Gesus cleans

Tänkte jag kanske kunde bekosta mitt bloggande och min ”undersökande journalistik” ;-] (har lärt mig av Sassersson) om påstådda medium och spöken med en liten sidoinkomst.

Spökstädning

Spökstädfirma
Varför inte göra tre flugor på smällen och kombinera inkomst, bloggande och min ”forskning” samtidigt.

Jag är inte helt obenägen att numera börja kalla mig forskare och/eller spökpsykolog t.ex. Jag menar det är ju populärt i branschen att helt enkelt bara hitta på egna titlar till sig själv…

Såhär tänker jag. Jag erbjuder spökrensning av hus, lokaler och platser till en nätt liten summa, får kolla vad bedragarna tar, sen åker jag dit och så försvinner alla fenomen/aktiviteter och spöken direkt.

Detta gör jag enkelt genom att bara ta med videokamera + ljudinspelare till hus eller lägenhet vad/var det nu är, och stanna över en natt eller fler, hur många som behövs.

Samtidigt som jag är där, tar jag mig tid och bloggar, taadaaa, två flugor…

Jag är ganska, för att inte säga 100%, säker på att alla spöken och aktiviteter kommer försvinna så fort jag dyker upp med inspelningsutrustningen, det gör dom ju ALLTID!

Alternativt kan jag testa med tvärdragstricket. Eller kanske ställa en fråga bara, det funkar ju på alla woo-woos, dom försvinner fortare än en avlöning då. Vem vet, kanske funkar på spöken också..?

Vad tror ni om det, kan de va nått..?

Tänk att få glida iväg därifrån och köra en Tangina Barrons, – ”this house is clean!”

Nu ska jag kolla vad påstådda medium tar i milersättning med mera…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Annonser

39 reaktioner på ”Gesus cleans

 1. Halleluja! Herren Gesus är tillbaka!

  Fylld dessutom med en rad kreativa idéer.

  Welcome back!

  Med hjälp av remote viewing och telepatisk kontakt med spökena behöver du inte ens besöka spökhusen i fråga. Tag gärna hjälp av Sassersson, om du är lite ringrostig eller allmänt osäker vad gäller dessa förmågor.

  Det kan fanimej bli lika enkelt som när man letar efter vatten genom att låta pendeln/slagrutan dingla över en karta som ligger utlagd hemma på köksbordet. En vattensökningsteknik som används av en del pendel- och/eller slagruteexperter.

  Själv brukar jag hålla pendeln eller slagrutan rakt över min jordglob. På det viset har jag alltid lyckats hitta vattentäkter. Särskilt när pendeln eller slagrutan pekar/stannar mitt över Stilla havet.

  Gilla

  1. Ja man kanske kan ha ett ”gör det självkitt” som man säljer bara. En billig videokamera som dom själv kan spela in sina aktiviteter med. Det lär bli samma effekt. Aktiviteterna upphör direkt när dom ska fångas ju… Hmmm, ska fila på en annons för detta ;-]

   Gilla

 2. De som åker å rensar hus tar endast bensinpengar. Så där har du vad de tar i betalning. Ibland får de sig en kopp kaffe med medföljande fikabröd. Lycka till nu. För de ”bluffare” som du säger åker sällan hem till på sådana jobb.

  Gilla

  1. Inte vad jag sett på olika webbplatser. Där tas det minsann betalt för att rensa hus..! Och nej, jag tror inte dina favoritmedium gör sådana skitjobb, dom tjänar nog mer på att stå och ljuga på scen eller i TV. Men dom lite mindre ofta svartjobbande hemmamedierna, dom gör rensningar och tar betalt för det…

   Gilla

   1. Men eftersom de bara är bluff så kan du ju konkurrera ut direkt. Du kan ju bara upprepa det din favomedium säger på det okända. Sedan ska det ju bli lugnt i huset. Vad väntar du på ?

    Gilla

    1. Jaadu ”Rune” det skulle jag ju kunna…

     Jag tvivlar inte det minsta, och det tror jag faktiskt inte du gör heller, på att att alla spöken skulle vara borta så fort jag dök upp med inspelningsutrustning. För trots att ALLA numera har en kamera/videokamera i handen dygnet runt, så har INGA spöken fångats på film eller bild fortfarande. Är det inte lite underligt när det spökas så mycket nuförtiden..?

     MEN, grejen är att jag är INTE intresserad av att LURA folk på pengar, dvs bedrägeri, det är inte min grej liksom, jag tjänar mina pengar genom ärlighet istället!

     Gilla

   1. Vad väntar du på då? Du kan ju göra det helt gratis för din blogg skull. Då bedrar du ju ingen på pengar. Det är ju bara å hittapå hur de ser ut å vad som händer.. Sedan hör du av dig 3 veckor senare och kollar om det är lugnt. Då har du ”bevis” på att vem som helst kan göra det. Är det inte lugnt så lär det ju vara ”bevis” på att ”bedragarna” faktiskt gör nått..

    Gilla

    1. Aj aj aj… Rune som vanligt är du dåligt påläst tyvärr

     Jag tror utan att direkt kolla så noga på hela avsnitten av Det okända, så av dom jag sett slutet på, när dom fråga om spökena är borta nu, så tror jag det är typ över 75% som spöken INTE har försvunnit

     Jag ska se om jag får tid att kolla upp det någongång

     Har du spöken eller aktiviteter hemma, så kan jag börja hos dig ju, vad säger du..?

     Gilla

 3. Jösses amanda! Så jävla patetiskt att läsa om dessa certifieringar.

  Kan inte du, Gesus, berätta mer om de här certifieringarna som bland andra Terry Evans utfärdar? (Mot betalning, förmodar jag, ty finns det något som är gratis i denna sjuka mediumbransch?)

  Vill för övrigt minnas att jag nyligen läste här på din blogg ,att en annan känd bedragare, Anders Åkesson, också utfärdar certifieringar. Var det inte Jane Lyzell som han hade certifierat – eller minns jag fel nu?

  Jag har ett anspråkslöst förslag: Kan inte folk i mediumbranschen certifiera varandra, så att även de s k hemmamediumen kan skryta med att de minsann är certifierade.

  Och du, Gesus, kan inte du erbjuda certifieringar av alla dem som likt Terry E och Anders Å har för vana att certifiera andra?

  Du skulle exempelvis kunna tillverka ett certiferingsdiplom, på vilket man med snirklig gammaldags piktur kunde läsa, typ: Härmed intygar jag, Herren Gesus, att XX (= mediumets namn) på ett för mig övertygande sätt har visat ovanligt stor fallenhet för bluff och båg, varför jag å det varmaste kan rekommendera honom/henne som andekontaktsmedium för såväl barn som vuxna.

  Eller något ditåt.

  Kanske du rent av kunde diskutera och analysera certifieringstrenden (inklusive vem som certifierar vem i mediumbranschen) i ett helt nytt blogginlägg?

  Gilla

 4. Du skriver så här, Herren Gesus *helgat vare ditt namn*:

  ”Ja det är typ ett andligt pyramidspel där den som hunnit längst certifierar andra och tjäna pengar på det, som sen kan certifiera andra och tjäna pengar osv.”

  En undran: Hur fan vet de som är inblandade i certiferingscirkusen vem som har ”hunnit längst” i sitt kunskapssökande om andevärlden och alla dess entiteter?

  Vem avgör vad som är rätt respektive fel, sant respektive falskt, när det handlar om ett så abstrakt och icke-verifierat/icke-verifierbart trosparadigm som det om andevärlden och alla dess andeväsen?

  Är det Satan och Hans demoner som arbetar fram certifieringskraven? Eller Gud och Hans änglar? Eller är det Sankt Terry och Sankt Anders? Eller någon annan?

  Apropå ingenting: Ett namn jag förknippar med certifiering är Iris Hall. Men om just den kopplingen står inget konkret att läsa här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Iris_Hall .

  Nu undrar jag: Vet Herren Gesus, eller någon annan som läser denna kommentar, mer om Iris Hall och hennes insatser på det andemediala området och i synnerhet då certifieringen av andekommunikations- och spökfokuserade medium?

  Om jag har förstått saken rätt, har bluffaren Sankt Anders (med det jordiska efternamnet Åkesson) haft nära kontakter med Iris, åtminstone medan hon levde här på jorden. Gäller detta även Sankt Terry? Alltså att även en sådan som Sankt Terry *frid vare över hans namn* är lärjunge till Iris? Eller är det tvärtom, att Sankt Terry *frid vare över hans namn* intar positionen närmast Gud Fader a.k.a. Den kosmiska intelligensen/kraften i den andemediala hierarkin?

  Och var någonstans i denna andemediala hierarki hör exempelvis en sådan som Sara Duppils *må Gud bevara hennes själ* hemma?

  Nån som har en andesusning därom? Hör av er hit i så fall!

  Gilla

  1. Nja, jag bara menar pyramidspel typ den som har fått sitt certifikat, kan börja certifiera andra osv… Dvs man har köpt in sig och och kan nu dega in på andra som sen kan dega in när dom köpt in sig osv

   Iris Hall, Anders Åkesson mfl, jag har för mig jag kollat lite om detta, med om man kunde liksom se några spår/förgreningar i cert och fusket

   Jag vet ju tex att Anders och Jane Lyzell var tajta. Lyzell har ju med Colin Fry att göra, han som också blev tagen med brallorna nere, eller rättare sagt, andetrumpeterna i händerna under en sk fysisk seans. Det lustiga där är att Jane fortfarande jobbar med Colin men har hängt ut Anders

   Dom, typ Anders Å måste ju lära sig av någon hur dom fuskar, och med utrustning med mera, eftersom det är samma tricks dom kör med

   Ska kolla om jag fick ihop något om detta och hittar det…

   Gilla

 5. Jag tycker att det är viktigt att sträva efter att rätt ska vara rätt.
  Jane Lyzell med flera har spelar upp martyrrollen att dom har blivit lurade av Anders Åkesson.,och flera skeptiker har hängt på och tyckt så himla synd om dom.Jag tycker inte ett dugg synd om dom.
  Dom har valt själva att sitta och flumma i ett helt mörklagt rum,trängandes med andra människor.(Vilka slags människor väljer att göra det),och det finns ingen som helst dokumentation under tidigare år för allmänheten att ta del av allt som påstås ske under en fysisk seans.Det är inte det primära målet såklart.Dom som deltar i fysiska seanser är påstådda medium och ny till tänkta påstådda medium.Gräddan av dom som lurar, och dom som vill börja lura andra människor.

  Gilla

 6. Jag är nästan säker på att Anders Åkesson och Jörgen Gustavsson blivit certifierade av Iris Hall , vilken jag för övrigt var på en privat sittning hos 2003 , dom saker som kom fram stämde inte då och stämmer inte nu …

  Gilla

  1. Det var ett tag sen jag kikade på fysiska seanser, får nog kika lite på det igen

   Här är en tråd där Jane Lyzell, denna förvirrade människa, skriver om en sådan senas med Stewart Alexander, + Irus Hall och Anders Åkesson

   Det intressanta är att Stewart ”materialiserar” en hand här, antagligen samma sort som Anders gjorde när han avslöjades!

   Det är det jag menar med att dom måste lära sig sina tricks av någon. Och visst skyller Anders på någon Stewart när han konfronteras av Ola..?

   http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/4d715752b9cb46221d06805a-fysiskt-weekend-stewart-alexander

   Gilla

   1. Tack för intressanta länkar, Gesus! Har just läst om Colin Fry, Jane Lyzell och trumpeterna.

    Men din länk om Stewart Alexander får jag problem med. Jag möts av följande text:

    401 / Rättigheter saknas
    AccessDeniedError
    Du har inte de rättigheter som krävs för att se sidan.

    Vad kan det bero på? Är det någon från andevärlden som missunnar mig att ta del av innehållet i den tråden? Kanske Stewart Alexander själv?

    Eller är förklaringen att man måste vara inloggad medlem på iFokus.se för att kunna ta del av innehållet?

    Gilla

 7. Hej Gesus! Gillar verkligen din blogg även om jag i mellan åt är en liten smyg woowoo eller vad det är man kallas..:) Anyway…du pratar mycket om bedragarna men det skulle vara intressant att höra din synpunkt om alla dom som söker in till programmet efter olika upplevelser dom säger sig haft. Vad tycker du om det? Är även dom bedragare eller är allt bara i deras fantasi? Ha det bäst! // Sofia

  Gilla

  1. Hej Sofia

   Kul att höra och mycket roligt att du skriver här :-]

   Njej, du ingår nog inte i dom jag kallar woo-woos. Med det menar jag dom som är så rabiata och bara VILL tro på allt möjligt trots alla ”motbevis”, och vägrar diskutera det ens… Typ sådana som påstår en massa men aldrig kan visa belägg för vad dom påstår.

   Jag påstår också mycket, men hoppas jag lägger fram belägg för det.

   Tja jag har mer och mer börjat gå över till att kalla alla dessa påstådda medium för bedragare, för jag har under runt två år nu inte sett en enda grej som visar på annat, men galet mycket som visar att dom är just det..!

   Det är också dessa jag ”snackar om” inte dom som upplevt saker. Jag är säker på att dom flesta som säger att dom upplevt saker har gjort det också. Men det behöver inte vara spöken för det, det finns vad jag sett, förklaringar till allt!

   Jag har själv haft och har skumma upplevelser, häromnatten tex var det någon som la sig vid sidan om mig i sängen och ”trängde” undan mig, trots att jag var den enda människan hemma då… Jag har också trott på det tidigare, innan jag såg hur det fungerar liksom.

   Du har även en sådan som Terry Evans, som väl anses vara den störste i branschen i Sverige, han vågar inte själv svara på att han kan och gör vad han påstår, att kommunicera med döda människor. Det tycker jag talar för sig själv, han vågar inte säga svart på vitt att det är det han påstår sig kunna och göra, för han begriper väl att han kan råka i trubbel om han gör det…

   Har du själv haft några upplevelser, kanske..?

   Gilla

   1. Ja visst har jag upplevt en del saker under åren, fenomenet med personen i sängen tex och som det finns en ganska logisk förklaring till. Jag har vid ett tillfälle sett en vit skugga på min arbetsplats en sen kväll men även där känns det svårt att påvisa att det skulle vara ett spöke. Trots att jag var ensam i lokalen. Jag är väl mer en sån som hoppas att det finns nåt mer och väntar med spänning på att Terry eller gråt-Jörgen faktiskt får fram några bevis :)

    Gilla

    1. Javisst hade det varit roligare OM det fanns…

     Tja att dom ska komma upp med bevis, kan du nog glömma. Dom ”gör” ju dagligen vad dom påstår sig kunna göra, varför inte bara enkelt visa att dom kan det då också..?

     Gilla

 8. Gesus all kredit till bloggen ;-) , nyfiken i en strut som jag är så undrar jag vad förklaringen var till din upplevelse med den som la sig i sängen brevid dig trots att du var ensam hemma, kan verkligen inte klura ut det…..

  Gilla

   1. Har haft liknande upplevelser då jag inte kunnat röra mig i sängen och tyckt mig höra röster , trodde i början att det var ngt övernaturligt men det faller oxå in under sömnhypnagog

    Gilla

 9. Iris Hall utfärdade Åkessons certifikat år 1999. Gustafssons bör ha varit på 1990-talet också.

  Iris Hall sägs ha verkat på Island också,någon som vet någonting mer om det?

  Gilla

 10. Har även haft fenomenet ”Racersäng” vilket innfaller efter förmycket intag av alkoholhaltiga drycker och upplevs så att sängen ”rör” sig som värsta fomel 1 bilen när man lagt sig , det sorteras dock inte in under vare sig sömnhynagog eller övernaturligt utan snarare under facket ; ” En helkväll med grabbarna ” . . .Och det närmsta övernaturligt man kommer är dom demoner som hemsöker huvudet tagen efter , då skam och förnedring upptar ens medvetande … Det man inte minns har inte hänt , är då parollen .

  Gilla

 11. Hypnagog_hallucination : måste vara väldigt lättbotat då. Folk som har upplevt det så många gånger att de är rädda att sova.. Sedan kommer en helt random ”bedragare” in å tar bort ”spöken som inte finns” . Sedan lider man aldrig av Hypnagog_hallucination längre ?

  Eftersom det uppstår av psykiska anspänningar så måste de där random personerna vara bra på att bota pyskiska besvär alltså ?

  Gilla

 12. Ah, vilken najs, fet, smart företagsidé: Du skaffar gratis övernattning m frukost, samtidigt som folk betalar dig för att du kommer dit och bor hos dom, för visst tar det cirka en månad att bli kvitt ”riktiga skrämmande gastar” per bostad ??? ;•Å

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.