Woo-woos på forum

Känns som jag snart ska vara på benen igen efter nästan två veckors antagligen influensa, skönt. Influensa förresten, WTF, jag vaccinerade mig ju..?

Ingen träning och bara lite enklare jobb, MEN, massor med tid till att försöka debattera på lite olika forum. Och det passade ju bra, för det blev och är fortfarande, ett ganska stort ”pådrag” efter Terry Evans psykbryt med mailen till mig.

Och mer om den cirkusen lär komma.

Terry Evans och dom andra bedragarna, men speciellt Terry Evans, har ju många många woos som rabiat försvarar deras bedrägeri med alla möjliga fega, fula och falska medel dom kan.

Terry t.ex, har ju förutom sitt eget livgarde, knallhattarna Sassersson och Peratt;

1 000-tals troende tanter
Terry har sina ”tusentals troende tanter”, som tydligen var känsligt för honom/dom, på sin Facebook-sida, som bara aaaavguuudar honom och allt han gör. T.o.m hans usla underbältetskämt han kör med hela tiden, ööörrk…

Det var f.ö på Facebook-sidan jag ställde en enkel fråga om/till Terry, vilket resulterade i att jag blev uthängd på bl.a Börje Peratts blogg där det påståods att jag bröt mot dom mänskliga rättigheterna och kränkte Terry Evans med mera. Allt det för att jag ställde en fråga. Tja fantastiskt, av denna nyhumanistens great leader som han utger sig för att vara…


Woo-wooforum
Sen har han ju också dom rabiata tokiga tanterna på Övernaturligt iFokus med flera woo-wooforum därinne. Som inte verkar syssla med annat än att radera obekväma inlägg för dom på sina forum och ligga och bevaka trådar på Skepticism iFokus och hoppa in där och gnälla så fooort dom bara får tillfälle och kan..! Och såklart genast sladdra till Börje Peratt med flera om vad ”vi” hittar på, så han kan ”straffa” oss.

Under dom väl ungefär två år jag diskuterat på t.ex iFokus så tror jag faktiskt att dom inte kommit med något relevant för själva sakfrågan någon gång, utan BARA gnällt på ”skeptikerna” och dom som inte håller med dom i deras hittepå, vad och hur det diskuteras istället. Helt galet…

Såklart har jag blivit avstängd, utan varningar, förklaringar eller att få vet hur länge på alla woo-wooforumen där. Dom har ju så svårt att debattera sina stolligheter när någon ifrågasätter och visar att det inte håller. Då är det så mycket lättare att fegt sopa under mattan och stänga av folk istället, så att andra inte ska kunna se hur stolligt det är. Mycket känsligt för dom det.

Trollellerej
Mata inte trollen!

Troll eller Stoll?
Man är ju van att woo-woos hittar på och påstår en massa tokigheter som dom aldrig kan visa belägg för, men under dessa två veckor så har det sprängts många dumhetsgränser kan jag lova.

Jag debatterar/har debatterat med en hel del stolpskott, milt uttryckt, och det kan tyckas lite onödigt kanske. Men det är ju inte för att övertyga själva det stolpskottet man debatterar h*n utan för att andra kan läsa vad det handlar om och själva bilda sig en uppfattning av vad som sägs.

Typ som någon skrev här i kommentarerna, Reinfeldt debatterar ju inte med t.ex Jonas Sjöstedt (fast någon annan) för att övertyga Jonas Sjöstedt…

Dom tokigaste woona VILL INTE annat än att blint tro, och dom spelar det inte någon roll vad dom får för ”bevis” på att det är fusk med mera, dom ändrar sig inte ändå. Men, man kan ”använda” dom för att just visa hur dom bara blint VILL tro och knappast har något ”öppet sinne”, som dom alltid tjatar om att dom har, för andra lösningar än just vad dom TROR.

Varför trolla?
Det dyker ju upp en del ”Internettroll” också, som bara ska jävlas, vad det nu ger dom..? JAG, blir f.ö kallad bl.a det + näthatare och ryktesförstörare med mera av just Sassersson och Peratt, vilket jag knappast är, väl..?

Ibland är det svårt att ”se” om det är ett troll eller någon som är svagbegåvad, och man vill ju undvika att det blir typ lyteskomik. Men jag försöker att debattera alla med inställningen att dom har ”ärliga” avsikter. Till att börja med jallafall :-]

Jag har full förståelse för att vissa (och jag själv) lackar ur ibland. För när man försöker debattera seriöst och bemöta trots deras ohederliga debattstil, och det ändå bara kommer mer och mer hittepå och påståenden, såklart utan belägg, lögner och skitsnack, så går ju vattnet till slut…

Exempel – Troll eller lyte
Det dök upp en knast på iFokus där det diskuteras Terry Evans mail till Gesus. Han började med att i några inlägg håna ”skeptiker” och sen i sedvanlig woo-woostil bara kvida om hur det diskuterades med mera, och INGET om själva trådämnet.

I helt vanlig ordning kom sen påståenden, som det såklart inte kunde visas belägg för, och har inte gjorts än! Nästa woo-woosteg, pipa för att han inte blev bemött med respekt (!?) och skulle så klart minsann inte skriva där mer. Men, som woo-woo betyder det ju att man dyker upp väldigt strax igen, oftast med mer gnäll och nya påståenden bara, och givetvis INGA belägg eller svar på något…

Jallafall, det kom fram att han påstår att han kan ”heala” (med mycket mera) och har ”hjälpt” flera 100 personer som är såååå nöjda med honom. Givetvis blev han ju ifrågasatt, och givetvis blev det då svårt för honom och dom andra woo-woosen som var där, och han skulle minsann inte vara kvar där igen och det vanliga köret, ja ni vet.

Bevisa healing
Men detta resulterar då i en ny tråd där han ska ”bevisa” att healing fungerar. Jag med flera har ställt lite frågor om hans healing, men som vanligt inga svar. Hela tråden är så urballad den kan bli, woo-woos gnäller för att ”skeptiker” inte tror på tramset, och ”healaren” gör allt han kan för att snacka runt sitt healing och varför det skulle fungera. Han KRÄVER att få respekt och bli artigt (?) bemött, annars försvinner han minsann :-] MEN, han kan INTE svara på frågor…

Det roliga, eller kanske tragiska då, är att han kan inte ens förklara hur hans fantastiska healing fungerar, och VAD det healar t.ex. Men healar det gör det… Fast såklart BARA om man tror på det!

Ja där är så mycket tokigt i tråden och när han sen fick för sig att jag och John Houdi skulle vara samma användare med mera, (been there, done that liksom…) då orkade jag inte längre, fick nog och hoppade av! Tja läs själv här om ni orkar, det är en orgie i tjafs, bortförklaringar och pinsamheter. (eller så blir det kanske bevisat att healing inte bara är fjanteri?)

milky88 ska bevisa healing

Och om ni inte bankat sönder pannan efter att läst det/där, så lär ni göra det om ni vågar ge er på dessa godbitar:

Terry Evans hotar Gesus
Terry Evans hotar Gesus (Del.2) (startad av en woo/troll)
Show och underhållning eller ”på riktigt”?

Intressant i dom trådarna är att inga woo-woos tycker att Terry Evans mail till mig är något ”särskilt farligt” eller något, utan t.o.m att det är mitt ”fel”, att jag t.ex provocerat, förföljt och angripit Terry osv. Fantastiskt med tanke på hur det hade varit om det varit omvänt… Ja ni vet, det räcker ju att man säger att man inte tror på deras hittepå, så är det ju direkt på med offerkoftan och det är förföljelse, trakasserier, mobbing, attacker, kränkningar, häxjakter med mera med mera… Man borde inte bli förvånad över deras verklighetsfrämmande inställning för att kunna fortsätta tro på sitt hittepå, ändå blir man det hela tiden.

GesusPaus
Jag tror jag pausar lite från forum ett tag, det är för mycket BARA tjafs från woo-woosen där nu. Det blir nästan aldrig något om sakämnet som diskuteras, utan som sagt bara tjafs och gnäll från dom. Det gör ju att det blir ganska meningslöst att diskutera/debattera. Antingen är det ju att någon ”håller med en” eller så blir det bara bölande om annat än vad det handlar om. Jag tror detta gör att andra som läser det ser det som bara bråk mellan ”skeptiker” och woo-woos, och inget intressant som dom kan ta ställning till eller intressera sig för mer, tyvärr.

Tror jag ska gå med i föreningen nedan istället, ger nog mer än att tjafsa med dom fega tanterna på iFokus jallafall :-]

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

9 reaktioner till “Woo-woos på forum

 1. Ja du, Gesus, Jag har likadana egna erfarenheter av det som du tar upp till belysning i detta nya blogginlägg.

  Den som inte håller med eller som går ännu ett steg längre och ifrågasätter hela woo-woo-skiten genom att lyfta fram några bisarra och motstridiga slutsatser hos woo-woosen blir stämplad som trakasserare, mobbare och förföljare av oliktänkande.

  Debatterna handlar mer om hur trångsynt man är som ifrågasättare. Man har inte skådat ljuset. Man har inte öppnat sina sinnen. Man vägrar att ta till sig den kosmiska kraftens/intelligensens energiflöden. Eller liknande bullskit.

  Och påfallande ofta blir man varnad, censurerad och/eller avstängd från debattforumet, kanske på livstid. OM mot förmodan någon motivering lämnas av woo-woosen, handlar det om att man som ifrågasättare stör ordningen och friden och/eller har ett allmänt ondskefullt sinnelag.

  Gilla

  1. Ja tråkigt, för till slut lackar man ur. Men det är väl den agendan dom har, för dom kan inte diskutera, för dom har inget att komma med, och det vet dom om därför agerar dom såhär.

   Fast jag har fått en hel del meddelande om och från folk som fått upp ögonen och ser annorlunda på saker efter att läst och sett lite vad jag tex skrivit. Det är mycket glädjande och väl vad det handlar om, att få andra att se och själv tänka till och kolla upp.

   Gilla

 2. Ja det har varit helt galet sjukt inne på ifokus bland annat!! Men du fattas där inne =) men förstår dig verkligen!

  Gilla

  1. ”Övernaturligt iFokus” gör verkligen sitt yttersta för att skrämma bort folk från allt vad andlighet heter.

   Kan det vara David Ickes ödlor som håller i trådarna där..? Mina misstankar har börjat riktas åt det hållet… ;)
   Det är iaf ett mycket unikt forum.
   Ett diskussionsforum – där det inte är tillåtet att diskutera. Ett forum, där man kan få varning för vad man skrivit – i ett annat forum.(!) Etc. etc.

   Gilla

  2. Ja tråkigt, men det blir inget debatterat tyvärr, bara tjafs på hur ”vi” är osv Jag tycker det har gått över gränsen för att andra ska kunna/vilja/orka läsa och ta åt sig t.o.m och då känns det meningslöst.

   Och ja jag förstår inte varför ”dom” har diskussionsforum där man INTE får diskutera. Men det visar på vad det handlar om för ”dom” att enbart sopa allt obekvämt under mattan så att inte andra ska se det. Och då ev kunna lura till sig kunder, för dom flesta av dom kör väl med eget hittepå mot pengar!

   Man ser klart att woo-wookärringarna ligger och bevakar Skepicismtrådarna hela tiden, (sjukt ju) för dom dyker upp och gnäller så fort det nämns något som dom kan gnälla på. Hade varit intressantare om dom vågat diskutera sitt hittepå istället, men det är klart dom har inget att komma med, det är ju solklart…

   Gilla

 3. För den som vill tro på andlig bullskit behövs inte mycket.

  Kolla in bilden i denna länk: http://paranormal.about.com/od/ghostphotos/ig/Paranormal-Photo-Gallery/Jette-Seance-Apparition.htm .

  Fenomenet kallas på ”vetenskapiska” för pareidoli (= hjärnan söker efter ”ansikten” och s k ”hidden agents” överallt i omgivningen).

  Men för woo-woos handlar det om ett andeväsen (= spöke) som manifesterar sig på bilden i fråga. Och så hjälper man till att sprida denna villfarelse genom att rita in spökets konturer på fotot i fråga, så att andra också ska kunna ”se” samma sak.

  Läs gärna mer om pareidoli här: http://en.wikipedia.org/wiki/Pareidolia .

  Gilla

 4. Det blir tjafs eftersom woosidan helt enkelt inte kan säga något annat. De vet ju inte vad de talar om och det finns ingen central metod eller system för dem att beskriva och diskutera utifrån. Se bara på när deras egna snillen spekulerar hur det funkar med tex seanser eller healing. Inget vet ju något! Och det är det som skiljer de båda lägren åt som jag ser det. Skeptiker har den vetenskapliga metoden, naturvetenskap,psykologi och filosofi som ger oss ett ramverk att arbeta inom och referera till. När någon påstår att anektdoter är jättebra bevis kan vi framgångsrikt hävda att så inte är fallet och referera till forskning som förklarar varför. Det finns inget motsvarande för healing/spöken etc.

  Hur gick tex med Jane Lyzells distanshealinggrupp (MUG) där hon och andra medium skulle projicera ut helande krafter till bla Haiti? http://www.vof.se/forum/viewtopic.php?f=38&t=13196

  Den kanske överskuggades av hennes mer privata distanshealingcirkel?

  ( http://spiritualism.ifokus.se/discussions/4fcf36d088f472607f0002df-mandags-healing-distanshealing )

  Men blev det några mätbara resultat tro? Bryr man sig ens?

  Suck.

  Gilla

  1. Tänkte minsann innan idag, undrar hur många bedragare det måste avslöjas för att woo-woos, ska erkänna att det bara är bluff…

   Jag tror det kvittar för dom hur många. Jag menar det finns hur mycket bevis som helst att det bara är bedrägeri och hittepå, det finns inget, INGET någonstans någongång som ens pekar på att det kan vara ”sant” och inte bluff. Ändå, vägrar dom ta det åt sig. Typ klarar bevis, svart på vitt det gills inte, men INGA bevis DET tar dom som ”bevis”..?

   Wierd or what?

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.