Terry Evans – fler lögner

Först hänger Terry Evans ut en oskyldig med namn och allt som Gesus och ljuger om vad jag gör – sen när han får kommentarer på det fortsätter Terry ljuga ohämmat…

Terry Evans lögnare

Sååååå trött på…
Skulle så gärna slippa skriva om alla dessa lögner och tjafs med mera, men jag tycker det är så extratokigt när det är dom som snackar om ”ljus och kärlek” osv, som är så falska och håller på med detta.

Dom påstår ju också att det är ”skeptikerna” som gör detta, vilket det inte är – så jag tycker faktiskt det är hyfsat viktigt och bör visas upp.

Det visar ju också att dom ljuger och är oärliga i sitt agerande – svart på vitt. Jag menar trovärdighet och så…

Som en skriver i kommentarerna till Terry där om skeptikerna – ”Precis som du skrev om Gandhi – att möta dem med Kärlek och tolerans – kärleken skingrar slöjorna från de negativa.”

Det är ju just det. Det är DET som INTE görs – tvärtom, det bemöts med lögner hot och smutskastning. Allt finns att läsa här på bloggen, och JAG ljuger inte!

Terrys blogg
I sitt senaste inlägg där Terry Evans f.ö säger att han inte vill attackera skeptiker utan ställa frågor – med att just ”attackera” och INTE ställa frågor TILL ”skeptikern”.

”Many people has ask me why I focus on the sceptics, I do so to bring this to the attention to the public how dangerous they can be without realising it.
Or do they? I agree with your words but my purpose is not to attack them just to question them.”
– Terry Evans

Lite kul blir det när han sen skriver – ”If you do not question you will never find the answers.” Hmmmm, är det inte just det JAG gör – och som han inte vågar svara på?

Men det här ”how dangerous they can be”. Vad, vilket är det?

Terry Evans skriver ju också – ”Vilket försvar kommer de att erbjuda om de en dag omedvetet går över en gräns och vållar psykisk skada, eller om vi tänker extremt, om någon tar sitt eget liv som ett resultat av deras trakasserier och mobbing?

Vilket ”beteende”, av vilket slag, är det som är ”extremt farligt”?

Menar Terry Evans här på allvar alltså att man (skeptiker) bl.a kan ”vålla psykisk skada” som leder till självmord, om man ifrågasätter att DÖDA människor berättar för honom att det är dags för eller har varit ett tandläkarbesök eller en födelsedag!

Då kanske DET kan undvikas med att HAN svarar och upplyser hur detta fungerar i verkligheten – i riktiga verkligheten!

Kommentarerna där
I vanlig ordning (99% kvinnor f.ö) typ Terry du är bäst osv – och såklart att skeptiker är rädda, har fel, är negativa, förstör, sprider hat och mobbar med mera med mera, tja jag behöver inte räkna upp va, det är det vanliga liksom…

Och bara lite sådär igen, tänk så enkelt allt hade löst sig med dessa elaka skeptiker som ifrågasätter hela tiden – om dessa påstådda medium bara visat att dom kan vad dom påstår! Allt löst, inga mer ifrågasättande med mera, hur svårt kan det vara, vad är problemet med det..?

En ”Marlin” skriver bl.a på Terry Evans blogg (mycket klokt f.ö)
”Istället för att argumentera emot så är det nog bättre att bjuda in för att kunna visa sin egen mening och tro. Det är nog det mesta vi kan / bör göra.”

Terry ljuger henne rakt i ansiktet med
”Hi Marlin, I have invited tehm many times to come and have a cop of coffe with me as ordinary people, but non of them have accepted my invitation. Thank you! Terry”

Inget jag hört något om
Vad jag vet har inte Terry bjudit in några ”skeptiker” på kaffe. Och ”many times” ska det minsann vara också! (konstigt vad likt Sassersson Terry ”argumenterar” numera förresten). Han har jallafall ALDRIG bjudit in MIG – och inlägget där handlar ju om just denne ”kände skeptiker” ju!

Om nu inte Terry med sitt mail till mig, där han bl.a skriver enligt nedan, menar att DET är en inbjudan och att jag ska komma på en kopp kaffe hos honom!

”Du är iakttagen – Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig och hjälpa dig att komma ut i ljuset – Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig – du är socialt och känslomässigt inkompetent och du visar tydliga tecken på paranoia – Till slut kommer du att implodera och få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos.” – Terry Evans

Undrar om han bjuder på en liten kaka till kaffet också..?

Certifierad lärljunge
Marlin, som f.ö är certifierad av just Terry Evans, surprise, skriver också att hon läser här – glädjande :-] MEN påstår också att jag gjort personangrepp på hennes kurskamrat, antagligen på kurs hos Terry då. Såklart utan att visa eller mer så om det, dvs ett påstående utan belägg. Undrar vem vad det kan vara – något av dom påstådda medierna i radio p4 kanske..?

Tänkte kontakta henne och höra – men nej, det blir väl bara förvrängt till näthat och mobbing med mera då. Sorgligt! Vill inte ens länka till hennes webbsida här :-[ för då är det väl förföljelse..?

För det kvittar nog HUR jag ställer frågan eller vad jag gör även om jag bara kontaktar för att höra/fråga något vänligt – så tolkas det nog fel.

FaQ
Alla dessa frågor som påstås ställas, men aldrig TILL den som ”ska/kan” svara på dom. Som Terry väljer att kalla dom på sin blogg – ”obesvarade frågor” – kontra alla frågor t.ex jag ställer TILL ”dom”, men inte får svar på.

Terry Evans skriver också – ”Jag anklagar inte Magnus Pålsson, jag ställer honom bara frågor. Jag har fortfarande mina misstankar och jag har inga tvivel om vad jag har bevittnat.”

Det är ju sjukt intressant att han (dom) INTE kontaktat Magnus, eller mig för den delen, och just ställt frågorna TILL honom/oss! Men det ska bli galet intressant att se om Terry vågar svara, och isåfall vad, när Magnus kontaktat HONOM..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

42 reaktioner till “Terry Evans – fler lögner

 1. Har MP äntligen kontaktat Terry? I så fall önskar jag honom stort lycka till!

  Jag är så trött på det här. Så vansinnigt trött på galenskaperna. Jag har tappat tålamodet. Är det en upptrappning de vill ha? Vill de dra till sig ännu mer skriverier? Kan inte Terry marknadsför sig själv?

  Det här tar ju fokus från det man faktiskt vill lyfta fram samtidigt som det är en del av det och går hand i hand med subjektiva sanningar och konfirmeringsbias.

  Terry Evans kan skatta sig lycklig som har anhängare som inte är så nogräknade vad gäller sanningen….

  Gilla

 2. Gesus, menar du att den riktige Magnus Pålsson äntligen, nu efter att ha kommit tillbaka hem till Sverige efter sin USA-resa, har tagit kontakt med det paranormalistiska woowoo-svänggänget?

  Tipsa gärna Magnus om vad som skrivs om honom på den falska Gesusbloggen, ifall du inte redan har gjort det.

  Magnus bör få kännedom om hur han förtalas lite varstans på webben.

  Här är ett citat från en bloggartikel på den falska Gesusbloggen, datumstämplad 2011-06-03 och med rubriken ”Magnus Pålsson – Ännu ett avslöjat webbo”:

  Jaha nu har Magnus Pålsson, denna rent ut sagt lilla människa, gjort det igen. Sagt till anhöriga att deras sajt är avliden, när den inte är det.

  HÄR ÄR ÄNNU ETT CITAT från samma bloggartikel:

  Det är ju inte första gången Magnus Pålsson totalfiaskoar, tror t.o.m att han är den mest ”avslöjade” bedragaren av alla dessa påstådda webbproducenter, där det finns hur mycket som helst med när han failar… Men inte påverkar det dessa true believers, nej nej, dom fortsätter tro på honom och t.o.m förvarar honom och vad han gör…

  OCH HÄR FÖLJER ETT TREDJE CITAT från samma bloggartikel:

  Magnus Pålsson skriver på sin webbplats att han under över 20 år, nästan två decennier hjälpt myndigheter (polis osv) och andra över hela USA och Kanada med hundratals uppmärksammade brottsutredningar och försvunna hemside-fall. Underligt att det inte finns ETT ENDA belägg för allt detta, men sjukt mycket som visar hans bluffande..!

  OM JAG VORE DEN RIKTIGE – och därmed i den falska bloggen apostroferade och utpekade – Magnus Pålsson, skulle jag då inte sitta med armarna i kors och stillatigande åse den sortens grava beskyllningar mot mig och påhopp på min person.

  Har svårt att tro att den riktige Magnus Pålsson skulle vilja stillatigande åse detta, ifall han finge reda på vilken smutskastningsprocess han har utsatts för på webben bara de senaste veckorna.

  Gilla

 3. En framkomlig väg, av flera tänkbara, är att John Houdi och Magnus Pålsson toge kontakt med varandra för att resonera sig fram till om de ska göra en gemensam polisanmälan och/eller driva ett civilrättsligt skadeståndsmål eller dylikt (om smutskastarskribenterna går att identifiera).

  Båda dessa personer är ju dessutom kända med sina rätta namn, vilket faktiskt är betydelsefullt i sammanhanget, i synnerhet om de i sin egenskap av egenföretagare kan påvisa eller göra sannolikt, att de har lidit ekonomisk skada av de digitaliserade påhoppen. (Vad gäller Gesus så är han ju anonym, och då har han av lätt insedda skäl svårt – i alla fall svårare – att åberopa ekonomisk skada för alla osanningar som står att läsa om honom på webben.)

  För såväl Pålsson som Houdi är det angeläget, att de inte framstår som rättshaverister, bluffmakare och puckon i största allmänhet för sådana människor – läs: affärspartner – som har för vana att googla namn på internet, innan de ingår affärsöverenskommelser med dem som bär på de googlade namnen.

  I synnerhet John Houdi har råkat sällsynt illa ut därvidlag. Det står ställt utom minsta tvivel. I olika angrepp mot hans person – inklusive hans handel och vandel – framställs Houdi som ett hår av Hin, en Satans slemme hantlangare med sjuklig lust att få folk att må dåligt.

  Det kan inte vara bra PR för en egenföretagare att bli framställd på det viset. Man kan därför lätt föreställa sig, att nidskriverierna mot framför allt John Houdi har vållat honom viss ekonomisk skada.

  Magnus Pålsson, däremot, synes i sitt egenföretagande ha en mer internationell ”kundkrets” och borde därför vara mindre känslig för att lida ekonomisk skada, men naturligtvis är det inte bra för honom heller att utmålas som ett pucko som snedtänt.

  Kolla in exempelvis vad som står i denna artikel: http://www.idg.se/2.1085/1.510889/marten-schultz–vi-vill-gora-internet-till-ett-battre-stalle .

  Citat ur artikeln:

  Kan det inte bli väldigt dyrt att driva ett sådant här fall i domstol?

  – [Inte o]m man driver det som enskilt åtal. Vår plan är att i huvudsak använda oss av möjligheten att driva det som skadeståndsmål. Om skadeståndet inte överstiger 20 000 kronor står vardera parten i princip för sina egna rättegångskostnader oavsett hur det slutar.

  Gilla

  1. Bara vetskapen om att ljugpellarna tvingas ta bort sina inlägg och be den berörda personen om ursäkt skulle värma gott i hjärtat. De ska lära sig att lögner inte är ok. De har knappast kunnat undgå det som skrivits sedan Peratts första outning.

   Mot JH och Gesus har lögnerna haglat. Det är heller inte ok och ska upphöra. Det räcker väl med att skriva om saker som är sanna? Om hur de, Gesus och Houdi, lyfter fram ohederlighet och ställer obekväma frågor kan folk tycka och skriva vad de vill om, bara det är sant. Det är det som är det fina med att man har rätt att tycka och tänka som man vill i det här landet. De rättigheterna ska vi värna om.

   Allt det här framstår nu som sinnesrubbat och desperat samt ohederligt. När man skriver lögner som ”journalist” eller som ”den som står i kontakt med ett högre vetande” har man hunnit passera många varningsflagg. Att folk dessutom ropat HALLÅ, du har fel nu! Gör ju att de dessutom ljuger medvetet.

   Det är så illa och grejen är att de sätter sitt eget rykte och trovärdighet på spel. Att bli förhörd av polisen eller få betala skadestånd är inget mot att få ett dåligt och välförtjänt rykte! Om de känner sig hånade nu för att folk lyfter fram vad de gjort och citerar dem och dessutom kan bevisa att det inte är hittepå så är det ju inget mot hur de kommer att känna när det blir bevisat att de ÄR ohederliga.

   Jag känner ett visst obehag. Jag har sett folk göra bort sig förr. Jag har bevittnat flertalet personer krypa iväg med svansen mellan benen. Det är ingen fager syn om man är det minsta empatisk. Det är så pinsamt och jobbigt att bevittna även om man avskyr personen i fråga och skadeglädjen känns sådär om jag ska vara ärlig men rätt ska ju vara rätt så att säga.Det är svårt att inte hoppas att någon ska sätta dit dom.

   De här tokstollarna är bara jättestora bromsklossar och bråkmakare som borde fokusera på att skrapa fram bevis till det paranormalas fördel. De har fel fokus. Om de nu sitter med alla bevis om denna fantastiska värd, VISA DEM DÅ! Om de nu kan se genom väggar, förutse framtiden, prata med döda och döma människor och hänga ut dem utan att kunna bevisa ett skit, påstå att de blivit näthatade och trakasserde osv osv. HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT BEVISA ALLT DETTA? Eller iaf EN ENDA SAK?

   Förut tyckte jag att det här var lustigt och galet. Nu är jag bara förbannad! Det här är INTE ljus och kärlek. Det här är sjukt!

   Ber om ursäkt för min långrandighet och irritationen som snart rinner ut genom öronen på mig. Kan inte hjälpa det. NU FÅR DET VARA NOG!

   Vilken tur att det finns människor som vågar säga ifrån och vara obekväma! Att alla inte bara sitter tyst och muttrar utan faktiskt försöker göra något. Tack alla ni som inte ger er. Jag vill att det ska finnas en ”andra sidan” och det var med det som min resa en gång började…. men, jag nöjde mig inte med hittepå och personliga anekdoter. Jag valde att läsa på och rannsaka mig själv. Det borde fler göra samt inse vad vi är grunden är. Människor med allt vad det innebär!

   Gilla

 4. Att gå in på Terrys blogg är ju som att hamna i värsta sekten..Snacka om att man fanatiskt ryggdunkar sin bedragare till guru, inga negativa kommentarer släpps in trots att Terry själv gärna fokuserar på skeptikerna ..Ljus och Värme gäller bara dom få utvalda i sekten , till dom som är det minsta ifrågasättande eller negativa blir det Mörker och Kyla istället …

  Gilla

  1. Allt som inte är positivt för Terry tages bort. Det är bara hur bra han är så hans ego ska bli ännu större än det redan är.

   Gilla

   1. Jepp, det raderas hejvillt på hans Facebook-sida och blogg – INGET som inte passar där inte..!

    Samma som med hela den bedragarbranschen, allt som är känsligt ska sopas under mattan + smutskasta den som tar upp det…

    Gilla

 5. Bästa Herr Gesus! En man med så många åsikter om allt och alla och samtidigt gömd bland skuggorna. Det måste vara lätt att sitta bakom sin dator och vara anonym och skriva sina åsikter. Är det inte mer rättvist att komma ut ur skuggorna? Enligt min åsikt, (om jag nu får ha någon här), så anser jag, att vara anonym och ge sina åsikter är det samma som att inte våga stå upp för dem…

  Gilla

  1. Så att Gesus får smaka på samma behandling som John Houdi? Vill du verkligen det? Eller att Peratt eller Sassersson ska ringa hans arbetsgivare? Eller att Terry ska skriva en bloggartikel om hur hemsk han är? Vilken människokärlek. Namnet är oviktigt eller vad är ditt riktiga namn Miss P? Det måste ju också vara intressant isf?

   Gilla

  2. Ja vad svarar man??
   Fröken P är väl naturligtvis heeeeelt öppen med vem du är?
   Eller är du en Svamilofs/ gubbenJ klon??

   Gilla

   1. Viktiga frågor i den här soppan är just:

    Hur kan man gnälla på vad någon gör genom att göra samma sak? Som att vara anonym och gnälla på att någon är anonym? Eller att anklaga någon för näthat genom att näthata? Anklaga någon för förtal genom att förtala? Anklaga folk för att ha dubbla nick när man själv har det? Anklaga folk för att bryta mot lagen när lagen är citerad… låt säga många gånger och det är fel, fel, fel! Hänga ut en oskyldig person trots att det är både bevisat och uppenbart att det är fel, fel, fel! Göra om det flera gånger dessutom.

    Alltihopa gärna utan att anklagelserna ens stämmer. Det är så fantastiskt galet hur mycket dubbelmoral det kan finnas och det är så väldigt intressant när folk tycker till och tar ställning om hela grejen, om Gesus om Houdi om skeptiker över lag utan att VERKLIGEN ha läst eller förstått något.

    Det är DET skeptiker möter när de ställer frågor och ifrågasätter saker som är helst orimliga och omöjliga och egentligen jättelätta att bevisa OM de är sanna.

    Verkligen jättekonstigt att folk väljer att vara anonyma och verkligen ännu mera konstigt att folk väljer att fortsätter vara anonyma? Eller så är det precis tvärtom, att det är hur klart som helst och är skrivet sååå många gånger. Det krävs verkligen att man lider av verklighetsallergi om man läser allt och fortfarande inte fattar. Verkligen, verkligen intressant och jag kan inte sluta att förvånas om och om igen. Är det här verkligen på riktigt? Någon måste driva med mig…..

    Gilla

    1. Ja det är det jag inte greppar – trollar dom, eller förstår och ser dom verkligen inte vad dom själv gör?

     Har dom verkligen sådana här sneda vaneföreställningar på riktigt, eller är det som dom förvränger det medvetet för att lura sig själva och försvara dessa påstådda medium så att det inte ska ses att dom är bara bluff och bedragare?

     Och sen inte kan komma med något annat än att hitta på och påstå att ”skeptiker” gör allt detta fega och ohederliga som dom själv gör – det är ju så enkelt att se, det finns svart på vitt överallt. Belägg vs inga belägg – och förstår dom verkligen inte det heller, att folk ser det?

     Och, om det är trollande – vad i hela h-e ger det..? Har man verkligen inget vettigare att göra?

     Gilla

     1. En slutsats måste man ändå dra och det är att nät-trolla som fritidssyssla, något viktigt i livet måste saknas och det säger jag inte för att vara elak.

      HerrJii tex kanske egentligen vill ha en vän, det kanske bara är så att han gör fel. Han kanske vill känna gemenskap och ibland ha en riktigt person som dunkar hans rygg. Det är inte kul att behöva dunka sin egen rygg och ständigt låtsas.
      Det finns så många människor idag som är ensamma och oförmögna att ta sociala kontakter. Nätet för dem är ju en väg även om det även där kan bli fel om man inte riktigt har färdigheterna.

      Jag försöker tänka goda tankar som omväxling…. Jag hade nämligen en uppenbarelse idag. Ghandi hälsade på mig.

      Självklart ljuger, varför skulle han? Han har väl bättre saker för sig där han är nu och har han inte det behöver han nog prioritera om! Om man inte är riktigt död då vill säga, dvs borta och endast ringarna på vattnet lever kvar. Inte så bara det…

      Gilla

  3. Jag tror din denna kommentar kan ligga kvar för att visa hur sjukt falsk och ohederlig du är.

   Att nu skriva här igen under ännu ett annat påhittat namn OCH gnälla över att jag är anonym och försöka smutskasta mig för det också. Och göra det med att vara just anonym själv. Snacka om att vara besatt – och du KAN INTE vara så korkad att du inte förstår att det syns att det är du, helt omöjligt! Du är den fegaste och meningslösaste fjant jag stött på någonsin, om du inte är sjuk på riktigt!

   Helt otroligt – kan du inte förklara här VAD detta ger dig – och om du själv anser att det är friskt..? DET + om du skulle våga diskutera sakfrågorna istället för ditt fjantiga trollande – annars är det som vanligt här. Trams = korgen!

   Gilla

    1. Jag kan säga som så. JAG är säker på (vet) att det är ”HerrJii” som använder flera olika nic:s här och skriver. Men ”HerrJii” behöver ju inte vara samma person, eller bara en – även om det är samma IP-nummer…

     Gilla

     1. ”JAG är säker på (vet) att det är HerrJii…”

      Och JAG är säker på att det INTE är HerrJii. :)

      Gilla

     2. Möjligt du är säker, men tror inte du kan se IP-nummer här på inläggen vilket jag kan… Som jag säger det kan vara olika personer som är ”HerrJii” med flera nic här, MEN jag ser IP-nummer OCH jag skiter fullständigt vem det är – troll = korgen direkt numera. Det har ”HerrJii” fixat så det är så, och att sen såklart gnälla över det också – fjant! Diskutera sakfrågor och ärligt så är det inga problem.

      En sak som är sjukligt säker – det är att jag är INTE intresserad av att lägga någon som helst tid på fånar som inte kan debattera ärligt och sakfrågor här + tror att detta är något forum för korkade lögner och kommentarer – from nu åker ALLT trams väck, jag är inte intresserad av att ha det här längre. Det innebär att alla svar på trollandet åker samma väg – så SVARA INTE TROLL!

      Gilla

     3. Hur kan DU vara ”säker” – det finns väl bara två alternativ till det, antingen är det du som skrivit med något av dom nicen då, eller så har du fått det som andrahandsinfo, eller..? (annars förklara gärna)

      Det första tror jag inte om dig – och det andra är ju då typ ”personliga bevis” isåfall?

      JAG ser IP-nummer här och dom är tydliga hur det ligger till – jag kan och vill ändå inte säga med 100%, för det kan jag inte, det finns nog andra möjligheter osv (fler personer på samma dator/router tex). MEN, jag bryr mig inte heller, ett troll = troll. Och dom är inte välkomna här längre – och det är ”HerrJiis” förtjänst, ingen annans. Igen biter dessa falska fånar sig i rumpan…

      Jag visar inga IP-nummer – samma med det. Antagligen vill ”HerrJii” att jag ska göra det – så kan han förvränga och använda det också för att kasta skit. Inget nytt liksom.

      HerrJii påstår här igen att JAG ljuger – och ”erkänner” att han skrev med ”anonym” EN GÅNG – vilket jag redan visat och har svart på vitt att det ÄR FLERA GÅNGER. Igen bara lögner och ohederligt påhittat som tom går att se här, helt meningslöst att ens bry sig om…

      Detta har spårat ur totalt och tar tid och fokus från annat. Jag har liksom lite intressantare saker att syssla med än att hålla på med fega, meningslösa och oärliga pellejönsar!

      Gilla

     4. Det finns fler alternativ än två.
      1. Jag är ”van” vid amilofs texter. När jag läste de andra nickens text, upplevde jag inte den minsta likhet med hans skrivsätt. Dom känns totalt fullständigt annorlunda.
      2. De övriga nickens texter var typiska woowootexter (ursäkta, men hittar inget lämpligare ord för att beskriva dem).
      Amilofs är ingen typisk woowoo – alls. Han har öht inte sådana föreställningar som dessa inlägg ger uttryk för. Amilofs är en ‘combo’, som du så träffande uttryckte det. (En combo som älskar att reta gallfeber på skeptiker…)

      Gilla

     5. Ja det blir alltså att du ”tror” att det inte är samma då. Där finns ju alternativ/förklaring till det också – att det medvetet skrivs olika tex. MEN IP-adresserna talar sitt tydliga språk… Det/dom är nog mer ”bevis” än hur det skrivs, viket kan anpassas/varieras och det kan INTE IP:na! Som jag säger, jag kan inte vara 100%, jag är inte woo :-] – det finns säkert andra alternativ ett är tex att ”flera” agerar under HerrJii och dom andra nicen från samma IP ju…

      Men som sagt jag skiter i vem han och det är osv – för det är sluttrollat på denna bloggen nu!

      Gilla

     6. Jag har inte sagt att det är SAMMA på ALLA, men på fler än tillräckligt – så att det är inte svårt att se, när man ser IP-adresserna! Tyvärr får/kan jag inte visa det, är inte så intresserad av det heller. Men litar du inte på mig, så tja… du får såklart tro vad du vill och helt klart sunt att inte lita på någon.

      [kommentaren redigerad – tillagt + ändrat]

      Gilla

     7. Ehhh var, när har jag visat några IP-adresser tidigare?

      Tror inte det är OK enligt PUL tex – Är som sagt inte intresserad av det anyway. Det hade bara blivit till att jag granskar IP och letar efter identiteter och annat trams är jag ganska säker på. Du får helt enkelt lita på mig vad jag säger – eller inte!

      Såg förresten på fb, att du säger att någon skrivit här i kommentarsfältet på bloggen och bla tagit på sig att vara ”ansvarig” för nidbloggen och att jag raderat det – vem var när isåfall? Finns inget sådant här, inget i spammen eller papperskorgen heller vad jag ser/hittar..!

      Gilla

    2. Gesus, du kanske behöver publicera ip-numret? Amilofs fortsätter hävda att du ljuger. Hans enda räddning skulle vara om han sitter på ett bibliotek där flera delar ip. Det ska gå att kolla upp isf. Om inte har han kluven personlighet eller syskon/föräldrar/barn/fru som delar uppkoppling och då är han fullt medveten om det. Känns som att han ber om bevis….. så att han sedan kan anklaga dig för att eftersökta identiteter…..såklart. Moment 22.

     HerrJii kan ju annars hälsa på hos mig, jag sätter gärna ”rödflagg” på hans ip. Går att abuseanmäla direkt till hans ISP. Man behöver inte vara peddo för att utdelas varningar. Räcker med att vara ett svin.

     Gilla

     1. Nej jag visar inga IP nummer här, kan/får jag nog inte heller – Att HerrJii/amilofs med flera andra nic säger att JAG ljuger, tja är det någon som tror på honom efter alla hans lögner, påhitt och allt annat fegt och oärligt här och på andra ställen, så får dom göra det. Men då är det något fel på dom och det är nog inget att göra åt isåfall…

      När han vågar debattera hederligt och sakfrågor är han välkommen – annars är han luft här, det har han själv ordnat till!

      Gilla

     2. Tja jag vill helst inte stänga av någon här, har inte hänt på två år – kommer han med något annat än lögner och trollande så är han som sagt välkommen, och det får vara kvar, men allt annat ryker. Det är upp till honom.

      Antagligen är han också ute efter det så han kan säga att jag stängt av honom och förvränga det – precis som han antagligen var ute efter att få kommentarer borttagna här, så han kunde förvränga det till att jag censurerar osv…! För ingen kan vara så korkad och inte förstå att det skulle ske, efter såååå många tillsägelser att det skulle hända om han inte skärpte sig – utan fortsatte trolla ändå.

      Gilla

   1. HerrJii han slår tamefasiken alla rekord, kommentera sina egna inlägg, ha en hel hög med olika ”nickname” , aldrig kunna stå upp och svara på ngt, utalar sig om saker han inte har en aning om ,har aldrig varit hos ett medium eller besökt en seans , tydligen besökt en spåtant som enligt honom hade ngt rätt, som han inte vill redovisa … Gesus kan inte du sammanställa alla hans ”nick” och lägga ut dom så vi vet när ”MR Bortgjord” är i farten ?

    Gilla

 6. Om Terry är så duktig som han utger sig för att vara då borde han låta sig testas.Jag tror han är duktig på att manipulera svaga kvinnor. De är få män runt honiom. Kanske kan det vara att han är rädd för män och även att han inte vill dela sin tron.Han är defenitivt duktig på cold reading.

  Gilla

  1. Det är inte viktigt för någon av dom förstår du att det ska vara på riktigt.Det räcker med att det ”känns” som att det är det för dom.

   Gilla

 7. Jag har gått kurs hos Terry Evans och det är inget vidare. Många tror att de får hjälp men i självaverket manipulerar han eleverna. et går inte att gå emot honom för då säger han att man ska hålla käften. Jag önskar att han skulle granskas men hur skulle det gå till. De svaga behöver han inte lägga så mycket energi på för de är lättluade. Vanliga fraser, du är intelligent, du kommer skriva böcker, dig skulle jag inte vilja vara gift med osv. De starka försöker han s till att få dem på sin sida och går inte det så pratar han skit om dem. En god vän fick skälla som en hund och en fick vara hora i rollekar. Jag anser inte det är personlig utveckling utan han leker med folk för dyra pengar. Jag hoppas innerligt att han inte får bedriva kursverksamhet. Folk jobbar gratis på hans storseanser utan ett öres betalning. För djävligt när han själv drar in storskov. Hur andligt är det? Det kan man faktiskt kolla upp på skattemyndigheterna ingen tror på det. Han måst granskas!!!!!!

  Gilla

  1. Oj oj – tungt…

   Men inget som överraskar direkt, är väl klassiskt ”sektbeteende” – och ja, HUR ska någon ”komma åt” honom..?

   Tack för du delar med dig här – intressant att höra från någon som varit på ”insidan” och sett det

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.