Ännu ett avslöjat påstått medium – igen!

Jaha nu har Sylvia Browne, denna rent ut sagt äckliga människa, gjort det igen. Sagt till anhöriga att deras barn är avlidet, när dom inte är det.

Det är ju inte första gången Sylvia totalfiaskoar, tror t.o.m att hon är den mest ”avslöjade” bedragaren av alla dessa påstådda medium, där det finns hur mycket som helst med när hon failar… Men inte påverkar det dessa true believers, nej nej, dom fortsätter tro på henne och t.o.m förvarar henne och vad hon gör…

Sylvia skriver på sin webbplats att hon under över 50 år, nästan sex decennier hjälpt myndigheter (polis osv) och andra över hela USA och Kanada med hundratals uppmärksammade brottsutredningar och försvunna personer-fall. Underligt att det inte finns ETT ENDA belägg för allt detta, men sjukt mycket som visar hennes bluffande..!

Sylvias ”meritlista”
Sylvia Browne själv säger sig ha 87 till 90 procents framgång med att lösa ”cold cases”, men Skeptical Inquirer gjorde 2010 en analys av 115 förutsägelser hon gjort på ”The Montel Williams Show” och det visade sig i verkligheten vara NOLL. Ni bara MÅSTE läsa den! Skeptical Inquirer – Sylvia Browne’s History of Failure
Sylvia Browne exposed fake
Sextio år = INGET! (0%)

Som sagt konstigt att det efter nästan 60 år av allt detta hjälpande och lösande av alla dessa olika fall INTE finns ett enda fall där det kan visas upp att Sylvia är annat än bedragare och bluff.

Alltså, över femtio år (50 år) av detta påstådda mediumarbete och INGET, nada, nothing som kan visas upp som visar på annat än bedrägeri.

Sylvia uttalar sig om Amanda Berry-fallet
”Only God is right all the time. – Endast Gud är rätt hela tiden.”


(kommer att tänka på när jag frågade Jane Lyzell varför Jane INTE hjälpte till med att hitta försvunna personer med mera – och hon säger typ ”jag är inte gud, även om ni skeptiker, verkar tro det” (efter mitt minne))

Sylvias bortförklaringar
Detta skrev Sylvia på sin Facebook-sida, som nu är nertagen för det var många, många, många som var upprörda och skrev vilken bedragare med mera Sylvia var/är. Och såklart ska det då i vanlig woo-woostil raderas och gömmas så att inte dom som tror på det/dom ska se det och börja tänka själva…

”Of course I do feel very bad telling Amanda’s mother on the show that I believed her daughter was not alive, and I’m so so glad that I was wrong.

I had a vision of her being held underwater, but I had interpreted it to have a different meaning. She was not being held under water but was being held down…”

Så föratt…
Sylvia säger sig fått en syn att Amanda Berry blir hållen under vatten, det är då ett tecken på att Amanda är död! MEN Sylvia menar senare när detta visar sig vara åt h-e fel, att hon alltså har tolkat det så men det betyder då bara att Amanda har blivit nedhållen endast! – Dessa alltid så sjukt dåliga bortförklaringar…

Ofattbart
Vet inte om detta är sant eller om Sylvia och hennes team bara hittat på det, men dom påstår att Sherry Cole, Amandas kusin(?), ska ha kontaktat Sylvia:

”Sherry Cole, Amanda Berry’s cousin reached out to Sylvia this morning to let her know that she supports her, loves her, knows Sylvia never claims to be 100% right, but wanted to let her know that she was accurate in her description of the perpetrators at the time.

”Our family in no way blames Sylvia. This doesn’t change anything. We still love her and believe in her.” ­ Sherry Cole”

Helt sjukt (om det är sant)
Snacka om konfimeringsbias och true believer syndrome. Att Sylvia INTE kunde säga om Amanda var död eller inte – men att det tydligen ska ha sagts något som stämde in på gärningsmännen, (som väl f.ö bara är en nu igen?) DET gör att kusinen ändå tror på Sylvia Browne. Det är sådant, om det nu är sant, som gör det ÄNNU mer tragiskt. Att dessa påstådda medium kan hitta på och ljuga om vad som helst, t.o.m så här allvarliga saker och skapa så mycket lidande med mera, men ändå få kredd… Friskt?

Det finns hur mycket som helst med Sylvias fiaskon på Youtube, bara sök på henne…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

5 reaktioner till “Ännu ett avslöjat påstått medium – igen!

 1. Bra rutet, Gesus!

  Och ja, det ÄR högst bisarrt hur woowoos kan förvanska verkligheten. Typ att hävda sig ha uppnått 87-90 procent lyckade förutsägelser när den rätta siffran egentligen är NOLL (0).

  I woowoo-världen är lojaliteten och solidariteten enorm. Det rövslickas och hålls om ryggen så att det står härliga till.

  Varför är lojalitet och solidaritet så vanliga egenskaper just bland true believers? Jag tror det har med deras högerhjärnhalviga tänkande, med fokus på emotioner och intuition, att göra.

  Högerhjärnhalvigt tänkande är ett (högst sannolikt) från evolutionen framsprunget sätt att öka sammanhållningen i en (mer eller mindre utsatt) grupp. Vilket i sin tur förbättrar individens (i den gruppen) överlevnadschanser och därmed också möjligheten att föra hens gener vidare till nästa generation. Ren och skär evolutionsbiologi, alltså.

  Högerhjärnhalvigt tänkande kan sannolikt också förklara woowoos’ sätt att hantera negativa känslor typ aggressioner och ilska. Den sortens emotioner omvandlas/sublimeras till evolutionsbiologiskt överlevnadshöjande delegenskaper såsom kraftfull revirbevakning/revirmarkering, avskräckande makt- eller styrkedemonstrationer och liknande beteenden. Där ljus och kärlek – som praktiseras inom woowoo-gruppen – alltså transformeras till hat och förföljelse av oliktänkande.

  Kort sagt: Woowoos är duktiga på att förvandla vitt till svart, att göra lögner till sanningar och vice versa. Detta verkar tyvärr vara en framträdande del av woowoo-personligheten.

  Gilla

 2. Väldigt vidrig och otäck kvinna ….hon har dessutom skrivit en hel hög med böcker ..Undrar vilket förlag som ger ut sånt skräp, och hur kan man tjäna pengar på rent lurendrejeri ?? Och återigen med risk för att upprepa mina inlägg MEN varför varför kan ingen av ala dessa påstådda medium någonsin kunna ge ngt bevis på sina förmågor ?? Det borde äl vara en smal sak om man nu har kontaktk med andevärlden , och HUR kan hon påstå att personer är döda när dom bevisligen lever …Jag säger ; det är bara ren och skär BLUFF !!!!!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.