder? Så slipper de att tränga sig på via stängda dörrar eller passera genom massiva husväggar.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.