Följ Gesus!

Tänkte pigga upp er lite såhär i vintermörker och kyla med en liten truddelutt.

Följ gärna Gesus ;-]
Jag vet ju att det är sjukt många här och läser men aldrig skriver några kommentarer, och det är helt OK. Men/och om någon vill, tar jag gärna nya vänner på Facebook, Google+ och Twitter med mera.

Och så blir ni kanske lika glada som grabbarna i videon blev när dom såg vad Gesus gjort, och joddlar på lite…

Tipsa mig också gärna om andra (opps, blev andar här först. Freudiansk felskrivning?) som jag kan följa, boggar, Facebook med mera.

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

5 reaktioner till “Följ Gesus!

 1. Här joddlas det utav bara helvete. Kan det månne vara för att artisterna är i himmelriket/andevärlden för att underhålla andeväsendena och andra oväsen/icke-existerande väsen?

  Så att dessa andevarelser blir på gott humör och inte ska fundera på att överge medium som Terry & Co i framtiden? Ty hur skulle det då gå för tv-serier som ”Det okända”.

  Kanske artisterna rent av sponsras av Caroline Giertz? Så att hon ska slippa riskera bli arbetslös och i stället kunna fortsätta med sin ”folkbildande” verksamhet i ”Det okända” uppe i det blå?

  FDETDA: Här är en bra artikel om sekter och sekterism: http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/avhoppare-vaccinerar-ungdomar-mot-sekter . I mina ögon är andetrosektorn sekteristisk så att det räcker och blir över.

  Två citat ur den intressanta artikeln:

  1) Den i sektsammanhang kände amerikanske professorn Philip G Zimbardo talar om ”mind control”. Han beskriver en process där individens fria val undergrävs av metoder som förändrar och förvanskar perception, motivation, känslor, tänkande och beteende. Det är inget magiskt, utan en process där man utnyttjar grundläggande psykologiska principer, enligt Zimbardo.

  2) Den som blir med i en sekt satsar hela sin person och att lämna den är som att bli mentalt ruinerad. Hela ens världsbild rubbas och det är lätt att helt förlora fotfästet.

  Inte minst citat nr 2 visar att Herren Gesus behövs som renhållningsarbetare, bullskitavslöjare och sektbekämpare.

  Keep up the good work, Gesus! You’re needed. Much needed!

  Gilla

  1. Vilka goa gubbar ! Der var tamme tusan det vackraste man hört sedan den saltstänkte Harry Brandelius rev av ” Gamle Nordsjön ” när seklet var ungt . Inte ens Jan Sparring hade kunnat fått sådan känsla i lovsången till ”Gesus” …

   Gilla

 2. Apropå ingenting: Detta som står i denna artikel är riktigt kul läsning: http://www.scotsman.com/news/scottish-news/top-stories/psychic-who-won-talent-show-locked-in-prize-row-1-2735544 .

  En skotsk kvinna, June Field, åkte förra året till Ukarina för att deltaga i tävlingen World’s Greatest Physic (Världens bästa synska medium).

  Hon blev mycket förvånad över att hon vann.

  Men kära nån – kunde hon inte ha förutsett det?

  Förstapriset i tävlingen var dels en hemsk trofé (syns på det foto som pryder artikelns inledande text). Den fick hon, på grund av dess tyngd, betala £57 (= ca 600 SEK) för i fraktkostnad. Något hon morrar och knorrar över. Verkar nästan som att hon ångrar att hon tog med sig bucklan hem till Skottland.

  Men dels skulle hon också tilldelas en prissumma på £19.000 (= ca 200.000 SEK). Den har hon dock inte sett röken av. Vem vet, kanske en skedböjare vid namn Uri Geller, som satt i juryn, tog hand om den? I psychic-branschen finns det gott om giriga och penninghungriga individer.

  Själv utbrister jag i ett kära nån än en gång: Kunde inte hon, som är världens bästa psychic, ha sett och förutsett allt detta? Nej, tydligen inte.

  Inte nog med det. June Field berättar i artikeln, att hon blev varnad av många personer i sin omgivning och direkt avrådd att åka över till Ukraina, där denna tävling skulle äga rum.

  Men kära nån ännu en gång: Kunde inte June själv ha insett vad som väntade henne där i den ukrainska huvudstaden?

  Är hon verkligen världens bästa psychic med tanke på att hon själv inte insåg vilket strul det skulle bli i Kiev, allt medan flera personer i hennes omgivning – enligt hennes egen utsago – anade/förutsåg att så skulle bli fallet?

  Kanske våran Terry kan räta ut frågetecknen?

  Gilla

 3. Saknar Herren Gesus.

  Har Han månne uppstigit till andevärlden a.k.a. Himmelriket, eftersom Hans ljuva stämma ej längre höres – och inga (sken)heliga texter längre skrives i bloggen – här nere på jorden?

  Eller Gör Han kanske som Sin/vår himmelske Fader? Ligger och drar sig på vilodagen? Kanske rent av kollar på gamla inslag av ”Det okända”?

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.