Politiker som ljuger – om spöken

Tja, det är väl inget nytt eller ovanligt med politiker som ljuger. Men kan vi verkligen ha ”styrande politiker” som påstår att döda människor talar med dom, mot betalning, känns det vettigt?

Linda Heed Bergsland – politiker och påstått medium
Kikade lite mer på Linda Heed Bergsland, som är det påstådda mediet med mera som varit ett stående inslag i Radio P4 Sörmland i fyra månader, ända tills det uppmärksammades och då som av en ”tillfällighet” lades ner direkt.

Linda Heed Bergsland är även folkvald kommunpolitiker och sitter med som ordinarie ledamot i Kommunfullmäktige och styrelsen i ett lokalt parti som heter VtL (vägen till livskvalitet) i Vingåker. Där Linda f.ö beskriver sig som – Diplomerad hästskötare och entreprenör. Inget om att hon påstår att döda människor snackar med henne, att hon kan spå framtiden och kan snacka med djur, varför inte..?


Varför olika beskrivningar?
Linda som på sin egen webbplats beskriver sig som”Jag är den Nya Tidens Medium och jobbar i direktkontakt och rent genom hjärtats energier, vilket alltid utgår från kärlek som grund. Om du vill boka en tid med mig går det alldeles utmärkt.”

Linda säger ju också på sin webbplats att hon ”jobbar aktivt med Spökhusgenomgångar, healing, vägledning genom Tarot både online på facebook men även över telefon och på mitt kontor, så att det ska passa dig på bästa sätt. Men också djurkommunikation, kurser, föreläsningar seanser och tidigare liv.”

Varför tar Linda inte upp dom ”meriterna”, att hon kan snacka med döda och djur, skrämma iväg spöken som du har i ditt hus och kolla in dina tidigare liv, på politikersidan?

Kommunpolitikern snestreck påstådda mediet Linda Heed Bergsland har också en tjänst jag inte sett tidigare. Vad säger ni om en kvarts chat på Facebook för endast 200:-

Vägledning genom Facebookchatten
500:- 60 min
300:- 30 min
200:- 15 min

Lite mer som kommunpolitikern gör mot betalning
Vägledning genom tarot: 500:-/tim
Oroliga hus: 1000:-
Andlig vägledning: 600:-
Seans: 450:- per person
Djurkommunikation 500:- / tim
Tidigare liv läsning 450:-/ 30 min

Milersättning tillkommer.

***

Allt detta gör tydligen Linda UTAN att ha läst sig till någon information, utan med bara sin intuition och känslomässigt..?

Ser också att Linda har F-skatt och att hennes firma/företag är registrerat som, Service till husdjursskötsel, INGET om spöken eller spå framtid där inte..!

Här kan ni läsa vad Linda erbjuder mot betalning – http://www.webcitation.org/6GZCjwjkF

Kvick avslutning
Där kan man än idag på hennes länkar-sida läsa att linda ”jobbar” på Radio P4 Sörmland. Trots att dom lagt ner den programpunkten och Linda alltså fått sluta där, 23 april. Hmmm, verkar som det beslutet att lägga ner woo-wooavsnitten kom snabbt och oväntat, jallfall för Linda..!

Man kan också läsa på Lindas ”gamla” webbplats, där hon skriver att hon fortsätter jobba på Radio P4 Sörmland med Charlotte Lauterbach.

”Jag fortsätter att sända i Sveriges Radio P4 Sörmland med Charlotte Lauterbach – Tisdagar kl.11.03-12.00 Så välkommen att ringa eller maila in och ställ en fråga till mig.”

Detta skriver hon så sent som 8 april, eftersom hon samtidigt där skriver om Harmonimässan i Solna, som var 6 – 7 april 2013! Alltså igen, det verkar som det blev ett snabbt och oväntat avslut på hennes medverkan i radioprogrammet . Underligt att det blev så precis just efter att det uppmärksammades ;-]

http://www.webcitation.org/6GZCnUxnY

Fler inlägg här om detta
Den heta potatisen II
Sveriges Radio P4 Sörmland
Nämen hoppla!
Ännu ett ickesvar
Ett, tja – svar?

Intressant också här i klippet att Linda säger att hon JOBBAR som medium i Radio en gång i veckan (6 – 7 april). Och Linda har alltså t.o.m fått betalt(?) för sin medverkan i Radio P4 Sörmland – förmiddag. Opps…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo
Annons

16 reaktioner till “Politiker som ljuger – om spöken

 1. Hon är ju politiker! Det kanske inte är det bästa då att berätta att hon själv söker verklighetsflykt.

  Gilla

 2. @Gesus: Du skriver bland annat så här: Varför tar Linda inte upp dom ”meriterna”, att hon kan snacka med döda och djur, skrämma iväg spöken som du har i ditt hus och kolla in dina tidigare liv, på politikersidan?

  Detta får mig att undra följande: Sedan när, menar du, har woowoos börjat kännetecknas av konsekvens, ärlighet och logik?

  Eller är det månne en retorisk fråga du ställer?

  Och precis som Angelica är inne på i sin kommentar här ovanför min: Linda är ju politiker. Deras trovärdighet är väl i nivå med begagnade bilhandlares?

  Ungefär, alltså. Eller?

  Gilla

 3. Ops, politiker dessutom men det är ju samtidigt bra. Måste gå bra för det partiet. Bara att lägga några kort så vet man precis hur man ska göra. Så fiffigt…. eller oseriöst beroende på vilken sida man står på.

  Fortfarande inga fler svar?

  Gilla

   1. Läs dagens Aftonbladet på nätet ..”Det framstående mediumet Linda Heed Bergsland hittar tack vare sina förmågor kroppsdelar utanför Boden ”…NOT !!! Det var MISSING PEOPLE igen (!!) som gjorde det makabra fyndet ..Varför var det inget av alla s k medium som kunde upplysa om det ???, då hade ju Linda cashat in minst 600 kr enligt hennes prislista plus milersättning till Boden ,,Många mil det ..Nej , dom är bara bluff och bedragare , och i detta fall politiker oxå ! Fast det är väl i o f s samma sak .

    Gilla

 4. Är det nån speciell grogrund för stolligheter i just Vingåker ?

  Var det inte där som någon miljöpartist i kommunfullmäktige sprang och gapade om chemtrails för nåt halvår sedan ?

  Gilla

 5. Det var Pernilla Hagberg som fick för sig att CIA och NSA satt in behållare med gift som spreds av flygtrafiken över Vingåker.

  Gilla

 6. Pingback: @mkvarnst
 7. Vingåker – är det inte den del av landet som förre statsministern Göran Persson också bor i?

  Herren Gud har kanske en mening med att samla en viss sorts människor på en någorlunda geografiskt begränsad plats? Precis som i Oklahoma i USA, där ju Gud lät en stor tornado svepa fram över ett område, där antalet bibelfundamentalister är betydligt större än genomsnittligt i USA.

  I sin godhet och kärleksfullhet gör Gud helt klart ingen åtskillnad på sina dyrkare och förnekare/begabbare. Tvärtom. Han ser till att vedergällningen drabbar de troende allra mest.

  Gilla

 8. Hej,det är en fantastiskt vårkväll i kväll.Jag tog mig en promenad och såg några hästar i en hage.Och så tänkte jag,tänk om dom skulle rymma ur sin hage – det hände faktiskt en gång på annan ort,och Linda Heed Bergslag blev kontaktad för sökuppdrag.

  Men inte hitta hon något.Istället var det en granne (inte påstått medium) som ringde ägaren att den funnit dom.Så ägaren fick återförenas med sina tottohästar.

  Härligt!

  Det är det samhället behöver,som så många gärna utför,vi hjälper varandra.

  Gilla

  1. Ja,dom kanaler som tar bort den sortens program får pluspoäng.Men en del verkar har svårt för det.Därför efterlyser man verkligen att information ska ges innan till lyssnarna.
   Att det inte finns någonting som tyder på att avlidna kan tala.
   Att allt bara är påhittat och gärna att att programvärden lite då och då under programmets gång säger – Äh nu hittar du på igen.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.