Torbjörn Sassersson – nu är du väl fööör mycket jallafall

Kan du Torbjörn Sassersson, eller ni, sjunka hur lågt som helst med ert löjliga bittra hat – har du/ni verkligen ingen typ nedre gräns eller skäms för något?

Jag menar, Gesus Andersson – Gesusbloggen, allvarligt Torbjörn..!

Du försöker utge dig för att vara ”seriös” chefredaktör på en nättidning med mera av alla dina titlar du hittar på – är detta då verkligen en nivå du vill vara förknippad med? Det + alla lögner du sprider om det.

Akut – sjukt
Ja jag bara måste väl följa upp detta nya sjuka från Torbjörn Sassersson – att han nu kopierat/snott ännu ett namn och startat ännu en nidwebb att ljuga och förtala på. Trodde jag skulle hinna färdigt med min ”artikelserie” om H&K:s ordförande Börje Peratt först. Men nej, här är det full fart på tokigheterna, ingen rast, ingen ro här inte.

Trodde Torbjörn skulle kunna bärga sig lite med sina tokigheter tills det var hans tur att bli ”journalistiskt granskad och undersökt för att lyfta fram fakta” ;-] Men nej tydligen inte…

Update
För dom som inte vet det redan så har Torbjörn Sassersson genom sitt företag Sasser Media Lab AB köpt upp domännamnet gesusbloggen-nu och lagt upp en nidsite där det anonymt häcklas skeptiker och ljugs med mera.

Punkt nu, för att Torbjörn trodde att det inte gick att få reda på vem som ägde/reggat det – det kunde man inte tidigare nämligen, men nu kan man. Vilket Torbjörn Sassersson INTE visste har det kommit fram, för han nekade till att det var han först innan han förstod att det fanns ”på papper” att se. (tja jag måste väl – ännu ett bett i egen rumpa)

Det kommer då också fram att det är Torbjörn Sassersson och Sasser Media Lab AB som äger/reggat domänen för nidwebben vetenskap folkbildning-nu där det bl.a sprids hat och annat trams om och mot VoF – vilket Torbjörn också har nekat till tidigare! (finns belägg)

Torbjörn SasserssonÄnnu en fjantig efterkonstruktion
Direkt Torbjörn fick veta att det gick att se att de var han som låg bakom nidsidan/orna och att det var ute, så kommer det snabbt en ny sida på nya nidsiten, där han såklart i vanlig stil försöker förklara bort det med en efterkonstruktion!

INNAN Torbjörn Sassersson visste att ”andra” visste, var det tydligen inget som behövdes informeras om :-] Läs mer om det här – Är Torbjörn Sassersson en systematisk nätmobbare?

Ständigt dessa fåniga försök till bortförklaringar efteråt, när han/dom varit för ivriga med sitt skitkastande utan att tänka efter före och ännu en gång gjort bort sig och målat in sig i hörnet…

Ny tjänst – really!
Som här nu när av en lustig ”tillfällighet” det just NU dyker upp en ”tjänst” på Sasser media labs webbplats – ”Anonymiserat domänägande” :-]

Att Sassersson sen skriver på både sin webbplats och på nidbloggen att tjänsten funnits sedan 2010, jag menar hur fjantigt är inte det. Ingen av hans andra tjänster behöver tydligen informeras om hur länge dom funnits – men just den, jovisst..!

Ännu en bevisad Sasserssonlögn!
Det går f.ö enkelt att se att det INTE är en tjänst som har funnits tidigare. Torbjörn Sassersson fick reda på att det var känt att han stod för domänen typ den 15 juli, och vips den 17 juli dök ”tjänsten” upp! Domänen reggades den 4 juli.

Bara klicka på bilderna här nedan.

Sasser Media Lab:s webb 2013-07-20

Sasser Media Lab AB 2013-07-20
Sasser Media Lab:s webb 2013-07-11

Sasser Media Lab AB 2013-07-11

***

Varför skriver Sassersson på nidbloggen?
Och om nu Torbjörn Sassersson/Sasser media lab BARA hostar domän och webbhotell till en anonym bloggare som är så rädd för skeptiker, som det påstås – VARFÖR låter den anonyma bloggaren då Torbjörn Sassersson ha och skriva en helt egen sida på bloggen med bortförklaringen? DET är alltså viktigare för den anonyme bloggaren än att ha en sida om bloggen och honom! Så j-a genomskinligt och dåligt Torbjörn, igen, tror du verkligen att folk går på det..?

Torbjörn, allvarligt, är det inte bara förjävla fjantigt – t.o.m för att vara av/från dig!
Greppar du verkligen inte att alla ser precis vad du håller på med – och att det är sådant du beskyller andra för att göra (vilket dom inte heller gör) och som du säger dig tycka är så hiskeligt hemskt..? Förstår du alltså verkligen inte det?

”Tjänsten” – kan du förklara
Torbjörn Sassersson kan du inte bara lite snabbt förklara hur du tänker med din ”tjänst” och hur det/den fungerar. Är det att bara VISSA ska få/kunna vara anonyma, och hur avgör DU vilka som ska få vara det – och vet DU deras identitet..? Är det/den bara ”för att skydda oliktänkande” åt ett håll liksom – inte alla oliktänkande då, och får man verkligen ha en sådan ”tjänst”..?

Det är alltså OK om man är anonym för att slippa ”skeptiker” och deras ”påhittade attacker” – men INTE OK att vara anonym för att slippa sådana som dig och Börje Peratt, som t.o.m kontaktar arbetsgivare i åratal för att hota och skrämma till tystnad? Nej då ska man outas och hängas ut – allt vad det går..!

Ser du verkligen inte det tokiga med hur du/ni resonerar och agerar där?

Gesus Andersson – nidbloggen
Som f.ö hette Gesus Pettersson Gesusbloggen från början innan den tvingades ändra och där mina texter kopierades rakt av och förlöjligades bara + mer riktigt sjuka grejer, vilka tonats ner betydligt nu.

Torbjörn Sassersson försöker här nu rättfärdiga sitt fula agerande igen med att han ”skyddar oliktänkande från skeptikernas försök att smutskasta dessa”, alltså ”skydda” den som skrev den riktigt sjuka förtalsbloggen. Och, skydda mot vad? Det var inte någon, inte en enda, som ens skrev en kommentar där – t.o.m dom woo-woos som mailades för att ”värvas”, tyckte det var så osmakligt att dom tog avstånd från den/det!

Bloggen stängdes också helt riktigt ner av WordPress direkt för att den bröt mot flera regler. Bl.a flera intrång i upphovsrätten och förtal med mera. Men det är ju sådant Torbjörn Sassersson och Börje Peratt ställer sig bakom, när det är mot skeptiker alltså – annars gnälls det helt sjukt om det fast det inte handlar om det ens..!

Humoristiskt?
Att sen som vanligt förvränga och försöka rättfärdiga Sasserssons och Peratts bittra hatande med att nu t.ex kalla nidbloggen/nidsidan för en ”debattblogg med humoristisk vinkling” – och sen vad jag skriver för näthat och stalkning med mera trams som ni ljuger om, allvarligt Torbjörn..!

Humansism & Kunskap
Vad är det egentligen för förening – vad är det för medlemmar där? Är det verkligen ingen där som har jallafall lite stake och vågar uttala sig om att vad ordförande, Börje Peratt och vice ordförande, Torbjörn Sassersson sysslar med och att det INTE är OK. Det kan väl knappast vara enligt föreningens linje, utan bara skada dom..?

Tja, iofs ingen av dom dåvarande medlemmarna tyckte det var fel eller något, eller vågade uttala sig när deras ordförande Peratt hotade och utpressade för att tysta ner och stänga Gesusbloggen + mina andra kanaler – och att jag skulle avslöja min identitet, ANNARS…

Får väl gratulera förresten
Torbjörn Sassersson att du nu också lyckats få mig att skriva om Sasser Media Lab AB, vilket jag inte gjort tidigare. Det ger säkert många nya kunder till dig i ditt rykteshanterarjobb, när folk nu hittar dig här på grund av det också och kan läsa vad du håller på med. Ska jag skriva det..? Ja okej då – bet du dig inte i rumpan nu IGEN Torbjörn..?

Mera tuggande…
Och är det inte som du, Torbjörn Sassersson själv säger här i klippet – ”dom mest insatta idag är bloggarna (jag/Gesus) det är inte journalisterna (som du, Torbjörn ju utger dig för att vara) …” + ”i slutändan är det det som är sant som vinner!”. Vilket då är galet trist för dig och Börje med flera lögnare och bedragare ju..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


10 reaktioner till “Torbjörn Sassersson – nu är du väl fööör mycket jallafall

 1. Även Pheme lär ha fått en nidblogg. Går möjligen den också att knyta till Torbjörn Sassersson? Till hans ny(gaml)a affärsidé om anonymiserat domänägande.

  Och Torbjörn, om du nu läser denna kommentar, kan du inte greja även en nidblogg som har fokus på mig? Har jag verkligen inte kvalificerat mig för en sådan? Eller vilka krav ställer du egentligen på dem som ska anses kvalificerade för och förtjänta av en nidblogg? Jag känner mig faktiskt lite förfördelad och diskriminerad. Ja, nästan som att du missunnar mig att erhålla en egen nidblogg.

  Gilla

 2. Jag såg en undersökning om näthat där man kunde konstatera att det är samma människor som näthatar som är främlingsfientliga och kvinnohatande. Det bådar inte gott för den professionelle näthataren Sassersson.

  Gilla

 3. Vet inte om du har länkat till det här tidigare men tåls att upprepas i så fall:

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gC5wxe3VKW8J:newsvoice.se/2012/10/18/debattoren-och-lakaren-mats-reimers-namn-kapat-som-doman/+&cd=5&hl=sv&ct=clnk&gl=se

  ”Visserligen har undertecknad och Mats Reimer debatterat mot varandra, men det är helt emot mina principer att köpa en persons namn som domän i debattsyfte eller för att vinna andra poäng.”

  Sassersson går inte bara emot andras principer utan också sina egna :D Eller menar han namn som i registrerat i folkbokföringen? Inte bloggnamn?

  Gilla

  1. Varför måste Torbjörn Sassersson hela tiden skriva ”undertecknad” när han skriver om sig själv? Nån slags majestätis-komplex?

   Förövrigt är hela historien bara pinsam från början till slut. Han är en sådan pajas att man baxnar helt. Varken han eller Börje Peratt har några som helst gränser verkar det.

   Gilla

   1. Dum, dummare, dummast.
    Man kanske skulle be någon börja honom och Peratt? Kan bli en ny filmsuccé. Eller kanske snarare ett fiaskbo.
    Vissa personer kan inte ta i saker utan att det blir skit. Det måste ju vara ett slags handikapp?

    Pinsamt räcker inte. Det passande ordet är inte uppfunnet än men om vi frågar Peratt kanske vi kan få ett egenhändigt ihopsnickrat.

    Gilla

 4. Och mitt i allt detta påstår Lill Babs , alltså den riktiga Lill Babs ( ! ) att hon har kontakt med sin döda mamma ! Och kontakten sker via fåglar ; ” Plötsligt landar en sädesärla bredvid henne.
  – Då säger jag ”hej mamma”, berättar hon i ”Ulf Elfving möter ”.

  En solskenshistoria i allt mörker …..( eller hur..)

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.