Terry Evans – lite uppvärmning

Jag förstår att ni saknar Terry Evans och hans spökfloskler här. Så jag tar en pellejönspaus och kör en liten kortis med Mr Evans här när han kör sina tricks. Ta det som en uppvärmning inför Det okända som väl bör spralla igång snart igen – och då såklart med det stora dragplåstret Terry Evans, antar jag(?).

Här är han på en mässa och visar upp hur han arbetar när han påstår att döda människor snackar med honom, här dock gratis. Jag tycker detta är lite underligt för här visar Terry upp exakt hur han gör när han kör sin bluff – han t.o.m säger det själv..!

Detta är alltså ingen storseans eller sittning eller något, utan Terry Evans VISAR hur det går till när han ”pratar med döda”, eller rättare sagt då, påstår att döda pratar med honom.

Som vanligt är det samma floskler och ”tekniker” som han använder ALLTID annars och överallt – hur kan vissa INTE se/höra det?

Först…
Visst är det roligt att ”dom” ALLTID först täcker upp och garderar med att dom inte kan garantera ATT det ”kommer igenom” någon, VEM som ”kommer igenom” och VAD dom isåfall säger – ÄNDÅ så dyker det minsann ALLTID upp någon död ”kändis”. Ja EFTER att sittern/mottagaren fått det till en då iofs..!

Som här när hennes pappa kommer, (precis som alla spöken alltid gör på alla Terrys storseanser 3 gånger i månaden året runt, helt enligt schemat) fast då alltid såklart först EFTER Terry fått OK på att pappa är död. Och DÅ, bara då kan ”pappa” hälsa och berätta en massa saker. Konstigt att ”pappa” INTE kan säga något INNAN Terry är säker på att pappan är död.

Här t.ex, kan pappa sen, som Terry själv säger ”han berättar mig”, olika saker och t.ex säga väldigt tydligt och klart, bl.a ”jag älskar dig”, och ”jag hade fel, du hade rätt”. VARFÖR skulle han då inte kunna säga sitt namn eller vem han är, och det direkt så Terry inte behöver kolla upp att han är död, FÖRST?

Terry Evans lurad?

Has a sense of humor!
Hur kan Terry förresten vara säker på att det verkligen ÄR hennes pappa? Alla Terrys spöken är ju alltid så skojfriska och har humor, även detta. Tänk om det t.ex är någon annan död som kontaktar Terry och bara skojar med honom/dom. Och sen sitter där i andevärlden och garvar gott med dom andra döingarna åt stollen Terry Evans som tror att det är andra döda som snackar med honom och bara säger samma saker alltid :-]

För Terry tvekar inte det minsta här, så fort han får OK på att ”pappa” är död, så ÄR det pappa – ingen annan! Så snabbt gick då också den så för påstådda medium viktiga ”identifieringen” av den döda/anden.

Same o same o
Det haglar med det vanliga, som vanligt här, ”is your papa on the other side”. Först då alltså, startar helt enligt boken med att kontrollera så att pappa ÄR död, och DÅ, då kan pappa hälsa, o.s.v…

Sen kommer allt det som ALLA Terrys spöken säger ALLTID, d.v.s, INGET vettigt, men av någon underlig anledning alltid samma saker. Trots det ska vara olika spöken hela tiden.

– Spöket vill hälsa
– Spöket hann inte säga hejdå innan det/han dog
– Spökets hjärtat är bra nu
– Spöket har/hade humor
– Spöket har ouppklarade affärer – vilka han/det ändå INTE tar upp här..!
– Spöket har hört henne prata
– Spöket spelade kort
– Spöket hade fel och ”hon” hade rätt. (Fast här får Terry slänga in en liten ”räddning”, för det var inget som stämde in på den döde.)

Tror inte jag sett ett enda avsnitt av Det okända med Terry Evans utan några av dessa hans samma floskler. Jag kan lätt plocka fram och visa ett antal av varje uttalande han kör med här. Det är så dåligt och genomskinligt så man bara måste vilja tro på tramset för att kunna tro på det.

Flera fel!
Terry har ju lite oflyt med sin shotgunning här, två gånger minst blir det helt fel av dom få han kör med, och det är svaga reaktioner på fler andra grejer han försöker med.

Terry slänger ju t.ex ur sig om att pappan spelat kort, vilket är ett typiskt Barnum-uttalande. Det stämmer inte här, men med lite tur så har pappan visst spelat lite Canasta – och då med lite bias blir det till en ”träff”.

Gillar Terrys ryck i henne när hon inte reagerar rätt direkt, ett försök att distrahera och få henne att säga ja/OK ändå liksom?

Direkt på det säger Terry, ”this is the way here papa is talking to me”. Om nu ”pappa” pratar med Terry, varför säger han inte bara Canasta då..?

Typical dad
Dessa påstådda medium, säger ju att deras viktigaste uppgift är att bevisa att det finns en eftervärld OCH kunna ge sådan information att ”anden” kan identifieras till 100%.

Här har vi då, enligt Terry Evans, en pappa till en kvinna i ca 60 års-åldern, som, inte alltid typ var en bra pappa eller gjorde rätt, spelade kort, inte sagt att han älskade henne (medans han levde), inte trodde på ett liv efter döden, som så många andra av Terrys påhittade döda pappor…

Undrar också om det inte kan vara någon, någon annan som känner igen den ”100%-iga” identifieringen av en död pappa?

Snabbt avslut
Konstigt att ”pappa” inte vill säga hejdå till henne nu här heller, eftersom Terry påstår att han inte hann göra det när han dog ju. Det tar bara slut rakt av här..!

Men det är precis som på Terrys storseanser, det är tidsschemat som styr :-]

Precis hur han gör!
Enligt mig, demonstrerar och avslöjar Terry Evans här exakt hur han gör när han kör sitt bedrägeri – och för det tackar vi honom..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

24 reaktioner till “Terry Evans – lite uppvärmning

 1. Mycket bra analys, Gesus!

  När Terry har etablerat kontakt med en ande från ”Andra sidan”, skulle ju Terry kunna lägga fram den all information han erhåller för den fortfarande levande människa som sökt Terrys hjälp att kunna få kontakt med någon döing.

  Det är helt enkelt onödigt – och framför allt i allra högsta grad ovetenskapligt – att fråga den människa som anlitar Terry om huruvida hens pappa har lämnat jordelivet för ett andeliv på ”Andra sidan”.

  I stället är det ju bara för Terry att bluddra på och återberätta allt som anden har att berätta för honom.

  Sedan, när allt har berättats/informerats om, men först då, ställer Terry frågan: ”Vem av dina avlidna släktingar kan det ha varit som gav dig all denna information?”

  Varpå den som sökt hjälp av Terry kan svara på följande vis.

  Antingen: ”Vet inte. Det du berättar/säger, Terry, passar in på fler än en av mina avlidna nära och kära. Informationen är ömsom vin, ömsom vatten, dvs vissa saker stämmer, andra inte.”

  Eller, kanske så här: ”Vad konstigt! Det där låter som om det kunde vara min pappa. Men han finns ju fortfarande kvar här på jorden, så han kan verkligen inte vara någon ande hemmahörande på ”Andra sidan, och som du just har haft kontakt med, Terry.”

  Kort sagt: Det finns många VETENSKAPLIGA sätt att testa såväl mediumen som deras budskap från ”Andra sidan”. Men varken mediumen själva eller deras andetroende kunder vill testa den här sortens frågeställning(ar) vetenskapligt. De önskar blott få sin (barna)tro bekräftad. (Mediumen för pengarnas skull, kunderna för det trösterika budskapets skull.)

  Huruvida denna (barna)tro är sann eller falsk är alltså ointressant för båda parter – såväl mediumet som kunden – att få klarhet i. Därför kör man på i de gamla, väl inövade hjulspåren. Jfr ritualer som säger att det måste vara kolmörkt i lokaler, där fysiska seanser ska äga rum, med motiveringen att det är allom känt, att andarna trivs i mörker.

  Jo jo, så är det förstås. Även lögner skyr som bekant ljuset, att få strålkastarljus riktat på sig.

  Gilla

  1. Javisst är det så – som det är nu så får båda parter vad dom vill ha. Påstådda mediet, pengar och true believern med sin bias kan fortsätta lura sig själv…

   Och visst är det så, att det vore hur enkelt som helst att avslöja dessa bedragare om man vill och har resurser till det.

   Men/och det vore också lika enkelt för bedragarna att visa om dom INTE var just bara bedragare som ljuger om vad dom kan, om det INTE var så..!

   Gilla

   1. Härligt Gesus , äntligen lite Terry igen ! Man blir bara så trött när man ser hur Terry och även det världsbrömda mediumet James Van Praagh i hans sittning med Miklos Jako ..ren katastrof ! Miklos t o m hittar på saker som inte stämmer och James sväljer betet med hull och hår ..Och varför kan inte sittern ljuga när mediumen gör det hela tiden !! Fattar inte att folk går på det gång efter gång ..Men får dom en ”träff” så har dom ju kontakt med andevärlden och stämmer det inte så är det andevärlden som inte förmedlar budskapet tydligt ..Snacka om bekvämt !!

    Gilla

 2. Det kanske är samma skojfriska spöke hela tiden, Terrys farsa som första gången övertygad sin son genom att säga sitt namn och annat. Därefter bara blajat för att glädja grabben.

  Gilla

  1. Javisst..!

   Eller varför inte en eller flera aliens, som har hittat ett sätt att ”kontakta” oss/Terry på – som bara skojar med Terry. Kan ju också vara någon humorist från framtiden eller ett annat Universum med mera med mera ;-]

   För som väl Terry och dom andra bedragarna alltid säger, typ, ”vi är bara kanaler som förmedlar vad vi får”…

   Gilla

  1. Han får väl svårare och svårare att variera sina floskler , hans fantasi tar väl slut …Man kan ju inte tjata om ”papa” i all evighet som var skojfrisk och hade svårt att andas när han dog och inte hann säga adjö..

   Gilla

   1. Problemet, för Terry och alla andra bedragare av hans sort, som jag ser det – är att nu kan dom inte längre bara jobba i skymundan och leva på ryktesspridning från woo-woos. Utan nu kommer allt dom gör fram så att alla kan se det, och då syns det att det är förutom hittepå och bluff – bara samma trams dom kör med alltid och INGET vettigt. Vilket det väl borde vara om det nu på riktigt skulle vara döda som vill kontakta anhöriga.

    Dom klarar inte variera sig hur mycket som helst, med tanke på tex Terrys storseanser, ca 3 i månaden året runt + TV-programm osv – då blir det svårt för dom/honom att undvika att upprepa sitt ljugande.

    Men man blir ju galet förvånad att det verkligen är såååå sjukt dåligt – och då att woo-woos INTE ser det. Men, dom VILL ju INTE se det…

    Gilla

 3. Idiot Terry! Han kan inte vara så smart om han inte har ett varierande recept på sina lögner. Vivi Linde och Pehr Trollsveden är andra lurendrejare av stora mått och jag skrev så här på nattkvisten till Vivi Linde:

  Ursäkta men att ta 20 k.r. per minut för er ”tjänst” bara det gör att jag tyvärr aldrig kommer att anlita er. Det innebär alltså att man är uppe i 100 spänn på fem minuter och bara det kan göra en normalbegåvad människa misstänksam.

  Sedan har vi en stor skara med människor som verkligen befinner sig i kris, vilka utnyttjas något enormt av sådana som ni. Jag undrar bara exakt vad som gör att ni går igång på att lura folk på det här sättet? Är det stålarna och allt det roliga ni kan göra för dessa? Jag kan åtminstone inte hitta något annat skäl.

  Jag gillar verkligen det du skriver Vivi Linde, men tyvärr så tror jag att du som medium är en total bluff och att du nu väljer att ha en telefontjänst i stil med de sidor man kan se längst bak i veckotidningarna bevisar i alla fall för mig att du inte är seriös. Säkert är du väldigt trevlig, social och inkännande, men det är verkligen inte samma sak som att vara medial på riktigt.

  Godnatt

  Jag vet inte vad responsen på det här kommer att bli. Hon har ju min e-postadress så hoppas att jag inte blir hundmat.

  Gilla

  1. Nillan ; Väldigt bra skrivet ..Jag håller med att dessa medium ÄR väldigt trevliga, sociala ..Ljus och värme och kramar och ”vännen” hit och dit , öppna sina chakran och man får inte vara negativ och värmeljus och drömfångare över sängen ..MEN dom är i mina ögom bara bluff .. och att då ta betalt för ngt sådant är ju skrämmande . Om man kollar på Gesus klipp ovan på Terry Ewans så är det ju så katastrofalt dåligt att man häpnar ..Han kan ju inte ens luras på ett ”snyggt” sätt. ..Spännande att se om du får svar av Vivi Linde , troligtvis inte .

   Gilla

 4. Modigt av dig, Nillan, att våga bullskitförklara Terry Evans och i nästa andetag bullskitförklara även medium/psychics som Vivi Linde och Pehr Trollsveden och kalla dem för vad de är: ”lurendrejare av stora mått”.

  Jag vill tipsa dig – och anjdra intresserade – om denna artikel: http://www.skeptic.com/eskeptic/13-08-21/#feature .

  I den artikeln recenseras en bok som heter ”Psychic Blues”. Dess undertitel lyder: Confessions of a conflicted medium”. Lämplig svensk titel skulle kunna vara/bli: ”En psychics vånda inför vetskapen att det som hen sysslar med är ren bullskit.”

  Boken i fråga är skriven av en känd amerikansk psychic vid namn Mark Edward. Om honom kan man läsa mer här: http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Edward .

  Vad som gör Mark Edwards bok så intressant är att han öppet medger, att det han ägnar sig åt under sina seanser är ren och skär bullskit. Men han försvarar sig med att han ger folk vad folk vill ha, dvs vad de efterfrågar. (Tänk om Terry Evans och andra svenska medium ville vara lika ärliga som Mark Edward därvidlag, men det är och förblir nog en nåd att fortsatt stilla bedja om.)

  Enligt Mark Edward erbjuder han och hans lika falska och bluffande kolleger i denna bullskitbransch (som den mediala genren utgör/är) tröst och ”samtalsterapi”, något som skolmedicinen och skolpsykologin sällan har tid att ägna sig åt (och ifall medicinskt utbildad personal faktiskt vill ägna sig åt sådant, så finns det tyvärr sällan tid därtill i terapeutiska sammanhang). Så där finns onekligen en nisch att kultivera för den som saknar samvetsbetänkligheter.

  Mark Edward antyder att han och hans kolleger I HÖG GRAD håller på med sitt moraliskt klandervärda geschäft för pengarnas skull. It’s almost all about the money. Så att man själv kan få leva ett drägligt liv på sin fritid. (Jfr Terry Evans och andra herrgårdsägare som vet hur man drar in kulor så att det rasslar till ordentligt i kassaskrinen.)

  Här följer några citat ur den spännande bokrecensionsartikel jag låtit länka till här ovan:

  1) Bokrecensenten slår fast: ”[They are] peddlers of bullshit.” Dvs: ”Alla i psychic-/medium-branschen ägnar sig åt att saluföra/kränga bullskit.”

  2) Mediumet Mark Edward själv skriver så här: “People want to believe it’s all real. None of it is, as far as I know.” (sidan 79) Dvs: ”Folk vill gärna tro att alltihop är på riktigt. Men inget av det som vi psychics visar upp för folk är på riktigt såvitt jag vet/känner till.”

  3) Ännu ett direktcitat från Mark Edwards avslöjande bok: ”People will believe whatever they want to believe.” (sidan 218). Dvs: ”Folk tror vad de vill tro på (oavsett hur befängt det hela är).”

  4) Bokrecensenten skriver dessutom så här: ”[Mark Edward] seems to be saying, this is all bunk but it pays the bills.” Dvs: ”Mark Edward menar av allt att döma så här: Javisst är det bullskit det som jag och kollegerna i branschen ägnar oss åt, men vaffan, vi behöver ju dra in lite deg så att vi kan pröjsa våra räkningar.”

  5) Bokrecensenten konkluderar: ”I mean, they [= psychics/medium] are just being good listeners, giving the best advice they can, and helping to fulfill a very real need of their clients. What’s the problem? The problem is that they are not actually friends or family members of their clients. The clients are giving them money, and putting them in a relative position of authority, but they are not a doctor, psychologist, licensed therapist or even an on-call EMT at a Skrillex concert. They are screwing with people’s lives without the least amount of expertise. That’s not just unethical, it’s downright dangerous.

  Dvs: ”Jag kan hålla med om att dessa medium/psychics överlag är bra lyssnare. Säkert ger de de hjälpsökande så bra och goda råd som de kan för att vara sina klienter/kunder till hjälp. Så vad är problemet? Jo, problemet är att dessa psychics/medium inte är goda vänner eller familjemedlemmar till klienterna. Utan de ställer upp och gör detta, som man förväntar sig att nära och kära borde göra och ställa upp på, mest för pengarnas skull. Medium/psychics vill som regel ha betalt för sina tjänster. Och då hör det till saken, att dessa medium/psychics saknar formell medicinsk och/eller psykologisk utbildning och legitimation/legitimitet för att göra det som de ägnar sig åt. Vilket gör deras verksamhet inte bara etiskt/moraliskt klandervärd utan också potentiellt farlig.”

  6) Och bokrecensenten avrundar med följande dräpande slutsats: ”There is no such thing as an “honest psychic.” Taking someone’s money based on a lie is not acceptable.” Dvs: Det finns inga hederliga och genuint ärliga psychics/medium. Och detta med att ta betalt för en tjänst/förmåga/talang som är baserad på rent lögnaktiga (och vetenskapligt obevisade) påståenden är inte acceptabelt, vare sig moraliskt sett eller i juridisk bemärkelse.”

  FDETDA: I Sveriges Radios programserie Tendens pågår denna vecka ett intressant tema: Vårt medvetande (och hur detta medvetande kan utökas/ändras).

  I gårdagens avsnitt stod sålunda en person vid namn Christer Perfjell i fokus. Han skadades häromåret svårt i en allvarlig skidolycka och bröt enligt egen utsago nacken (något som nog är en överdrift, eftersom han i så fall borde ha varit tetraplegiker i dag, dvs förlamad i alla fyra extremiteterna).

  Men skit samma. En tid efter olyckan började denne Perfjell att känna/uppleva förändrade medvetandetillstånd, vilka han inte kunde förklara och som han inte haft tidigare.

  Han erhöll en starkare intuitiv förmåga av ett slag som han aldrig tidigare hade varit med om. Han kunde liksom känna av andras känslor och vibbar och utvecklade, som han sade, ett starkt sjätte sinne som möjliggjorde för honom att vara inkännande och empatisk och liksom kapabel att tränga in under skinnet på andra människor för att på så vis bli underkunnig om hur dessa mådde rent psykiskt (glada, ledsna etc).

  Perfjell berättade att han dessutom kunde förflytta sig mentalt till en annan rofylld verklighet.

  Han har inte från skolmedicinskt och/eller skolpsykologiskt håll erhållit något konkret svar på vad den sortens upplevelser skulle kunna tänkas bero på och förklaras, Därför har Perfjell själv fått arbeta fram en egen förklaring till sina nya spännande förmågor.

  Bland annat menar han, att hans hjärna numera har lagt sig till med ett slags högre växel (bildligt talat) som möjliggör för honom att nå en högre och mer avancerad ”energinivå” (vad nu detta innebär; Perfjell definierar inte begreppet). I samband därmed når han av allt att döma också en högre medvetandenivå. Lite som att han känner sig bli delaktig av en högre kosmisk medvetandenivå och/eller kosmisk intelligens.

  ”Tänk om vi människor alla är sammankopplade med varandra och med hela universum? funderar Perfjell i programmet.

  Perfjell avslöjar sedan något som åtminstone i mina ögon är mycket intressant. Han berättar nämligen att neurologer och hjärnforskare som har undersökt honom har uppmätt, att hans hjärna ibland avfyrar ovanligt många hjärnvågor av så kallad gammatyp.

  Att jag finner detta så intressant beror på ett experiment som var en av förra veckans stora neurovetenskapliga nyheter; se: http://io9.com/a-new-scientific-explanation-for-near-death-experiences-1110395345 .

  I den artikeln beskrivs ett experiment med råttor som försökspersoner (eftersom den här sortens experiment av etiska skäl inte kan/får utföras på mänskliga försökspersoner OCH eftersom råttor – precis som nästan alla ryggradsdäggdjur har en hjärna som påminner starkt om en människas hjärna – av det enkla skälet att även vi människor ju är ryggradsdäggdjur och därför så att säga delar stamtavla med övriga ryggradsdäggdjur).

  Forskarna framkallade ett hjärtstopp hos de här råttorna i experimentet. Några sekunder efter hjärtstoppet (läs. hjärtdöden) kunde man högst oväntat registrera en kortvarig men kraftig stegring – en så kallad spik – i hjärnaktiviteten, framför allt i form av just gammavågor. Alltså samma hjärnvågstyp som man har uppmätt även i Christer Perfjells hjärna efter olyckan i skidbacken (med svåra skallskador som följd).

  När det gäller råttorna uppmättes dessutom ökad aktivitet i ett område som kallas för temporo-parietal junction eller TPJ. Det är en del av hjärnan som vi sedan tidigare VET ger upphov till hallucinationer, inte minst sådana verklighetsförvrängningar som innebär bisarra ljusupplevelser samt, inte minst, upplevelser av förflyttning i rummet (och i viss mån även i tiden). Vilket ju är typiskt vid en nära-döden-upplevelse (typ att till synes rent fysiskt färdas genom en trång tunnel i riktning mot ett starkt ljus och/eller att göra tidsresor tillbaka till barndomen eller dylikt).

  Detta fick de experimentledare som undersökte råtthjärnorna att allvarligt börja överväga om inte råttorna hade en motsvarighet till det som hos människor kallas för nära-döden-upplevelser (NDU-er eller NDEs).

  Kanske är det på det viset, spekulerar jag, att kristna råttor, vilka bekänner Jesus som sin Frälsare och Gud, hamnar i Himmelriket precis som varmt troende kristna människor anser sig göra? Med tanke på att råttor och människor i alla tider har följts åt historien igenom, håller jag det absolut inte för otroligt, att råttor och människor i så fall följs åt även i efterlivet. Här finns onekligen något för Terry Evans, Börje Peratt & Co att gräva vidare i…

  Efter denna lilla utvikning från ämnet återvänder jag till Christer Perfjell. Måhända finns det en koppling mellan NDE-upplevelser och det som han numera kan uppleva i sin hjärna efter den där svåra skidolyckan?

  Ja, varför skulle det inte hos psychics och medium kunna finnas en form av elektrisk störning (typ ändrat hjärnvågsmönster) i hjärnan, som aktiverar så kallat högerhjärnhalvigt intuitivt tänkande, alltså det mest primitiva informationsbearbetningssystemet i vår hjärna som normalt hör barndomsåren till, ity att vänster hjärnhalva med åren ju brukar ta över förarsätet och tränga undan det högerhjärnhalviga sättet att tänka och se på verkligheten/omgivningen från medvetandets ”styrratt”?

  Jfr vad neurologen Jill Bolte-Taylor på sin hemsida skriver om vad som hände henne när hennes vänstra hjärnhalva slogs ut av en stroke för några år sedan. När hennes vänstra hjärnhalva blev ur funktion inträffade bland annat följande, se: http://drjilltaylor.com/book.html :

  In the absence of her left brain’s neural circuitry, her consciousness shifted into present moment thinking whereby she experienced herself “at one with the universe.”

  (För fler detaljer, se hennes självbiografiska bok ”My stroke of insight”. Likheterna med Christer Perfjell är så påtagliga,stora och iögonenfallande, att de knappast kan bero på ren slump.)

  Intuition kan alltså sägas vara en sorts dold kunskap, hemmahörande i den av vänster hjärnhalva förtryckta högra hjärnhalvan, som vi med ”normal” hjärnverksamhet och normal hjärnvågsverksamhet har svårt att (i vuxen ålder) komma åt medvetet.

  Men OM den ”normala” hjärnvågsverksamheten ibland kan avbrytas av flöden av gammahjärnvågor och dylikt, blir det måhända möjligt att ånyo släppa fram barndomens högerhjärnhalviga informationsbearbetningssystem, åtminstone tillfälligt. Varvid personen i fråga upplever sig öka sin sensibilitet och sensitivitet högst påtagligt. (Jfr hur lyhört ett spädbarn är för hur mamman och/eller pappan mår.)

  Notera gärna dessutom hur sådan här intuitionsträning, som är så vanligt förekommande i woowoo-kursutbudet, också det är en metod för att främja och öka/förbättra det högerhjärnhalviga intuitiva högerhjärnhalviga tänkandet.

  Vad jag vill ha sagt med allt detta är egentligen följande: Vissa skador/störningar på/i hjärnan – förvärvade genom olyckshändelse ELLER medfödda – kan, liksom flitig träning i intuitivt tänkande, få vissa människor att uppleva sig gå in i andra medvetandetillstånd (typ så kallad trans), under vilka de anser sig äga förmågan att känna av hur andra människor – eller för den delen hästar, katter, hundar etc – mår.

  Detta är i så fall inte konstigare än att vissa människor föds med en störning i hjärnan som gör gränsen mellan sömn och vakenhet diffus/oskarp, något som brukar resultera i så kallad sömnparalys och som innebär att drömmarnas olika ”rollfigurer” kan komma på besök i den fysiska, vakna verkligheten. inte sällan i form av dunkla väsen som synes vilja våldföra sig sexuellt på den ännu inte helt vakna sömnparalytikern.

  Gilla

  1. Tack för intressant läsning! Har inte hunnit läsa allt du länkat till, men ska snart ta mig tid. Kan dock tillägga att jag inte utesluter att det finns de som är riktiga medium. Det förutsätter förstås att det finns en tro på ett liv efter detta. Jag tror inte det, utan hoppas snarare på det. Så bekänner därför att jag är nog är rätt kokt själv. Fast av dum, dummare, dummast är jag bar dum. En klen tröst ;) Amen.

   Nej uppriktigt sagt de värsta av de s k bluffmediumen, de som kör med samma koncept och fraser samt tar skyhögt betalt, talar ju själva genom detta om att de bara är ute efter en sak: money. Om du går in på Lindes blogg kan du också se hur hon var och varannan dag sitter och sörplar i sig champagne tillsammans med gåslever. För att inte tala om alla lyxresor hon åker på. Jag skulle aldrig missunna en människa det, förutom en sorts människa. En bedragare.

   Det vidrigaste av allt när det kommer till dessa människor är inte i mitt tycke de pengar de lurar av folk, utan istället att de utnyttjar människor som befinner sig i svåra livskriser och i sorg. Hur kan man som ex ljugröven Terry sitta och blåljuga en människa som mist sina barn rakt upp i ansiktet? Är man ond då? Eller är det en överdrift?

   Gilla

 5. Senaste Terry:
  terryevansmedium.se/2013/08/terry-evans-de-val-vi-gor/

  Terry anser, att han inte kan ta ansvar för att folk tror han kan tala med döda anhöriga. Dom väljer ju själv att tro så.

  Gilla

 6. kul att se att endast negativa åsikterframförs i kommentarerna har du inte bättre fantasi än så att skriva fejkade åsikter i olika namn Magnus Pålsson eller gesus som du fegt använder, Vet du om vad förtal,samt kränkande uttal innebär som du håller på med,Här är en annan bild av dig och hur du OTILLÅTET utan tillstånd inspelar material http://terryevansmedium.se/terry-evans-en-berattelse-om-en-skeptiker-sann-eller-falsk/

  Gilla

  1. Det är lite roligt att se ”er” ständigt och alltid göra det ”ni” beskyller andra för att göra – JAG skriver under mitt Gesus BARA!

   Bonusroligt är ju att ni tydligen inte greppar att det syns att det är samma som skriver inläggen med ”olika” namn – som dina här tex, Blåbär, Zorro och Ludvig..!

   Gilla

    1. Kanske det. Fast jag är för egen del inne på att det kan vara någon av Terrys skojfriska andar från ”Andra sidan” som är här och hälsar på. I så fall en ande med diagnosen multipel personlighetsstörning.eller Dissociative Identity Disorder.

     Gilla

  2. Ja där har du något mycket, mycket intressant från Terry Evans – Terry går alltså på sin blogg, helt utan några belägg, ut och hänger ut en helt oskyldig för saker + ljuger om vad dessa saker är!

   Terry Evans LJUGER rakt ut där, om flera olika saker, bl.a – ett, jag/Gesus är INTE denne Magnus, två, Magnus har ingen iPhone, tre, jag har INTE fått inspelningen av Magnus.

   Och var får du det ifrån att JAG spelat in? Kan du inte visa dina ”belägg” för det – eller det är som vanligt med ”er”, bara påståenden helt tagna ur luften..!

   Läs mer om just detta här, och kommentera gärna. http://wp.me/pZ3jN-3Ue

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.