Börje Peratt – näthataren? Del 2

”… en näthatande människopredator utgår från sina egna helt själviska ibland patologiska behov av att förgöra andra genom kränkningar, falsk tillvitelse, skällsord, fridsbrott, hot. … predatorer som med direkta lögner förföljer namngivna. – Börje Peratt, ursprungligen Persson. Ordförande Humansism & Kunskap.

”människopredator” – ännu ett av alla Börje Peratts (eller Torbjörn Sasserssons?) egenpåhittade fjantiga ord som han klistrar på t.ex skeptiker.

Börje Peratt näthatare
Näthatare!
Projektion?
Intressant att se Börje Peratts totalt skeva självbild och hans verklighetsflykt från vad han sysslar med.

Det han falskt anklagar mig med flera för – är EXAKT det som han och hans fega knähund Torbjörn Sassersson gör ideligen, överallt!

Det som dom själv definierar som näthat!

Vet inte hur mycket och ofta jag sett dom anklaga andra för att göra just det som dom själva gör HELA TIDEN!


På med offerkoftan och ljug – woo-wootaktik as usual
”Anledningen till att jag blivit måltavla är för att jag kritiserar och ifrågasätter hans beteende och anser att polis måste vidta åtgärder för att få stopp på eländet. Jo det kallar Gesus hot. Att man hoppas att polisen ska utföra sitt arbete och att domstolen ska bestraffa dem som är kriminella kan ju den kriminella uppleva som hot.” – Börje Peratt

Hybris – Megaloman
Först överskattar Börje Peratt sig själv i vanlig ordning – jag t.ex, bara skriver om vilka sjukligheter han hittar på om bl.a mig. Jag kan inte se hur han skulle vara en ”måltavla” för något pga det.

Hot eller not?
Vad Börje Peratt här ovan menar, och som alltid försöker bortförklara, är dom hot och utpressningsförsök som han körde mot mig – att det INTE ska vara hot. Tja, läs själv och bedöm här t.ex:

Gesusbloggen under attack! »

Börje Peratt hotar och utpressar! »

3 dar i buren?
Sen är jag då tydligen numera även kriminell – så kriminell att polisen borde komma och fånga mig och ta mig till domstol för att bli bestraffad. För… Tja för vad egentligen?

Varför anmäler han/dom inte?
Om det nu är som ”dom”, Börje Peratt (Terry Evans) och Torbjörn Sassersson påstår, att jag med flera skulle kränka och näthata folk med mera ”olagligheter” så sjukt mycket – varje dag i flera år. Varför anmäler dom det inte isåfall? – det vore ju hur enkelt som helst för dom…

Och det är dom ju f.ö glada för annars, anmäla, och länkar allt vad det går till olika platser man kan göra det på – VARFÖR ANMÄLER DOM INTE? Dom försöker kanske få någon annan att göra det..? Dom har ju t.ex anmält folk tidigare, UTAN någon ”framgång” såklart.

Inte hittepå som ”dom”…
… utan en riktig journalist alltså, borde väl t.ex vara intresserad av detta om det verkligen hade varit som dom påstår – jallafall i John Houdis, som ju är en ”kändis”, fall väl..? Jag menar dom påstår ju ändå att det handlar om bl.a organiserade förföljelser, kränkningar, stalkande och näthatande av kvinnor dagligen i flera år.

Men nej, dom är nog inte så korkade att dom inte greppar att om detta granskas eller något – så är det dom själva som kommer att få problem på grund av sitt agerande, och INGEN annan. (eller har jag igen för höga tankar om dom?)

Börje ligger i
För att smutskasta bl.a då mig allt vad han kan med sina fega och fula lögner. Det enda han INTE gör, är det enda vettiga – att kontakta mig och höra ELLER kolla upp saker innan han, ALLTID utan några som helst belägg, lägger ut det på alla sina bloggar och andra webbplatser.

Jag har för mig jag sett att Börje t.o.m gått tillbaka och lagt till MP-S i gamla inlägg, nu efter dom fått för sig att det ska vara jag. Svårt att se though, eftersom dom hela tiden fegt ändrar och fixar med alla sina inlägg efteråt.

Nya bud
Fast jag läste häromdagen att Torbjörn Sassersson numera tydligen tror att jag/Gesus är, ”flera skeptiker-aktivister delar sannolikt på det aliaset”!

Hmmm, hur ska dom ha det egentligen? Men det gäller väl för dom att täcka upp så många olika scenario dom kan i vanlig spåkärringstil för att få ”träff”. Så dom sen ska kunna säga ”vad var det vi sa” om min identitet skulle komma ut och stämma med någon av alla deras fåniga gissningar – vilket den INTE gör…

Varför vågar dom inte bemöta eller svara?
Ja, jo det förstår jag ju såklart – dom har absolut INGET att komma med för sina lögner!

Jag har uppmanat dom att kontakta mig flera gånger och flera flera gånger frågat efter belägg för deras påståenden och anledningen till deras oärliga agerande, men nix…

Jag kan kanske säga som McEnroe sa – ”answer my question, the question JERK!”

Tokig röra
Som jag sagt tidigare, ”flyter vissa saker ihop” lite i min ”artikelserie” av Peratts näthatande, lögner, smutskastning, förvrängningar med mera fula och ohederliga grejer som han håller på med. Så sorry om det blir lite typ upprepningar av vissa sjukheter…

Detta är del sex av min ”artikelserie”, där jag som ”journalist” gör en ”journalistisk granskning och undersökning för att lyfta fram fakta” till en ”fallbeskrivning” av ordförande i Humanism & Kunskap, Börje Peratt ;-]

Tidigare inlägg i min ”artikelserie/fallbeskrivning” om/av – Börje peratt (uppifrån ner)

Börje Peratt – en fallbeskrivning ;-] »

Börje Peratt – hycklaren »

Börje Peratt – ”journalisten” »

Börje Peratt – trovärdigheten »

Börje Peratt – näthataren? Del 1 »

More to come…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

11 reaktioner till “Börje Peratt – näthataren? Del 2

 1. Jag finner det inte osannolikt alls, att Peratt & Sassersson redan har polisanmält dig, Gesus. Men att polisen i så fall förmodligen har lämnat deras anmälan utan åtgärd. Kanske rent av vägrat att ens upprätta en formell polisanmälan av det enkla skälet, att det som Peratt & Sassersson kallar för näthat och trakasserier inte är någotdera i lagens mening.

  För dem som är lättkränkta – hit hör många religiösa fundamentalister och i princip alla woowoos – blir ju snart sagt vad fan som helst näthat och trakasserier, ja rent av stalking.

  Och ingen som har blivit korrekt avnavlad vid födseln – låt vara att jag hyser vissa tvivel om huruvida Peratt och Sassersson uppfyller det kriteriet – går väl ut och skryter om att de har gjort en polisanmälan, som polisen kanske inte ens ville upprätta eller, ifall den upprättades, snabbt lades till handlingarna, sedan en åklagare läst igenom densamma och konstaterat, att allt i anmälan kan hänföras till kategorin missuppfattningar om vad näthat och trakasserier i lagens mening är.

  Gilla

   1. Är inte det uppenbart? Hon visar upp vilken slags kommentarer som accepteras på Peratts sidor om Gesus. Cudos till Alienna som var driftig nog att göra en webcitation. Peratt har ju för vana att städa bland sina inlägg och sidor när det börjar bli hett om öronen.

    Gilla

 2. Nä, nu fan går skam på torra land. När jag klickar på Aliennas länktips här ovan hamnar jag hos Börje Fåntratt.

  Och vad kan jag läsa där i hans bloggs kommentarsfält?

  Jo, rena DÖDSHOT riktade mot Gesus. Alienna har i sitt inlägg (se ovan) citerat de rättframma och oförblommerade DÖDSHOTEN mot Gesus.

  Inte nog med det. I samma Perattska kommentarsfält finns en annan kommentar, i vilken Gesus påstås vara galen/vansinnig..

  Är inte detta näthat och personhat, så säg? Alltså det som Börje Fåntratt påstår sig vända sig emot..

  Likafullt raderar han inte dessa kommentarer utan låter dem stå kvar ograverade, UTAN ATT TA AVSTÅND FRÅN DERAS INNEHÅLL.

  Hur i helvete kan medlemmarna i Humanism & Kunskap acceptera en ordförande, som på detta vis ställer sig bakom näthat och dödshot?

  Genom att Börje Peratt INTE har raderat dessa kommentarer är det en rimlig slutsats att dra, att han också ställer sig bakom de här sjuka uppmaningarna att döda Gesus och de personlighetsanalyser som mynnar ut i att Gesus måste vara en galen människa.

  Jag rekommenderar Gesus att ta en skärmdump av det aktuella kommentarsfältet hos Börje Peratt och därefter polisanmäla Peratt för att han inte omgående lät radera de publicerade dödshoten mot och galenskapsförklaringarna av Gesus.

  FDETDA: Här är en förteckning på nio personlighetsdrag som kännetecknar en person med narcissistisk personlighetsstörning:

  FRAMTRÄDANDE DRAG VID NARCISSISTISK PERSONLIGHETSSTÖRNING (minst fem av de nio dragen måste stämma in för att man ska kunna/få ställa diagnosen narcissistisk personlighetsstörning):

  1) Har en grandios känsla av att vara en betydande person.

  2) Är upptagen av fantasier om obegränsad framgång, makt, glansfullhet, skönhet eller fulländad kärlek.

  3) Tror sig vara en speciell och unik person som bör söka sig till, eller bara kan bli förstådd av, andra per­soner (eller institutioner) som är speciella eller har hög status.

  4) Kräver ett övermått av beundran.

  5) Har en känsla av särskilt berättigande, har orimliga förväntningar på särbehandling eller på att andra auto­matiskt ska svara upp till hans eller hennes förväntningar.

  6) Utnyttjar andra, drar fördel av andra för att uppnå sina egna mål.

  7) Saknar empati: är obenägen att uppmärksamma eller identifiera sig med andras känslor och behov.

  8) Är ofta avundsjuk på andra eller tror sig vara föremål för andras avund.

  9) Är arrogant och högdragen i sitt beteende eller sina attityder.

  Ett genomgående och gemensamt mönster i dessa nio drag är, som synes, a) en känsla av grandiositet, b) ett behov av att bli beundrad och c) en brist på empati. Personlighetsstörningen kommer till uttryck i ett flertal olika situationer och sammanhang.

  Som redan nämnts måste minst fem av de nio dragen finnas närvarande samtidigt hos en individ för att denna ska kunna åsättas diagnosen narcissistisk personlighetsstörning.

  Applicerar man denna lista med nio drag på Börje Peratt, kommer man förvisso inte upp i minst fem som stämmer in på honom. Men ändå. Man kan, menar jag, se en liten trend som pekar åt ett visst håll, när det gäller denne Börje Peratt. En sak är i alla fall helt säker: Helt frisk kan den inte vara, som i sin egen bloggs kommentarsfält medvetet låter bli att radera direkta dödshot oavsett om dessa är riktade mot Gesus eller någon annan.

  Skäms på dig, Börje Fåntratt!

  Och skäms på alla er i föreningen Humanism & Kunskap som utan att till synes blinka accepterar en sådan hatisk man som ordförande i er förening. Ni verkar ha helt missförstått vad ordet ”humanism” står för.

  Gilla

  1. Ingenting hamnar i hans kommentarfält, utan att han först granskat texten – och godkänner publicering.

   Skribenterna Nisse Larsson, Matte och Avhoppad skeptiker – ser ut att vara Peratts egna skapelser.

   Gilla

   1. Helt rätt, Alienna!

    Dessutom har ju Börje Peratt själv kommenterat dessa kommentarer. Så han kan näppeligen skylla på, att han inte hunnit, eller missat, att läsa igenom dessa otäcka kommentarer.

    Peratt kan svårligen bortförklara varför han låter kommentarerna stå kvar. Som bloggägare har han ett både juridiskt och moraliskt ANSVAR för vad som skrivs i kommentarsfältet.

    Gilla

 3. Hej!

  Jag fick många skratt!
  Speciellt av bbnewsab och Börje Fåntratt! Fnissa!

  Ni är verkligen sköna!!!

  Hur jag än mår så mår jag alltid bättre efter att läsa allt lärorikt på Gesusbloggen!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.