Kommer Sasser Media Lab AB och Torbjörn Sassersson ta emot Gesus?

Ja alla som läser här vet ju att jag har några efter mig som febrilt försöker ta reda på vem jag är – så att dom ska kunna hänga ut mig och ljuga om mig med mera som privatperson också, för att tysta ner mig… Tänkte jag kanske kunde testa en ”tjänst” som jag kom i kontakt med för ett tag sen, som säger sig skydda anonyma bloggare mot just sådant ;-]

Den som erbjuder detta är Torbjörn Sassersson med sitt Sasser Media Lab AB – han skriver iofs ”tjänsten” är för att skydda MOT skeptiker, men inte kan väl ”humanisten” och vice ordförande i föreningen Humanism & Kunskap Torbjörn Sassersson göra skillnad på folk och folk och diskriminera någon väl..?

Anonym GesusTar han emot Gesus?
För att få reda på mer om hur detta sägs fungera och då eventuella kostnader, så mailade jag helt enkelt Torbjörn Sassersson på Sasser Media Lab AB för att höra.

Jag undrade om han var intresserad av att hjälpa MIG med sin ”anonymiserat domänägande-”tjänst”” och sen då eventuellt rykteshantering också.

Jag skrev:

***

Hej – vet inte om detta är rätt epostadress, för det står ingen på Sasser Media Labs webbplats, men jag chansar…

Jag bloggar anonymt, men har några personer efter mig som försöker ta reda på min identitet för att hänga ut och smutskasta mig med lögner och annat – och jag läste om Sasser Media Labs tjänst, anonymiserat domänägande.

Jag funderar på att trappa upp mitt bloggande och då bl.a köpa egen domän till det – och eftersom jag har dessa efter mig och jag inte vill bli uthängd av dom, särskilt inte som privatperson, så tänkte jag att anonym domänägare-tjänsten kanske kunde vara något för mig.

Men, det beror på hur det fungerar och vad kostnaden är bl.a. Och kan jag t.ex vara anonym även gentemot Sasser Media Lab, eller måste jag ”avslöja” min identitet för er/dig? Jag har möjlighet att betala genom typ ombud, om det kunde fungera för att lösa ev betalning.

Vad jag undrar över –

1. Är det Sasser Media Lab då som äger det registrerade domännamnet och inte jag själv, och att jag t.ex inte kan flytta det med mig eller något annat om jag skulle vilja det senare?

2. Vad är kostnaden för köp/registrering av domännamn och plats på webbhotell, och vilken avgift lägger sen Sasser Media Lab på det?

3. Är Sasser Media Lab återförsäljare för Loopia, domäner och webbhotell – och kan Sasser Media Lab t.ex ta betalt för att hyra ut plats på deras webbhotell?

Dessa personer som försöker få tag i min identitet, dom skriver även massor bl.a förtal och lögner om mig och anklagar mig falskt för en massa saker som jag inte gjort/gör. Där tänkte jag höra lite om Sasser Media Labs rykteshanterartjänst.

4. Vad tror ni/du om att rykteshantera min blogg, min nya site då och mitt namn med mera, och vad är kostnaden för det och hur debiterar ni – kan ni/du lämna offert eller debiterar ni per timme, efter resultat, eller hur fungerar det?

5. Mitt bloggnamn är redan uppköpt/registrerat med två .nu domäner och det skrivs bl.a lögner på den siten nu – går det att göra något åt det, och vad kan ”vi” isåfall göra t.ex?

Jag är alltså intresserad av att få information om hur detta fungerar, och prisuppgifter på tjänsten anonymiserat domänägande + plats på webbhotell och eventuellt rykteshantering av min blogg/site och mitt namn.

Detta gäller min blogg gesusbloggen.wordpress.com, och sen då min ev nya site med bloggen på.

6. Jag läser också där att ni/du erbjuder ”bra pris” på domännamn – hur menar ni/du med det, kan ni/du köpa domännamn billigt och t.o.m sälja dom vidare billigare än om jag köper/registrerar det själv?

Hälsningar – G Pettersson

***

Avvaktar lite…
Well, nu får vi se om detta kan vara något för Sasser Media Lab AB och Torbjörn Sassersson – eller om han skiljer på folk och folk som ska ”skyddas” mot folk eller ”folk”..!

Jag får väl ge det ett tag, fick höra att Torbjörn Sassersson har semester nu – samtidigt med nidbloggaren tydligen, för där skrivs visst inte heller något just nu: Just nu när Torbjörn har semester… Alldeles säkert bara av någon väldigt tillfällig tillfällighet såklart ;-]

Testar igen
Har väntat en och en halv vecka nu men inget svar – så ett mail till gick iväg idag med tillägget:

***

Hej igen – som sagt, vet inte om detta är rätt epost, men testar igen…

Kan tillägga här först att det nu också lagts ut ”dödshot” mot mig på en blogg som ägs av en dom som jagar efter min identitet, om det påverkar om du/ni vill hjälpa mig eller ej..?

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

5 reaktioner till “Kommer Sasser Media Lab AB och Torbjörn Sassersson ta emot Gesus?

 1. Om inte annat skulle väl Sasser Media Lab AB kunna hjälpa dig, tycker jag, med att göra så att dina inlägg här på den nuvarande GesusBloggen kommer högt upp vid googlingar på kända mediumnamn samt, inte minst, namn som Börje Peratt och Torbjörn Sassersson samt föreningar som Humanism & Kunskap.

  Du betalar lämpligen efter prestation, dvs ju högre upp dina poster hamnar vid sådana Googlesökningar, desto mer är du villig att betala. Uselt jobb = noll pröjs. Prestationsbaserat bör det vara. Målet måste vara att just dina texter ska hamna högst upp vid sökningarna. Eller åtminstone bland topp 10.

  Fast samtidigt måste jag hissa varningsflagg vad gäller Sasser Media Lab. Menar du alltså på fullt allvar, att det it-företaget på sin hemsida inte ens har någon egen epostadress att visa upp, via vilken man kan kontakta företaget? Jag tycker det verkar mycket bisarrt. Nästan sjukt.

  Vem vet, kanske är företagets webbplats blott en fasad för annan – och mer obskyr – verksamhet än den uppgivna? Var på din vakt, Gesus!

  Jag håller det inte för helt otroligt, att den som står för ägandet, om så kallad målvakt eller inte, i själva verket kan ägna sig åt andra aktiviteter.

  Vad gäller den påstådda ägaren till Sasser Media Lab specifikt, så har jag hört ryktas, att det är en person som ibland flyger runt i Sverige och pussar kvinnor i ansiktet utan att först be om lov.

  Om detta rykte skulle visa sig vara sant, utesluter jag inte att Sasser Media Lab i själva verket utgör fasad för någon bordellverksamhet eller dylikt.

  Så jag upprepar: Var försiktig, Gesus, så att du inte blir indragen i ekonomisk brottslighet med mera. Allt här i världen är inte alltid vad det förefaller vara utåt sett.

  Jag vill verkligen inte att du, Gesus, sanningens banerförare och förkämpe nr 1, ska råka i klorna på ryska maffian, mot din vilja bli indragen i grov ekonomisk brottslighet eller dylikt. Företaget Sasser Media Lab ger mig negativa vibbar. Nästan så att jag överväger att tillkalla någon känd exorcist.

  Gilla

  1. Tack för omtanken och varningen – ja jag får nog vara en aning försiktig här, Jag anar också att allt inte står helt rätt till med detta och får nog titta lite mer på Sasser media lab ;-]

   Mycket underligt också att ”dom” inte svarar på mail när det är möjlighet till nya kunder och deg in på gång ju. Ett riktigt företag hade ju tex haft autosvar vid semester och upplyst om det var så…

   Gilla

  2. ”Vad gäller den påstådda ägaren till Sasser Media Lab specifikt, så har jag hört ryktas, att det är en person som ibland flyger runt i Sverige och pussar kvinnor i ansiktet utan att först be om lov”

   Satte fan morgonkaffet i halsen här :)

   Trevlig dag.

   Mvh

   Rust Lee.

   Gilla

 2. När jag tittar i min spåkula och tyder bromsspåren i toaletten så kan jag inte se något samarbete mellan Gesus och Sasser Media lab AB i framtiden. Synd det men överraska oss gärna med ett glädjande besked från Sasser. Något säger mig dock att det aldrig kommer att ske.

  Tycker att dina frågor borde besvaras. Om inte skulle kunna tyda på att ”tjänsten” inte är riktigt i linje med gällande avtal med webhotellet. Att det är en hittepåtjänst som uppfanns i samma stund som Sasser Media Lab AB blev påkommen med nidbloggen. Bara en tanke…

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.