Terry Evans – demonstrerar barnumuttalanden

Om ni tyckte klippet i förra inlägget med Terry Evans dåliga ”läsning” eller vad det nu var, var dåligt, så håll i hatten – för här kommer det som hände före det på det klippet…

Inga döda ens!
Här t.o.m säger Terry att det INTE är någon död utan HAN själv som läser av offret, men ska visa HUR dom döda påstås göra när DOM då sägs göra detta..!

Ja, jag greppar inte riktigt hur han tänker här? Terry säger att han visar hur det går till när hans ”andeguide” pratar till honom, UTAN några döda eller ”andeguider” där! Alltså, Terry visar här hur han gör när han ljuger och påstår att det är döda annars!

Här har Terry Evans då också nu tydligen bara en ”spririt guide” verkar det som – jag har ju hört honom snacka om ett helt team med döda som jobbar för honom annars.

10 år i Sverige – behöver tolk
Detta är från när Terry och hon som tolkar är på en mässa och promotar sin tidning Ascala magasin. Men allvarligt Terry, hur länge har du varit i Sverige – ska det verkligen behövas TOLK..!

Terry Evans Barnumuttalande

Barnum- Forereffekt…
Terry gör ju inga större utsvävningar, det är bara samma haranger hela tiden alltid – ingen större variation.

Samma barnum-uttalande igen och igen, lite modifierade efter offret bara. Fast kanske inte så bara iofs, Phineas T Barnum skrev ju, The art of money getting – Golden Rules for Making Money. Och det är väl det det handlar om, att dra in degen.

Da ta tadadada da ta taa daaa…

Detta ska då vara gräddan av Sveriges påstådda medium, den ”bästa” och mest kända, Terry Evans – och detta är nivån..!

Varför detta tramsande?
Hela hela tiden detta oseriösa fåninga flamsande och försök till humor – oftast lite sådär under bältet…

Detta är väl allvarliga grejer om det skulle vara på riktigt, DÖDA som snackar med ”oss”. Men det måste väl vara så bl.a för att dom ska kunna använda det, och som Terry också gör alltid, till att blir det något ”fel” med deras gissningar, så är det ju bara dom döda som skojar – behändigt…

Samma akt alltid
Många standard-”skämt” från Terry här, samma som han alltid kör med. Om kärlekslivet, att andarna ser och hör allt, inga hemligheter, bokat advokat på andra sidan, prata svenska, om vi var gifta, andarna har gått i/på terapi och så lite svordomar på svenska t.ex.

Och sen då såklart dessa vaga barnumuttalanden – inget unikt, inget vettigt. Hur kan dom som springer på hans storseanser flera, flera gånger INTE se/höra detta..?

Terry Evans barnumuttalanden här
Först, så är det Terry som väljer ut vilka han ska ”använda”.

”kan vara väldigt envis, på ett sätt”. Jahapp, passar det på bara honom här, eller dom allra flesta helt enkelt..? Och såklart, ”på ett sätt”, för att gardera lite också.

”har sökt ett tag och inte riktigt bestämt sig om detta med det andliga” (typ). Ja att någon som är och lyssnar på Terry Evans har funderingar på det andliga och att det är mycket med det – inget direkt förvånande väl.

”när du var ung, hade du det tungt – och ingen att prata med det om”. Ja, vem hade INTE det?

”har undrat varför andeguiderna inte kommer”. Igen, om man är och lyssnar på Terry Evans, så är man väl ”troende” på detta med andar o.s.v..?

Thats it?
Detta, detta är alltså vad han, ”Sveriges bästa”, kan komma med – allvarligt, det skulle jag också kunna fixa. Och JAG har inte 40 års erfarenhet av att göra det som Terry Evans har.

Terry Evans är så dålig, att han kan inte låta bli att köra sådana simpla barnums som, ryggen, knäet och tanden/tänderna – hög nivå…

Seansgaranti
Jag lovar er att går ni på en storseans med honom, kommer ni få höra detta där också.

Och tänk lite, en lagom överviktigt dam i den åldern, vilket är typ 95% av Terrys offer – vilka av ”dom” har, eller har inte haft ont i rygg, knä eller nacken som Terry också använder. Det eller har/har haft något med tänderna..!

Notera Terrys gubbsjuka också, hur han ”flörtar” med tanterna, är obehagligt nära och på och kladdar på kvinnan hela tiden + snackar om kärlekslivet alltid.

Och vad menar Terry Evans egentligen med, ”får jag ha lite roligt?”?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


11 reaktioner till “Terry Evans – demonstrerar barnumuttalanden

 1. Nej, någon ståuppkomiker av rang är Terry inte. Pinsamt dåliga plumphetsskämt.

  Att kalla skämten för usla är en underdrift. (Å andra sidan: Hur benämner man egentligen sånt som är värre/sämre än uselt?)

  För övrigt: Kan inte Terrys andeguide varna Terry själv för den jävla kagge han har? Metabola syndromet är inte att leka med.

  Men andeguiden kanske ser fram emot att snart få träffa Terry där på ”Andra sidan”? Och då kan ju Terry för övrigt samtidigt dessutom få möta sin egen papa.

  Vilket får mig att undra: Varför omnämner Terry så sällan sin eller andras mama? Är månne inte en mama lika välkommen till ”Andra sidan” som en papa är?

  Gilla

  1. Jag tror helt enkelt det är lättare (+ säkrare då) och mer att snacka om pappan om – dom var väl lite mer ”samma” alla pappor i ca den åldern/från den tiden (?). Helt i Terrys ”fack”, vilket han oftast tar upp också – jobbade, rökte, var inte så bra pappa alltid, spelade kort, krökade, hade bil och gillade mat med mera osv…

   Har ni f.ö tänkt på så få döda Terry träffar på som har å, ä eller ö i sina namn ;-]

   Gilla

  1. Please – definiera ”min häxjakt”, och gärna på vilket vis och varför jag skulle vara avundsjuk på Terry Evans.

   + Jepp, tror det är valfritt – därför lyssnar jag på honom, med flera andra bedragare…

   Gilla

 2. japp ligger väl mycket hat i de negativa åsikterna om Terry .Om du inte gillar honom så skit åtminstone i att racka ner på han…pucko

  Gilla

  1. Jag ”rackar inte ner på honom” – jag visar bara upp hur han gör när han bluffar och ljuger om vad han gör/kan! Vilka är dom ”negativa” åsikterna förresten..?

   Terry Evans är f.ö så feg att han inte vågar svara på om det är show, eller ska vara ”på riktigt”, det han gör – smaka på den..!

   Gilla

  2. Vore det inte bättre om du försökte lägga fram lite sakliga argument istället för att bara antyda att Gesus hatar? Jag tycker tvärtom att Gesus mest verkar road av hur usel Terry är.

   Gilla

 3. Ja,en viss sorts män blir gubbsjuka medans andra män aldrig blir det – undra vad det beror på – tex vad han har råkat ut för – för att bli det?Och det är inte speciellt trevligt att råka ut för en gubbsjuk typ det tycker nog vi flesta kvinnor är något obehagligt.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.