Hmm – om man skulle börja ”blogga”..?

Ja jag läste ju att Torbjörn Sasserssons Sasser media lab AB numera har en tjänst där dom/han erbjuder folk som vill vara anonyma och skriva riktigt sjuka bloggar hjälp med att registrera domännamn och webbhotell – det kanske skulle vara något..?

Något för mig?
Jag blir ju förtalad på nätet och det sprids massor av fula lögner om mig – kanske skulle Sasser Media Lab AB och Torbjörn Sasserssons ”rykteshanterartjänst” vara något för mig?

Jag blir ju även ”jagad” för att få min identitet avslöjad – kanske också Sasser media labs ”anonymitetstjänst” skulle vara något för mig?

”Tjänsten” – eller rättare sagt den fåniga efterkonstruktionen
”Sasser Media Lab erbjuder kunder att vara värd för domäner, sajter och bloggar som kräver helt anonym domängare, administratör eller redaktör. Tjänsten har tillhandahållits sedan 2010 och används tex inom rykteshanteringsprojekt.” – Torbjörn Sassersson (grattis till slarviga stavfelet förresten…)

”Sasser Media Lab AB har sedan 2010 tillhandahållit en tjänst som innebär att företaget kan stå som ägare för en domän vars egentliga ägare önskar vara helt anonym för att skydda oliktänkande från skeptikernas försök att smutskasta dessa (tex som ett led inom ”rykteshantering”).” – Torbjörn Sassersson

Nja…
Men nej, jag tror INTE det gäller ALLA oliktänkande, det gäller nog BARA dom som oliktänker likadant som Sassersson och Peratt – och knappast heller oss som blir smutskastade av just Torbjörn Sassersson och Börje Peratt..!

***

Utan hämningar – full med bittert hat
Tänk så enkelt det varit om man velat förnedra sig själv och sjunka till några fega pellejönsars nivå, vilka INTE HAR NÅGOT annat att komma med än sitt oerhört fula och ohederliga beteende + en massa fåniga osanna bortförklaringar för att rättfärdiga det sen.
nidbloggare
Så mycket sjukt skit man skulle kunna hitta på om och mot dom. T.ex regga några domäner och skriva en massa lögner, förtal och annat fult där. Sen säger man bara att det är någon annan ”anonym” som gör det..!

+ Påstå att det är satir, travesti, humor och ”att bara ge igen” osv… och/eller förvränger det på något annat sätt.

Nej – fy fan!
Det ska nog sjukligt mycket till om jag skulle sänka mig så lågt, vara så feg och rent ut sagt sjuk. Kan inte tänka mig något som skulle få mig att agera så – inte ens mot dom som förtalar-, ljuger om- och smutskastar mig..!

Men det är tydligen mycket frustrerande att inte ha ett endaste NÅGOT annat att komma med mot sina ”meningsmotståndare”, eller FÖR sin sak. Det + ett gigantiskt hat inom sig och att man INTE klarar att erkänna att man har FEL och gör FEL, det får en tydligen till allt möjligt smutsigt, vad som verkar det…

Jag kan tala om att det är galet skönt att ha sanningen ”med sig” OCH ”rent mjöl i påsen” – och det gör det såååå enkelt att ”debattera” med mera!

För ofriskt och lågt för någon vettig
Nu tror (vet) jag att detta knappast är någon annan skeptikers nivå heller, men tänk så enkelt det skulle vara att svara med samma medicin – det är ju f.ö också något Börje Peratt och Torbjörn Sassersson påstår att dom gör bara.

SÅ enkelt, jag menar det finns hur många lediga domännamn som helst för en hundring om året, att registrera och sen sjuka sig…

”IT-experten” + ”rykteshanteraren” – Torbjörn Sassersson
Och här igen blir jag så förtvivlad över att min hemlige idol, Torbjörn Sassersson INTE har täckt upp sina EGNA domännamn. Han som, enligt honom själv blir så förtalad och ryktesdestruerad över ”hela svenska internet” som han säger. VARFÖR har han inte täckt upp sitt EGET – för ett par hundringar bara..?

Ja jag förstår egentligen inte varför jag fortfarande blir förvånad över vissas tydligen obotliga dumhet – men jag tror väl för bra om människor helt enkelt..!

Namnförslag till bloggen/arna?
Jag frågade en anonym psykolog (ha ha ha…) vad någon kunde komma fram med för namn till sådana bloggar eller webbplatser – och hon föreslog bl.a:

torbjornfåntrattensson.nu
borjeknallhatt.nu
newsbajs.nu
dumanism&dårskap.nu

Lediga domännamn
Om man inte vill hitta på egna ”roliga”, så finns det en hel del som t.ex ”rykteshanteraren” INTE själv reggat – skynda skynda Sassersson :-]

sasser.se + sasser.nu
sassersson.nu
newsvoice.nu
sassermedialab.nu + sassermedialab.se + sassermedialab.com
sassermedia.nu + sassermedia.se, med flera…

Det finns även många här – TROTS att Börje Peratt fått ”hjälp” av ”IT-experten” och ”rykteshanteraren” Torbjörn Sassersson.

borjeperatt.se + borjeperatt.nu + borjeperatt.com
peratt.nu, med flera, med flera…

Och/eller varför inte:

humanismokunskap.se + humanismokunskap.nu
humanismkunskap.info + humanismkunskap.com
humanismochkunskap.se + humanismochkunskap.nu, med flera…

Eller kanske dessa – som f.ö också är en kund till Sasser media lab AB/Torbjörn Sassersson och då har betalt för just rykteshantering.

terryevans.nu + terryevans.info
creativeexperiences.se +creativeexperiences.nu
creativeexperience.se + creativeexperience.nu, med många flera…

Usel rykteshanterare (också)
Torbjörn Sassersson skriver att man SKA som första åtgärd vid rykteshantering – ”Köp ditt eget personnamn som domännamn … eller motsvarande”. Hmmm, varför är inte detta gjort då..?

(Torbjörn Sassersson skriver där också: ”Köp domänen genom min firma så ordnar jag bra pris” – dvs Sassersson vill lura av dom pengar, för ingen har/får ”bra pris” på domännamn! Lite fult där också minsann Torbjörn)

***

Humanistiskt?
Undrar vad ”humanisterna”, vice ordförande och ordförande i föreningen Humanism & Kunskap, Torbjörn Sassersson och Börje Peratt hade tyckt om man registrerat dessa domäner och sen skrivit lögner och förtal om DOM där – om det hade varit OK? Men jag menar Torbjörn Sassersson gör ju det själv mot andra, så det borde då iochförsig vara OK..!

Och visst är det galet underligt att denne tragikomiska figur, Torbjörn Sassersson INTE täckt upp sin/sitt eget INNAN han ger sig ut och reggar andras domännamn och gör sjuka kopior på webbsidor och bloggar. Med det är väl det här med att han tydligen bara MÅSTE bita sig själv i rumpan hela tiden ALLTID..! Eller, är det kanske en ekonomisk fråga för Torbjörn – det går kanske inte bra med hans tiggeri..?

Dåliga referenser
Man kan ju också se att Torbjörn Sassersson och Sasser media lab AB INTE är någon höjdare på sitt ”jobb” som ”rykteshanterare” – jag menar med alla dom lediga domännamnen för hans kunder, aj, aj, aj..!

Men vem vet, kanske några av dessa domäner kommer att köpas upp snabbt nu av någon som kallar sig ”rykteshanterare” :-]

Eller någon kanske vill lägga en 5-hundring och bara köpa upp ett par av domännamnen för att göra Torbjörn lite skitnödig, he, he – skulle ju också vara skoj att se hans reaktion och vad han tyckt om det ;-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

14 reaktioner till “Hmm – om man skulle börja ”blogga”..?

 1. En avlyssnad dialog mellan två anonyma:

  – Om Sassersson hade varit bagare och bakat och sålt bullar, skulle jag definitivt ha undvikit att köpa hans bullar.

  – Varför det?

  – Vem fan vill bjuda andra – eller sig själv – på sånt som är fullt av bullskit?

  Rätt återgivet intygar bbnewsab (också anonym).

  Gilla

 2. Jag tror att Sassersson är inblandad i Canal 2ND opinion, De är anonyma och tar upp samma saker som Newsvoice. Någon som vet mera?

  Gilla

  1. Hmmm..? Såg att Sassersson sökte efter någon som ville sköta deras webbplats, tror jag det var. Han klarade antagligen inte det själva – han klarar bara färdiga wordpressmallar ju ;-]

   Gilla

 3. Det river och sliter i mig.
  Jag vill ju vara ett snällt flickspöke men så mysigt det hade känts att sitta med en alldeles egen sasser-domän och bara suga på den. Ifall, ifall….

  Det är en sak att vilja eller att tänka att man kan sjunka så lågt och ett jävligt stort steg till att göra det.

  De flesta av oss skeptiker är i slutändan inga barnrumpor utan försöker uppmärksamma bedrägerier/charlataner.För ett gott syfte. Spelar ingen roll vilka titlar de sätter på oss. Det finns bevis nog nu för vilka som tillhör det verkliga avskummet.

  Nidbloggar på dem är på så vis överflödiga men vi får se hur det utvecklas. Alla har ju en gräns för hur mycket skit de tolererar. Den magiska gränsen kanske inte är nådd än bara?

  Ska kolla lite lediga domäner nu. De har väl inte köpt min än? De får gärna göra det för jag har inte tänkt köpa den. Då köper jag hellre Sassers ;)

  Gilla

  1. När jag blir riktigt febannad på någon som gör mig något fult, och som jag typ inte kommer åt eller så – så kan jag fundera ut något jävligt att göra mot den… MEN SEN sätter jag mig över att göra det och gör inget, och tycker då att jag är en bra människa som inte sänker mig till sådana nivåer :-]

   Gilla

  2. Jag tror nog det f.ö svider så det räcker i Sassersson att man här kan se hans inkompetens även inom detta han påstår sig jobba med (och tjatar om alltid) och att han inte har koll på det – heller..!

   Gilla

   1. En normal människa hade reagerat så ja. Det återstår väl att se hur det står till på den fronten.

    Som sagt, nidbloggar om Sasserperatt vore att överarbeta. De gör sig själva till åtlöje och kan inte klandra någon annan än sig själva för det. Det måste ju visa sig förr eller senare att det inte är en bra strategi när man driver ett ”seriöst” företag.

    Jag tror det räcker med att det finns de som skriver om vad de gör och skriver om. Vad jag kan sakna är en överblick i tidsordning så man kan följa den hysteriska utvecklingen enklare. Som tidslinjen på Facebook ungefär men man har ju ett liv också…

    Gilla

    1. Ha ha Ja det har du sååå rätt i – det behövs knappast ”nidbloggar” om dom – det sköter dom mycket bättre själv och tom överträffar verkligheten själv hela tiden :-]

     Ja jag håller på med en ”artikelserie” ju – där kan nog komma en sorts sammanfattning typ tidsmässigt eller något…

     Gilla

    2. Då det gäller ”Sasserperatt” så skulle det inte förvåna mig det minsta om de anser att den här bloggen är en nidblogg.

     Gilla

     1. Jo jo – tror det är Sassersson jag sett, om inte båda, skriva att DETTA är en nidblogg…

      Torbjörn skriver också bla – ”Gesus Petterssons texter … osar av valpig och hetsporrig emotionalitet. Gesus Anderssons texter är lite mer coola, tycker jag.”

      Han menar väl då coola som tex – ”små skeptikerhjärnor” och likna skeptiker vid apor med mera med mera sjukt…

      Gilla

    3. Så i grund och botten behöver vi egentligen inte göra speciellt mycket annat än det vi redan gör. Varje normalt funtad människa fattar gott och väl hur tokigt dessa individer beter sig.

     Gilla

 4. Ja, någon form av översiktlig kronologisk tidslinje över Peratts och Sasserssons alla klavertramp kan rekommenderas av rent pedagogiska skäl.

  Antingen en gemensam tidslinje avseende de allra största rumpbetten. Eller en tidslinje per rumpbettsfrågeställning. Typ en tidslinje avseende hur pellejönsarnas syn på Gesus’ rätta identitet utvecklats och förändrats över tiden.

  Apropå detta sistnämnda. Det lät på Gesus häromdagen som att det senast lanserade huvudspåret (det att Gesus = spelutvecklaren Magnus Pålsson – a.k.a. Souleye – i Helsingborg) nu är på väg att tonas ned av Humle & Dumle efter att tidigare ha lanserats med buller och bång och hållits fast vid TROTS information till dem, att Souleye nu i sommar faktiskt har vistats en del i USA, vars Eastern Standard Time (EST) ligger sex timmar efter svensk normaltid.

  Något som i så fall innebär, att Gesus/Souleye måste föredra att blogga och kommentera – från sin amerikanska horisont – företrädesvis mellan kl 3 och 5 om morgnarna. Jojo, är man ett spöke, så är det väl nattjobb som gäller? Hvilket skulle bevisas…

  Om du läser detta, Gesus, uppdatera oss, dina hyenor till följare/lärjungar, om senaste nytt om Kling & Klangs inställning i ”Vem är Gesus”-frågan. Och som sagt: skapa gärna en tidslinje som visar hur Helan & Halvans syn på din identitet har växlat sett över tiden.

  EN sak förvånar mig väldeliga: Finns det verkligen inte en enda andevarelse i efterlivet ”på andra sidan” som kan viska i Terry Evans’ öra vem Gesus egentligen är, så att Terry sedan kan vidarebefordra den informationen till herrarna i Stockholm? Med tanke på frågans höga prioritet borde väl herr Sassersson avstå från semester för att i stället befinna sig i permanent stand by-läge, på det att han i egen hög person skulle kunna utnyttja sina astralkroppsflygartalanger och flyga till Terry Evans och hämta de Gesusavslöjande bevisen från andarna på ”andra sidan”.

  Gilla

  1. Ja som jag skrev till Pheme ovan så kommer det nog något sorts sammanfattning med tidsöverblick i ”artikelserien” – det är så sjukt mycket bara, så det tar tid…

   Vet inte angående min identitet – för bara någon vecka sen så var tex Peratt ute och ändrade i alla sina gamla inlägg som han skrivit om mig innan dom fick för sig att jag var Magnus mm och lade till Magnus/Souleye i dom

   Men det är som vanligt, dom är helt omöjliga att förstå sig på

   Tror dom försöker täcka in så många möjligheter dom kan liksom – så kan dom säga sen att dom ”hade rätt” om något av det skulle visa sig vara som dom sagt..?

   Gilla

   1. Men vaffan? Menar du att Peratt-stollen i sin ständigt pågående historierevisionism i stället har valt att trycka ännu mer på den befängda Souleye-spåret i stället för att tona ned sina skriverier därom?

    Jaja, å andra sidan är ju logiskt tänkande inte precis något som man förknippar med just Börje. Har aldrig gjort. Kommer aldrig att göra.

    Han är, om man så säger, inte den vassaste kniven i besticklådan. Fast å andra sidan, i jämförelse med den där andra fjanten, Sassersson, är han förstår sylvass. Allt är relativt i vår värld. (Till skillnad från i andevärlden.)

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.