Terry Evans fega ”självcensur”

Ja nu blir det lite bakvänt och tokigt här för Terry Evans censurerar bort sitt eget ”näthot”! Jag vet inte om ”självcensur” är precis rätt ord här, mer att falskt och fegt inte våga stå för vad han skriver, men det lät bra som rubrik. Egentligen borde rubriken vara – Terry Evans en feg bedragare, men det lär säkert komma fler tillfällen att använda den!

Jag börjar med detta från påstådda mediet Terry Evans till mig, ”Det är tydligt att du inte vågar stå för ditt beteende och dina handlingar.” – Terry Evans

Läs in och glöm aldrig det ;-]

Terrybloggen
Jag läste på Terry Evans nystartade blogg där han nu är ute på en gigantisk tycksyndommigförskeptikernatrorinteattdödasnackarmedmigmission, att han visst har lite problem med psykmailen han skickade till mig :-]

Jag VET att han fått på fan för dom/det i ”dom egna leden”! Och det visar han väl klart här när han nu tydligen känner att han måste försöka försvara och snacka bort dom. Varför inte annars göra som han ALLTID gjort innan, bara hålla sig undan och vara tyst..? Det anade han nog inte hur detta skulle hoppa upp och bita honom i arslet – vilket igen visar att han inte har några ”förmågor” att se vad som ska/skulle hända i framtiden, som han påstår sig ha :-]

Inte för jag förstår HUR han ska klara snacka bort något sådant här sjukt. Men tja, det är ju inte vilka som helst som ska snackas bort – det är ju dom som han snackar bort dagligen, i sitt ”arbete”.

Terry Evans på internet
Terry skriver på sin blogg, (där han f.ö nu öppet anklagar Vetenskap och Folkbildning – VoF för att ”under många år bedrivit en kampanj mot människor, från olika samhällsskikt och yrkeskategorier, som inte tänker som dem.”) när han skriver om internet:

Använder jag det för att attackera och förödmjuka andra? Även jag har åsikter om saker och ting, men jag har aldrig lagt upp dem på internet på ett fientligt eller negativt sätt för att såra någon. Ett e-mail som jag, med goda intentioner skickade till en av skeptikerna lades däremot upp på nätet av honom själv för att främja hans egen propagandakampanj.”

”Hot” med mera på eposten med ”goda intentioner” – lagt upp på internet ”på fientligt och negativt sätt”! WTF – snacka om att vrida på sanningen. Så Terry menar att han kan skicka hot till någon bara han gör det med goda intentioner, och om mottagaren sen visar det för någon då är det mottagaren som är fientlig på ett negativt sätt och vill såra någon – INTE den som skickat hoten, allvarligt!

Men det är väl det Terry menar när han säger – ”I only have my own truth” och ”Sanning är ett individuellt val.” Det gör väl att man kan ljuga så det står härliga till, HUR mycket man vill om allt och alla man vill, det är ju ändå ”ens egen sanning” och ingen lögn då ju… Och fy för den som ifrågasätter den ”sanningen” – då är det mobbing med mera!

OCH, vad är problemet med att jag visar ett av mina mail jag fått från en offentlig person – skulle jag inte få göra det?

Hela mailväxlingen med Terry Evans – http://wp.me/pZ3jN-32p

Jag svarar på Terry Evans sjuka mail – http://wp.me/pZ3jN-35f

Lilla jag!
Tänka sig. Att lilla (tja lilla och lilla…) ensamma jag som sitter här och skriver, att jag kan röra upp sådana känslor och försvarstal hos t.o.m ”den store” Terry Evans som säger att döda människor pratar med honom och att han har en massa andra påstådda övernaturliga krafter.

Jag tycker det är sjukt fegt och fult att bara anklaga och inte visa och/eller låta den anklagade visa vad den har att säga om saken. Så jag tänkte jag skriver en kommentar på hans inlägg om det. Nu var jag inte alls sugen på att just kommentera på Terrys blogg, för det kommer troligtvis, ja för det första inte att släppas igenom, utan att användas som någon sorts ”attack” eller något från mig.

terry evans coward

Men jag tänkte vafan, om han censurerar det så censurerar han ju vad han själv har skrivit – det kan han väl inte göra. Jag menar Terry Evans tycker ju att JAG ska stå för vad jag gör – vilket han själv absolut inte gör!

Men det är klart, han vågar ju inte ens stå för vad han säljer/tar betalt för och vad hans storseanser ska vara, show och underhållning eller att döda människor pratar med honom! Hela, hela tiden detta falska dubbelspel att anklaga och beskylla andra för saker som dom inte gör, men som dom själv gör…

Kommentarerna
Ser i kommenatrerna, förutom en massa fjäskande för Terry bara, en som skriver ”Man trodde att ”talan” var fri i Svergie, men så är ju tyvärr inte verkligheten.” – Det är tydligen en vanlig och väl utvecklad förvrängd tolkning som dessa woo-woos har fått för sig, att någon försöker tysta dom eller förbjuda dom från att tro!

Jag kan inte förstå var dom får det ifrån – det står ingenstans, ingen säger/skriver det vad jag kan se! Och dom kan aldrig visa var det står heller när man frågar, underligt. Det handlar endast om att det ifrågasätts om dessa påstådda medium kan snacka med döda människor, och att dom döda snackar tillbaka – hur svårt kan det vara att greppa det?

Den fega censuren
Men inga toppodds direkt på att min kommentar med Terrys mail kommer visas där, det där med öppenhet och ärlighet som dom snackar om, det är som så mycket annat som dom snackar om BARA SNACK! Förväntar mig som sagt mer någon ohederlig förvrängning av det som ska ”användas mot mig”, man blir ju inte direkt förvånad över vad dom hittar på.

***

Jallafall så här skrev jag (fast utan fetning och gulning som här)
Idag, tre dagar senare har min kommentar fortfarande INTE släppts igenom! Ja snacka om att stå för vad man gör…

Hej Terry och alla andra!

Jag tror ju inte att denna kommentar kommer att släppas igenom/våga visas här på bloggen. Men om Terry INTE vågar visa den här – så innebär det att Terry Evans censurerar vad han själv skriver!

Jag läser här i inlägget att Terry säger att han skickat ett mail – ”med goda intentioner” till mig (jag förmodar det är detta mail han menar?) och att jag sen – ”lagt upp det på internet på ett fientligt eller negativt sätt”!

Hur menar du där Terry, att det är OK att skicka ett sådant mail, om man gör det ”med goda intentioner” och att JAG sen gör något ”fientligt” mot dig när jag öppet visar det? Jag har inget att dölja, jag visar allt för mina läsare, alla mina mail i mailväxlingen finns också med på bloggen!

Terry du påstår att jag inte vågar stå för vad jag skriver – här har du nu chansen att visa att DU vågar stå för vad du skriver och ditt mail som du skrev!

Här är hela mailet som Terry skickade ”med goda intentioner” till mig –

”Hej Mr Petterson,

Jag undrade när jag skulle få höra från dig igen. En sak som jag insett efter att jag läst alla e-mail du sänt mig är att du är socialt och känslomässigt inkompetent och du visar tydliga tecken på paranoia angående din identitet. Din rädsla för konspiration bidrar till det jag säger.

När jag går in i mina känslor ser jag dig som en liten pojke, som bevisligen blivit illa behandlad på något sätt, jag kommer att tänka på mobbing. En liten pojke som desperat ville bli hörd och sedd. Vilken den dominerande faktorn än var under dina barnaår, så tror jag att det lämnat ett avtryck hos dig. Därav all denna aktivitet för att bli sedd och hörd. Varför gör du detta? Det är tydligt. Detta är enda sättet för dig att nära dina narcissitiska drag. Genom detta beteende förnekar du ilskan, bitterheten och besvikelsen som den lilla skolpojken upplevde. Jag hör din reaktion när du läser detta; kacklet från din inre demon som kommer upp till ytan. Demonen symboliserar i detta fall allt det olösta som du bär inom dig, ditt känslomässiga bagage.
Jag ger verkligen din existens mening, verkar det som. Är detta enda sättet för dig att bli uppmärksammad?

Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig. När jag läser dina e-mail blir detta väldigt tydligt. Den besatthet som du har av mig är osund och extrem. Det är tydligt att denna besatthet har börjat ta dig över en gräns av normal och förnuftig rationalitet. Till slut kommer du att implodera och få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos. Jag tror att det sedan blir väldigt svårt för dig att återgå till något slags normalt liv. Detta kommer i slutändan ha en traumatisk effekt på din familj och dem du har ett känslomässigt ansvar gentemot. Stegvis kommer människor börja lämna ditt liv, till och med dina allierade. Jag behöver inte göra någonting för att skada dig, vilket inte heller är min intention, du har redan bestämt din kurs. Förr eller senare kommer du att exponera dig själv och då misstänker jag att det kommer ett ordentligt bakslag, men inte från mig. Dina allierade, som uppmuntrar dig och stöttar dig i din strävan efter att bli ökänd kommer att överge det sjunkande skeppet som råttor. Vad är du då? En ensam bloggare, som ingen längre lyssnar till.

Vilka planer du och din flock av hyenor än har, när ni nu samlas för att fälla ert byte, så tar ni bara ett steg närmare självdestruktion. Ni har liten tilltro till era medmänniskor. Din kommentar om alla tanter som tror på mig visar än en gång din arrogans och din brist på respekt.

Mörka moln håller på att samlas kring dig och dessa mörka moln har sitt ursprung i anständiga människors reaktioner mot dig. Människor från alla samhällsskikt. Du är iakttagen.

Om du inte hade mitt namn att rida på, vad skulle du då vara? Obetydlig? För mig behöver du inte vara rädd. Jag behöver inte använda fula tricks eller gömma mig i skuggor. Jag behöver inte skicka oförskämda e-mail. Vad du än tycker och tänker om mig och det jag gör så är det ditt val. Mitt e-mail till dig är inget som jag offentliggör på internet för mitt syfte är inte att förödmjuka dig eller att använda smutsiga metoder.

Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig och hjälpa dig att komma ut i ljuset. Jag behöver inte använda andra människor för att möta dig. Jag studerar även dig väldigt noga, men det är inte min taktik att lägga ut den information jag har på nätet. Om du känner att du vill offentliggöra detta på något vis, så är det en tydlig indikation på att du är moraliskt korrumperad och inte går att lita på.

Som jag tidigare sagt, så gömmer jag mig inte, men det gör du. Om du var en man av någon slags substans skulle du aldrig ha behövt hitta på en pseudonym. Det visar din rädsla och osäkerhet. Det är tydligt att du inte vågar stå för ditt beteende och dina handlingar.

Just nu har jag inget mer att säga dig.
Terry Evans”

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


18 reaktioner till “Terry Evans fega ”självcensur”

 1. På tal om dina tankar om en helt ny programidé, Gesus, så tror jag att den idén blir svår att sälja in.

  Men du skulle kunna sälja in – läs: bidraga med – faktaunderlag till enstaka program i redan existerande programserier.

  Därvidlag är det av stor betydelse att du kan påvisa hur – vilket sker i detta nya blogginlägg – Terry Evans censurerar din kommentar, fastän den huvudsakligen och i allt väsentligt består av ett citat ur det mejl som Terry skickade till dig.

  Det är högst graverande, för Terry att i sin blogg skriva om sitt mej till dig och kalla det för ett snällt mejl skickat i goda avsikter. Och sedan samtidigt låta bli att publicera (delar av) detta snälla mejl för att styrka sina påståenden om att avsikten var enbart god.

  Och än mer graverande blir det förstås, om samme Terry blir påmind om denna publiceringsmiss i kommentarsfältet och MEDVETET väljer att förvägra dig publicering med din kompletterande information.

  Då kan knappast Terrys syfte vara att låta sanningen komma fram genom att det som det råder delade meningar om – dvs hans mejl till dig – inte på villkors vis får publiceras på hans blogg. Dvs då kan han inte skylla på glömska eller tanklöshet (= att han själv inte tänkte på att publicera mejlet i fråga). Då är det uppenbart att det handlar om försök att mörka mejlets innehåll, så att Terry kan få (fortsätta att) sprida en starkt vinklad bild av vad det mejlet innehöll.

  Jag tycker att du ska samla ihop sådana här uppenbara moraliska övertramp/klavertramp från Terrys (och övriga Terrygängets) sida och sedan kontakta både radio, tv och tidningar och 1) förklara vad syftet med ditt korståg är (= att avslöja att andemediumen inte har rent mjöl i påsen) samt 2) lägga fram bevis/indicier på hur de andetroende agerar, typ att tiga ihjäl eller censurera kritiker, skriva om historien (= ändra i redan gjorda inlägg), bluffa, ljuga etc.

  Gilla

 2. Haha, jag trodde Terry Evans tog livet av sig när det kom ut han han (såklart) är en bedragre. Men han gnetar på, där ser man. Intressant!

  Gilla

 3. Ja Terrys svar visar väl bara vad pengar & inkomster betyder i slutändan..
  Ser bara ett försök att begrava ett gigantiskt misslyckande med svammel…..

  Gilla

 4. Det bästa av allt är att du faktiskt kan visa upp din kommentar här så för den googlekunniga (alla kan uppenbarligen inte) så ligger det här serverat på ett silverfat. Den oredigerade sanningen!

  Att censurera sig själv är väl om något ett tecken på att man känner att man gjort något fel, eller kan se illa ut. Vad hände med ”förlåt”?

  Hat och mobbing, tja, finns det invändningar när andra bedragare blir avslöjade? Hur går det till då? Genom att helt okritiska människor snubblar på sanningen och antar att det nog inte stämmer och därför är tyst om det? Nej, det rimmar illa i mina öron och att blanda in alla dessa fina och goda ord när det ligger så mycket annat bakom som inte alls är gott.

  Han är ifrågasatt, det är allt. Han svarar inte så han blir ännu mera frågasatt. Vad förväntar han sig? Bara den som har något att dölja tar skydd bakom andra. Han är en offenltig person, inte du eller andra anonyma bloggare som är anonyma av en anledning han mycket väl känner till.

  Tycka synd om sig själv, han måste ha väldigt små referensramar. Vad har han upplevt för motgångar i livet eller har folk inte gjort annat än slickat röv på honom? Man börjar ju fundera och dessa konspirationsidéer, vem har tutat i honom detta? Förresten, jag tar tillbaka den frågan. Jag tror jag vet svaret.

  Stackars, stackars Terry som bara gör det svårare för sig. Hade han bara visat lite ärlighet och stake kunde han sluppit allt detta nu. Stackars stakelösa… menar stackars sate…. till man. Jag ser just nu inte hur det någonsin ska bli ett slut på detta. Det är sina ”fiender” man ska hålla närmast, inte göra dem till ännu större. Han ber ju om att man ska tycka han är en helt besinningslös bedragare. I mina ögon har han förlorat allt, till och med den sista tiondels procenten trovärdighet.

  Han må dra in sina stålar ändå men det är bara en tidsfråga och till vilket pris. Kan man lägga sig på kvällen och sova gott när man vet att man ljuger? Kan en frisk människa orka det i längden?

  Jag hatar inte, jag ogillar kraftigt just nu. Han hade inte ens behövt vara ett påhittat medium för att framkalla dessa känslor hos mig. Det hade gällt vem som helst.

  Sorry, det blev lite långt det här :S

  Gilla

  1. Ja vad Terry tydligen lärt sig i sitt umgänge med Sassersson och Peratt är att bita sig i arslet – och sen fortsätta gräva sin grop djupare och djupare… (hur det nu kan bli en grop att gräva i när man biter sig i arslet?)

   Och ja det är riktigt j-a illa att det är ”dom” som ALLTID snackar om att alla ska få tro vad dom vill, öppet sinne, stå för vad man gör, ljus och kärlek OCH att vara öppen och ärlig!

   Det blir sjukt när man sen ser, deras hat, lögner och falska anklagelser som dom håller på med + att dom INTE kan visa att ”dom andra” gör vad dom anklagas för..!

   Men det är ju helt normalt agerande för lögnare och bedragare – att påstå saker som dom INTE kan komma med ”evidens” för och sen istället svartmåla den som ifrågasätter…

   Gilla

   1. Något är det som gör att de inte själva ser vilka hycklare de är och frågan är om de ens är möjligt att de kommer att kunna se det? Jag tvivlar…. Det är så EXTREMT tydligt nu att även den blinde skulle kunna se det.

    Gilla

 5. Jo, jag var tvungen att uppdatera mig lite på Terrys blogg och blev så full i skratt av en kommentar:

  ”Hej Terry ! Jag tycker du gjort helt rätt som gått ut med din sanning.
  Vi är många som har samma sanning.
  Dom som inte förstår och inte vill förstå kommer utan tvekan se sanningen en gång i framtiden.
  Det är väldigt illa att vissa människor inte kan inse,
  att man faktiskt får ha olika åsikter.
  Hälsningar Gunilla”

  Man går verkligen inte ut med sanningar nu för tiden utan SIN sanning som man dessutom delar med andra. Hur de nu kan veta exakt vad den sanningen innebär utan att ha läst på hela bakgrunden till just den sanningen Terry upplever.
  Dom som inte förstår (det är vi det), vi kommer att inse….?
  Hade det då inte bara varit liiiiite enklare om de kunde svara på frågor då?

  Alltså, köper man inte allt hittepå rakt av är det något fel på en, man är lite trögfattad. Åh vad jag önskar jag kunde krypa in i dessa människors hjärnor och plocka fram hycklarna i dem. Detta naiva sätt att tänka och se saker gäller inte alltid. Det gäller bara när de vill tro och tro, det är ingen sanning. Kan aldrig bli precis som det bara finns en verklighet. Antingen finns det andar man kan prata med som kan prata tillbaka eller så finns det inte! Drygt 200 år och fortfarande inga bevis och sannolikt endast väldigt lite kunskap om hur vi människor fungerar. Utvecklingen går inte alltid framåt.

  Det är ju så enkelt för dem. Det krävs så lite av dem för att vända hela världen upp och ner men de verkar föredra att tjafsa på nätet än att hjälpa hela mänskligheten och en gång för alla överbevisa oss skeptiker. Finns det någon (inte Terry det är jag säker på) som vet något om den omtalade andra sidan, någon som har en förmåga att samverka med döda. Kom igen kom igen! Stäng truten eller gör något. Fram till dess lär frågorna aldrig ta slut och man lär fortsätta att analysera och plocka isär det dom gör för att se vad de egentligen gör. Är det så självklart, visa oss då. Vad väntar de på?

  Sin sanning som andra anammar, grundat på en känsla och en tro. I det här fallet inte ens fakta utan det handlar om egentligen bara om att gå på magkänsla och gissa. Magkänslan som vi vet fungerar ungefär som en vanlig gissning men mer sannolikt blir det svar man vill ha, Eller tänker jag fel?.

  Att ha olika åsikter är en sak men vi skeptiker tar inte betalt för våra. Vi vill bara inte att man ska lura andra människor. Fan vad vi kränker, det är sjukt. Att vi inte låter dem lurendreja i lugn och ro. Släpp alla brottslingar fria. Deras sanning stämmer säkert inte med lagen och vem är vi att döma?

  Gilla

  1. För att spinna vidare på detta. Sanningen är helt enkelt inte relativ. Relativism är logiskt ohållbart och självförintande. Antingen ÄR jorden platt eller så är den INTE det. Vi kan TRO olika saker om det, men sist och slutligen så är det faktiskt på ett visst sätt oavsett vad vi tror. Bara för att det är ”min sanning” att jag kan flyga, betyder det inte att jag faktiskt kan det. Världen och dess tillstånd finns där oberoende var vår tro. På samma sätt är det med andevärld, spöken, gud eller vadsomhelst. Antingen finns dessa entiteter verkligen eller så gör de inte det. Det är inte beroende av personlig tro, utan det är fakta om hur världen är beskaffad. Och det är väl hur världen faktiskt är beskaffad som vi är intresserade av, eller hur? Och då behöver vi en så bra och säker metod som möjligt för att kontrollera för och kunna filtrera bort personliga preferenser, missuppfattningar och önsketänkande eller hur? Kort sagt behöver vi den vetenskapliga metoden.

   Det är detta som woo-woos hela tiden inte verkar fatta.

   Ugh… postmodernism alltså.

   Gilla

  2. Kommentaren här är ju också ett prefekt exempel på hur dom slår kullerbyttor med sitt snack för att få det att gå ihop.

   Det är ”Terrys sanning” – och man kan tydligen ha ”olika sanningar” eftersom h*n har samma ”sanning” som Terry.

   Det bör innebära att jag kan ha en annan och ”min sanning” enligt deras tänk. Men för att JAG ”inte förstår deras sanning” så kommer JAG att få se den en gång i framtiden!

   Ehhh, men kommer inte dom att få se min sanning då, var blir den av..? Så i framtiden kan man tydligen bara ha EN sanning ändå!

   Fast sen är det visst bara ÅSIKTER det handlar om till slut…

   Gilla

   1. Tycker det där resonemanget att min sanning är lika sann som din sanning haltar på många håll och kanter, inte minst logiskt.

    Precis som påpekas här ovan i kommentarsfältet är/anses uppenbarligen någons subjektiva/privata sanning finare än alla andras. Så att vad vi kan hoppas på och förvänta oss är, att folk som Jonas R eller Gesus med tiden ska komma till samma insikt, nämligen att Terrys woowoo-sanning(ar) är bättre än alla andra(s) sanningar.

    Är det fler än jag som får associationer till George Orwells ”Djurfarmen”? Där på den gården löd ett mantra/motto: ”Alla djur är jämlika. Fast vissa djur är MER jämlika än andra.”

    Hade woowoos kamperat på denna djurfarm, skulle förmodligen ett av mottona ha lytt så här: ”Vi har alla rätt till våra sanningar. Fast samtidigt gäller att vissa individers sanningar är mer sanna och därmed mer värda än andra(s).”

    Gilla

 6. Synd att dom inte vill visa ,hela,hela världen den där speciella,speciella ”sanningen”,att avlidna kan prata.

  Att det ska vara så himmelens svårt att visa upp den där
  ”deras sanning” .

  Gilla

  1. Ja det är det samma med den påhittade förföljelsen mm – bara visa att det inte bara är bluff så är allt löst, så slipper dom ”förföljelsen” hur enklet som helst ju!

   Men nej, då ska det istället bölas för att ingen tror dom…

   Gilla

   1. Ja, Gesus med flera, så enkel är lösningen.

    Apropå det som Herren Gesus och andra diskuterar här ovan: Här är en liten sedelärande berättelse, full av ljus och kärlek, som beskriver samma sorts process och skeende i något symbolisk form:

    Det hände sig i Herrens år 1432 att det uppstod ett allvarligt gräl mellan klosterbröder om hur många tänder en häst har i munnen.

    Meningsutbytet pågick i 13 dagar utan uppehåll. Alla de gamla böckerna och krönikorna hämtades fram, och underbar och mäktig lärdom av ett slag som aldrig förut hörts i trakten kom till uttryck.

    Vid 14:e dagens början bad en ung broder – hans namn var Gesus – sina lärda kolleger i klostret att få säga ett ord. Till sin stora förundran och förvåning märkte Gesus, att han faktiskt gavs möjligheten att yttra sig utan att bli hyssjad på eller ignorerad av de lärde.

    Gesus uppmanade alla dem som kivades om hästens tänder att lösa tvistigheterna genom att helt sonika gå ut i verkligheten och göra sig omaket att ta och titta in i en hästs öppna mun för att få svar på tvistefrågorna.

    Men detta anspråkslösa förslag föll inte i god jord utan sårade klosterbrödernas värdighet och fåfänga å det grövsta.

    De blevo, kort sagt, ursinniga, och tillsammans kastade de sig över Gesus, misshandlade honom svårligen, skymfade honom verbalt så att självaste Fan fick hjärtat i halsgropen.

    Det hela slutade med att Gesus kastades ut ur klostret. Ut i kylan.

    Påbud utgick från klosterledningen, att allt som påminde det allra minsta om Gesus måste raderas från detta kloster. OM Gesus, namn någon gång framöver skulle föras på tal, måste det åtföljas av massor av pejorativa epitet. Därom var alla klosterbröderna rörande överens.

    Ty, sade dessa klosterbröder till varandra, säkerligen var det Satan som hade lockat denne fräcke novis vid namn Gesus att förespråka oheliga och okända vägar att finna sanningen på, i motsats till all fädernas undervisning.

    Denna sedelärande berättelse är en lätt bearbetning av en text som brukar tillskrivas Francis Bacon. På detta sätt vill jag hylla den man som fått utstå så mycket spott och spe bara för att han gång på gång har föreslagit woowoos att ”bara visa att det [ni tror på] inte är bluff, så är allt löst”.

    Gilla

 7. Apropå true believers. Här är en riktigt rolig och dråplig kvinnlig sådan: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/tvdomarna/article16233460.ab?start=68 .

  Rickard Olsson vinkar till henne från tv-rutan samtidigt som han säger i telefonen till henne att nu ska han göra just det. Men inget hjälper. Kvinnan vägrar tro att det är Rickard som ringt hem till henne. Och vägrar välja nummer på sin vunna låda i Extrachansen. Nä, så lättlurad är hon minsann inte, att hon går på sådana lättgenomskådade försök till skämt.

  Det skulle inte förvåna mig det minsta om denna kvinna också är andetroende. Hon liksom uppfyller kriterierna. Hon har SIN sanning.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.